Wkano

Hvordan håndtere unreasonables

Vi har alle disse menneskene i våre liv som er omtrent helt gal - de kan vite at de tar feil, men de fortsatt presse seg bare for prinsippet, de tror alle er mot dem, derfor alt du gjør er å irritere dem, i utgangspunktet de er stort sett urimelig, og tilsynelatende umulig å leve med. Vel, være forberedt på å bruke litt logikk, fordi jeg er i ferd med å vise deg at det er ingen umulighet.

Trinn

Hvordan håndtere unreasonables. Først må du bli kjent med dem.
Hvordan håndtere unreasonables. Først må du bli kjent med dem.
 1. 1
  Først må du bli kjent med dem. Hvis du er god til å lese folk du nettopp har møtt, vil dette være en lek for deg. Du trenger å vite noen viktige aspekter av denne personen: Hva småting ofte gjør ham / henne sint? Betyr hyle denne personen / skrike ofte? Hvor raskt får denne personen til at bristepunktet?
 2. 2
  Hvis du vet disse tingene, vet du hvordan du kan holde dem til eksplosjoner så lite som mulig, og hva slags sinne du ser på, som vil hjelpe deg å håndtere din uregjerlig person.
 3. 3
  Når du vet litt om din person, kan du prøve å finne ut hva slags person han / hun er. Slik jeg ser det, er det tre typer urimelige mennesker:
  1. Den arguer - argumenterer ofte, ofte for liten eller ingen grunn overhodet.
   Arguers vil ofte ha lite peiling på hva de snakker om, men når de sier noe, vil de ikke gi opp, insistere på at de har rett og du er en idiot, selv om de har vist seg å være feil, men de bare ikke vil innrømme det.
  2. Den eksplosive - Freak ut på den minste ting, prøver å få deg til å føle deg som en idiot.
   Sprengstoff er litt av en variasjon fra Arguers. De vil argumentere mye, men mer voldsomt, noen ganger roping eller skyve og trykke til du hule. Sprengstoff vanligvis ikke piske ut på folk de ikke kjenner godt, men de kan noen ganger. Folk at de vet unngå dem og bestemme "Det er ikke verdt det."
  3. Den passiv-aggressiv - De vil ikke krangle, men er fortsatt svært urimelig. De bruker unngåelse, stille behandling, og at du føler deg skyldig eller forvirret uten direkte å vise sin aggresjon.
   De bruker kroppsspråk for å vise deg at de er sinte, og at du er i store problemer. Ofte vil de prøve å late som om de ikke er sint, men vet du.
 4. 4
  Ok, så nå at du vet hva slags urimelig du arbeider med, kan du begynne å være i stand til å håndtere ham / henne. Det viktigste å huske på når du arbeider med en urimelig er at man ofte ikke vil gi seg uten kamp, ​​uansett hvor liten problemet kan være.
 5. 5
  Vurdere å snakke med den urimelig, sier "ikke alt trenger et argument," og at "å ha rett er ikke så viktig i livet." Noen ganger, hvis du lar dem få vite hvordan du føler deg, vil de prøve å tone det ned litt. Andre mennesker, trenger imidlertid ikke godt å snakke ut ting.
 6. 6
  Hvis du er en av dem som ikke liker å snakke (recessive), trenger du sannsynligvis noen tips for hvordan man skal håndtere den pratsomme urimelig.
  1. I tilfelle av Arguers: hvis de sier noe galt, og du ønsker å korrigere dem, eller si noe som kan starte en krangel, tenker for deg selv: Er å være rett veldig viktig akkurat nå? Er dette et problem virkelig verdt å få inn en stor ståhei om? Mye av tiden, vil svaret være nei, og i dette tilfellet, ville jeg la det gå, ignorere, det, eller bare er enig: ". Okay" Ville det egentlig noen rolle om du tillater deg selv å tape og være galt et par ganger?
  2. I tilfelle av eksplosiver: prøv å bruke arguer strategi før de kommer ut av kontroll: gi-in. Dette er ikke alltid mulig, noen ganger en eksplosiv kan ta deg på sengen når du trodde det var noe galt. Hvis de får inn en skrikende rangel, noen ganger, vil det fortsatt arbeide for å bare enig, gi etter, men sørg for at du ikke gjør det på en måte som virker passiv-aggressive (sulking), dette driver sprengstoff nøtter.
   1. Unngå noen argumenter etter å gi etter, fordi mens en eksplosiv er beroligende ned, han / hun er fortsatt en tikkende bombe. Den minste ting kan sette ham / henne, han / hun kan også være på jakt etter ting å bli sint.
   2. Bare late som om ingenting er galt. Handle som de har en sivil samtale, men ikke gjør et poeng av det. Hvis du synes å åpenbart ignorerer utbrudd, kommer dette ut som svært passiv-aggressive.
   3. Fjern alle følelser fra din måte å være på, bortsett seriøs og rolig. Ikke reagerer på sine eksplosjoner. Ikke handle sint, redd, glad, trist, eller enda noen grader av nonchalant. Bare vær etter en stund, kan det hende at urimelig blir lei av det faktum at han / hun får ingen reaksjon fra deg. Dette hjelper ting.
  3. I tilfelle av passiv-aggressivitet: det er en første reaksjon til sint. Passiv-aggresjon er ment å gjøre en person irritert og anspent, ment å treffe dem stille, men bittert. Det er vanskelig, noen ganger å ignorere dette, fordi det kan gjøre deg så sint å bli gitt den tause behandling, men du trenger for å sette fast arbeid i det. Du bør ikke slå tilbake med passiv-aggressivitet (går inn i en sulk eller trekke), fordi det ville bare gjøre ting verre for deg. Handle nonchalant til deres passive sinne.
  4. 7
   Handle som om du ikke får det som de er sinte eller hvorfor. Prøv å lette stemningen, selv. Ikke le, men ikke får gjerne plutselig, vil dette gjøre urimelig veldig sint.
  5. 8
   Raskt endre emnet. Hvis du kan få til en lettere emne, kan du være i stand til å slå ham / henne til et lykkeligere sinn sett, som er definitivt et pluss.

  Tips

  • Aldri, aldri reagere med sinne å møte dine urimelig sinne. Så du ville være urimelig i retur. Noen ganger unreasonables bare handle slik de gjør for å få en reaksjon, og du spiller i deres hender, som er hva de ønsker. Det gjør ikke situasjonen noe bedre.
  • Endre emnet så raskt og så grasiøst som mulig. Hvis du kan endre hans / hennes sinnstilstand til en bedre en og få ham / henne til å glemme at han / hun er sint, er du i klartekst.

  Advarsler

  • Aldri piske ut i sinne. Ingen liker sinte mennesker, og sinte mennesker som sinte mennesker enda mindre. Gjør ditt beste for å unngå roping kamper.
  • Hvis du er redd for at disse tipsene kan føre til voldelig atferd, eller situasjoner får mye verre, ikke bruker dem. Liker, sa jeg, ikke alle unreasonables er de samme, og de kan reagere annerledes enn hva jeg er vant til.
  • Ikke alle unreasonables er de samme. Faktisk er det trolig unreasonables der ute som ikke engang er nevnt ovenfor.
  • En annen mest uholdbar type er sint, kontrollerende undertrykkeren personlighetsforstyrrelse som gjør det nesten umulig å fortsette i relasjoner for mer enn noen få dager eller uker som de blir mer og mer urimelig som de forsøker å lære å kontrollere deg (selvfølgelighet "fortrolighet skaper forakt "blir virkelighet) i en utrolig ytterst ubehagelig måte.