Wkano

Hvordan man skal håndtere å være i et forhold med en eldre fyr

Alle relasjoner har fordeler og fallgruver. Mai-september relasjoner (hvor mannen er betydelig eldre enn kvinnen, vanligvis med minst en generasjon) har sine spesielle utfordringer. Å vite hva du kan forvente kan gjøre forskjellen i forholdet.

Trinn

Hvordan man skal håndtere å være i et forhold med en eldre fyr. Finne ut hvorfor du velger noen som er eldre som et forhold partner.
Hvordan man skal håndtere å være i et forhold med en eldre fyr. Finne ut hvorfor du velger noen som er eldre som et forhold partner.
 1. 1
  Finne ut hvorfor du velger noen som er eldre som et forhold partner.
  • Noen ganger er sammenhengen er en overfladisk en, basert på mannens økonomiske situasjon. Dette stereotypi er sett ofte i media, og derfor gjør folk umiddelbart tror at hvis du er med en eldre mann, er det på grunn av pengene hans.
  • Andre kvinner foretrekker mye eldre menn fordi de er tiltrukket av kunnskap, erfaring og / eller visdom som kommer med disse årene.
  • Fremdeles andre kvinner foretrekker eldre menn, men bare hvis de synes å være yngre enn de er. Dette bidrar til å negere noen av de "Golddigger" kommentarer.
  • Fremdeles andre kvinner velger eldre menn fordi de hadde en ulykkelig eller ikke-eksisterende forhold til sin far, og prøver å fylle det hullet de føler i sitt liv.
  • Andre kvinner har en "vaktmester" instinkt som trekker dem til eldre menn som genuint bryr seg og setter pris på deres godhet.
  • Eldre menn har en tendens til å være mer takknemlig for deres forhold med noen yngre, og er noe mindre tilbøyelige til å jukse.
 2. 2
  Innse at du vil måtte forholde seg til fordommer.
  • Du vil bli forvekslet med mannens datter eller barnebarn på anledningen.
  • Forbered deg på å høre folk nynner "Du er Sixteen" og "Ikke Stand So Close To Me" nær deg.
  • Noen venner vil umiddelbart tenke kjæresten din er skumle og vil tro du gal for dating denne mannen. Du må kanskje overbevise dem om hans gode kvaliteter.
 3. 3
  Dersom forholdet ville være en ulovlig ett, sterkt vurdere konsekvensene. Dette betyr at hvis du er under 18 år, kan du bli utsette den personen du ønsker å date til mulige kriminelle anklager. Selv din samtykke er ikke nok til å overvinne lovbestemte voldtekt. Det er i mannens interesse at du holde forholdet platonisk inntil en romantisk forhold er lovlig.
 4. 4
  Husk å inkludere din kjæreste i noen av aktivitetene dine, og la ham vite at han er velkommen til å inkludere deg i noen av hans aktiviteter. Dette vil hjelpe folk ser at dere to er ikke bare en "hemmelig" pinlig element, men at dere to faktisk har et forhold bygget på tiltrekning, respekt, tillit og felles opplevelser.
 5. 5
  Tenke på fremtiden, spesielt hvis du vurdere ekteskap
  • Hvis du ønsker å starte en familie. En eldre foreldre er ikke nødvendigvis en dårlig ting... barn blir født av foreldre som er i 40-årene.
  • Hvis du er i en mars-april relasjon i stedet for et mai-september relasjon (en to-generasjons forskjell) så må du forberede seg svært reell mulighet for at du vil overleve partneren din mens du fortsatt er ung eller tidlig middelaldrende. Pass på end-of-life bekymringer blir tatt vare på for partneren din, og at du er følelsesmessig klar for stress: både under forholdet og etter.
 6. 6
  Hvis dere to virkelig elsker hverandre for de riktige grunnene, vil de fleste til slutt akseptere forholdet. De som ikke heller ikke kan se forbi sine fordommer eller ikke bryr seg om din lykke.

Tips

 • Vær deg selv, er en eldre mann, ikke bare på jakt etter en yngre kvinne, men han ønsker også å finne en kvinne som er moden noen han kan snakke med om alvorlige saker. Husk, hvis du vil at han skal se deg som en likeverdig, vise ham at du er.
 • Gjør ham og hans kamerater vet at du ikke er umoden, på denne måten han vil respektere deg enda mer.
 • Ikke la ham rotet deg rundt bare fordi du er yngre
 • Hvis foreldrene dine er overbeskyttende, skjule det fra dem med mindre du er over 18 år.