Wkano

Hvordan handle når kjæresten din forteller deg at du er vakker

Så du høre store ord! Nei, de er ikke "jeg elsker deg", men de er "du er vakker" i stedet. En stor og pinlig pause dominerer samtalen som kjæresten din venter på at ideelle ulmende svar og du går hjem og vise ham hvor vakker du er. Du har ingen anelse om hvordan man skal reagere. Du ønsker ikke å høres stort ledet, men du ønsker ikke å høres under-selvsikker høyre. Du stotre "Sorry!" og jag av, forlater kjæresten din stående i regnet. Er forholdet over? Neste gang dette skjer vil du vite hvordan du skal svare på denne søte, men vanskelig kompliment.

Trinn

Hvordan handle når kjæresten din forteller deg at du er vakker. "Jeg er ikke!".
Hvordan handle når kjæresten din forteller deg at du er vakker. "Jeg er ikke!".

Hvordan reagerer ikke

 1. 1
  "Jeg er ikke!" Å si "Jeg er ikke" vil vise folk du mangler eller på den andre ytterligheten søker oppmerksomhet. Selv om du tror du er stygg, denne personen åpenbart ikke, så godta kompliment. Ikke protestere eller han vil ikke si det igjen.
 2. 2
  "Hvordan er jeg?" Å si "Hvordan er jeg?" er bare å fiske etter komplimenter. Han har gitt deg en. Ikke bli grådig. Han vil føle seg presset til å svare deg, tror du er stormannsgal, vil ikke spørre igjen, vil føle at han trenger å gi deg mer, og hvis han ikke klarer å svare deg vil bli såret. Ta det fra meg, ikke si det!
 3. 3
  "Jeg vet det!" Å si "Jeg vet det!" er nok et dårlig svar. Du trenger ikke takke ham i det hele tatt, og det viser ham hvor selvgode du er. Tillit er bra, men ingen liker smugness.
 4. 4
  "Du er søt, men..." Å si "Du er søt" er bra, men da går på å si "Jeg er ikke" eller protesterer eller spør hvordan eller selv bære på som om kompliment aldri ble sagt er dårlig. Det gjør ham til å føle seg lite verdsatt, og det vil ikke være sannsynlig at han vil kompliment deg igjen.

Hvordan man skal reagere

 1. 1
  "Aww, tror du det?" Å si "Tror du det?" er bra. Det er ikke benektes det, men ikke å være selvtilfreds. Så lenge du følger dette med noe sånt som "Du er ikke så verst selv", "jeg elsker deg" eller "Du er så søt", vil han ikke føle seg presset til å svare og du takke ham og returnerer et kompliment. Dette betyr at det er greit å si Tror du det? "Eller" Really? "
 2. 2
  Rødme. Noen ganger de beste tingene er usagt.

Tips

 • Husk å betale ham et kompliment litt tid, også.
 • Husk å handle takknemlig.
 • Bare si takk og returnere et kompliment som ble sagt ovenfor er fine.

Advarsler

 • Aldri si noe lignende i introen! Ikke høres selvtilfreds eller under-selvsikker.

Ting du trenger

 • Modesty
 • Tact
 • Voice