Wkano

Hvordan stoppe fryktet avslag

Frykt for avvisning rammer oss alle, men alle kan overvinne den. Nøkkelen ligger i selvtillit og selvsikkerhet, kombinert med en grad av forsiktighet og tanke.

Trinn

Hvordan stoppe fryktet avslag. Langt, er det viktigste å bare slutte å bekymre avvisning så mye.
Hvordan stoppe fryktet avslag. Langt, er det viktigste å bare slutte å bekymre avvisning så mye.
 1. 1
  Langt, er det viktigste å bare slutte å bekymre avvisning så mye. På et tidspunkt i livet ditt, vil det skje. De Nøkkelen er å handle maturely, og ikke press den enkelte til å endre hans / hennes sinn.
 2. 2
  Avslag er bare så ille som du tror det er. Nøkkelen til å komme over avvisning er å forstå det, så lenge du var snill, det gjorde du ikke presse henne inn i situasjoner hun var ukomfortabel i, var det ingenting personlig. Kjærlighet er ikke en likning der hvis du har visse attributter, vil hun definitivt elske deg. Det trolig bare var ikke noe "kjemi" mellom deg, det var ikke det at hun ikke liker deg.
 3. 3
  Avslag kan være en lærerik opplevelse. Hvis du har gjort feil som resulterte i å bli avvist, vil du lære av dem. Ikke knytte avvisning med fiasko, siden det er det motsatte. Du fikk mot til å be henne ut / be om telefonnummeret hennes, som vil være med deg for alltid, så lenge du behandler det som en erfaring. Neste gang du ønsker å spørre en jente ut, vil det være overraskende enklere.
 4. 4
  Finn gode venner som aksepterer deg betingelsesløst. Det kan høres klisjéaktig, men det virkelig hjelper mye. Foster sterk gjensidig avhengighet og tillit, vil det gjøre deg trygg på deg selv.
 5. 5
  Være optimistisk. Akseptere deg selv for den du er. Igjen, det høres ut som en selvhjelpsbok, men seriøst, gjøre. Vær glad i deg selv, men ikke later til deg selv at du er noe du ikke er. Kjenn deg selv.
 6. 6
  Nå, når du er i en situasjon hvor du frykter avvisning, minn deg selv på at avvisning er ikke verdt å bli deprimert om, så lenge du håndtere det maturely. Bare gjøre andre ting som underholder deg, og du vil finne at det er ikke så stor en avtale.
 7. 7
  Være komfortabel i deg selv, og kjenner din egen verdi selv. Ikke søke re-bekreftelse av dine dyder i andre, for det er roten til frykten for avvisning. Ikke sett din verdt basert på ditt romantiske suksess, som romantikk er noe som skal nytes, det er ikke et trofé.
 8. 8
  Når du er forelsket, føles det som ingen andre jenta er så god som den du er forelsket. Dette er en følelse du får for din første romanser, men du vil til slutt innse at dine interesser i en partner ikke kan være så spesifikk som du tror, ​​og at det er sannsynlig tusenvis, om ikke hundretusener av jenter som du potensielt kan elske. Derfor, selv om du er avvist, er det ikke slutten på verden, vil det være en annen jente snart nok.
 9. 9
  Hvis du håndtere avvisning i en moden, rolig måte, vil det være nesten ingen forlegenhet eller forlegenhet. Så lenge du rolig akseptere en jenter avvisning og ikke press henne, vil hun sannsynligvis glemme hele greia, og definitivt vil ikke sladre om det. "Så og så spurte meg på en date, men jeg sa nei, og da han sa" Ikke noe problem, jeg håper jeg ikke gjorde du føler deg ukomfortabel. "" Gjør ikke for god sladder og vil bare gjøre at du ser eldre.
 10. 10
  Måten du håndterer avvisning reflekterer godt på fremtidige relasjoner. Hvis du har et rykte for å akseptere avvisning i et rolig, moden måte, vil jenter være mye mindre nølende til å bli nær deg.

Tips

 • Når frierføtter en jente, ikke gjør din kjærlighet for henne din eneste kilde til lykke, spredt ut din tid til å holde tritt med hobbyer, se filmer, osv. Hvis du blir avhengig av forholdet for lykke, kan avvisning være ødeleggende. Hvis du har andre ting du gjør, vil det ikke være så ille. Nøkkelen er at i tilfelle av en avvisning, ikke furte eller føle selvmedlidenhet, komme over det, finne noe å gjøre for å holde deg opptatt. Etter noen dager, vil du føle deg bedre.

Advarsler

 • Søker ikke hevn / irettesette jenta som avviser deg, selv om hun betyr for deg. Fortsett å være hyggelig mot henne, men gi henne plass. Ikke gjør forsøk på å møte henne, men hvis du ved en tilfeldighet skje for å være nær hverandre, bare smil (i en normal og vennlig måte) og si hei, og deretter gå om virksomheten din. Ingen vil tenke noe mindre av deg hvis håndtaket avvisning i en moden, akseptere måte, faktisk, vil folk beundre din selvtillit og modenhet.
 • Ikke gå over i å avvise andre mennesker. Du må være tolerante og akseptere, men hvis folk er rett og slett ekkel for deg, så ikke bry.