Wkano

Hvordan kompliment noen du hater

Enten du hater noen eller rett og slett ikke kommer overens, bør du prøve å komme til og få venner. Den beste måten å nå ut er å gi et kompliment til noen som ikke er din venn, noen som ser ut til å hate deg. personens arbeid, lek eller smak, det vil si: i kunst, ikke ens utseende eller kropp - som er for andre situasjoner.

Trinn

Hvordan kompliment noen du hater. Sett til side din motvilje mot denne personen akkurat da, og så lenge du kan.
Hvordan kompliment noen du hater. Sett til side din motvilje mot denne personen akkurat da, og så lenge du kan.
 1. 1
  Sett til side din motvilje mot denne personen akkurat da, og så lenge du kan. Ellers, hvis du tenker på hvordan du misliker dem, vil kompliment mislykkes. Prøv å være oppriktig, men hvis du ikke virkelig kan, så prøver hardt å "fake det til du gjør det".
 2. 2
  Oppgi et spørsmål om faktum når du egentlig ikke kan gi et oppriktig gratis mening til noen, hvem som helst. For eksempel, hvis din beste venn som går på skole med henne brukt-å-være-lang, nydelig hår kappet av til tre inches, så veldig kort. Hun spør deg "Liker du min nye frisyre?" Hva sier du? I denne situasjonen, sier noe sånt som "Du klippe håret Det ser ut, vel, veldig annerledes Hmmm, ja:! Cool" Nå endrer faget. Du sparer en masse problemer.
 3. 3
  Spør om personens favoritt typer elementer: musikk, klær, mat, arbeid, ting på skolen, for moro skyld, osv. Når du finner ut, er enig så mye som mulig, så plukke ut bare én ting å gratulere den personen på å ha så god smak eller gode ideer, være skarp eller for å ha søte stiler. Pass på å si "hvorfor du tror det" - for å gjøre det mer personlig, og å gi det mer mening.
  • For eksempel, hvis hun liker en viss type musikk som du liker også selv litt, kan du si: "Jeg liker at band / musiker / sanger også. Oh, hva er den sangen av deres..." Vent på sangen, da: "Jeg vedder på, det var en god en... De har noen gode!"
 4. 4
  Si noe på en fin måte som er sant og fra hjertet. Arbeid ikke over det for hardt.
 5. 5
  Hold det lys eller rask - gå videre til andre ting. Å finne noe du liker med en person du vanligvis ikke liker går en lang vei mot å snu en nemesis i en venn.
 6. 6
  Prise denne potensiell ny venn for en jobb godt gjort hvis du finner ut om å tjene en en på en tøff skoleoppgave, eller hvis han eller hun spiller sport og gjør en spillestil som hjalp laget seier. Legge merke til prestasjon på hardt arbeid eller personlige interesser ofte går mye lenger enn å legge merke til overfladiske egenskaper som hår eller øyenfarge.

Tips

 • Prøv noe, ikke for personlig, som du virkelig liker, enten det er noe som forekommer naturlig på dem (for eksempel øyenfarge), eller vesken en kvinne bærer, smykker, øredobber, og så videre.
 • Du kan oppleve at noen kvinner / jenter bare ikke vil varme opp til deg uansett hva du gjør. For uansett grunn, de bare ikke ønsker å bruke sin tid på å bli kjent med deg. Hvis du finner ut at er tilfelle så bare la det falle ned og fokusere på å møte noen nye. Ikke gi opp håpet bare fordi en person ikke returnerer din vennlighet.
 • Folk kan fortelle når du bare prøver å bli likt som en venn, men hvis du virkelig liker noe enkelt som en frisyre, så si det!
 • Du kan kompliment noe du liker, men mener det. Det hjelper å si hvorfor du liker det.
 • Kompliment en jentes øyne om de er brune eller nøttebrune, men først tenke på hvor vakker brun egentlig er... Brown-eyed jenter ikke får ofte komplimenter om øynene måten blåøyde jenter gjør, slik at de vil virkelig sette pris på å legge merke til noe som for dem ikke blir lagt merke til.

Advarsler

 • Vokt dere for å gå over bord, eller "fossende", spesielt til noen du egentlig ikke liker-og særlig hvis den personen du komplimenter vet du ikke liker dem. Ingenting høres mer uekte enn å lytte til noen "gå-på-og-på" om en skjorte eller noens krøller, for eksempel.
  • Gjør din poenget raskt, så stopp og stoler på at din kompliment gjorde det du ville ha det til å gjøre.
 • Kompliment samme uvennlig person når du kan ta deg tid til å forklare kompliment, men ikke for ofte (ellers den andre personen (som ikke akkurat stoler på deg) lurer kanskje på hva du driver med).
 • Vær forsiktig når samle informasjon om den personen du ønsker å gi et kompliment til. Du ønsker ikke å gi inntrykk av at du er stalking henne. Det vil definitivt ha motsatt effekt enn det du ønsker! "Komplimenter" kommer fra noen oppfattes å være en stalker blir sett på som skumle og vil få deg ingensteds raskt.