Wkano

Hvordan ignorere irriterende klassekamerater

Er det folk på skolen din bare irriterende for skyld irriterende deg? Gjør de skitne ansikter, hviske bak ryggen din, eller le når du gjør noe fall litt interessant (som å få en matte spørsmål feil.) Det er en måte å sette dem bak deg. Ut av syne og ute av sinn: Gjør fred...

Trinn

Hvordan ignorere irriterende klassekamerater. Ikke ta hensyn til dem.
Hvordan ignorere irriterende klassekamerater. Ikke ta hensyn til dem.
 1. 1
  Ikke ta hensyn til dem. Når de snicker og hviske i setene bak deg, bare holde seg overfor frontwards, ikke starte noe.
 2. 2
  Skriv i notatboken, og hvis de er foran deg, så prøv å snakke med noen bak deg. (Skriv et brev til noen "fiktiv person" for personvern). Eller, skrive på en bærbar PC, mens du ser veldig hardt på en person, slik at de vet at du skriver om dem i samme øyeblikk - selv om du ikke gjør noe slikt.
 3. 3
  Vær oppmerksom og vise interesse til læreren: som hjelper deg å få gode karakterer. Det er den perfekte unnskyldning for å ignorere de "chirpy folk."
 4. 4
  Skriv din forelsket navn i notatboken et par dusin ganger. Gjør det klart at du ikke betaler oppmerksomhet til dem, men ikke gjør det for opplagt.
 5. 5
  Innse at du er verdt mer enn dette. Ikke bli dampet opp når andre folk gjør dette bare for å provosere deg. Det er bedre å tilbringe fokus på andre ting, som for eksempel de klassene de prøver å distrahere deg i.
 6. 6
  Når de er i nærheten av deg, selv om de ikke er irriterende, snakke med dine venner. Prøv å unngå å legge merke til dem, og, igjen, gjør det tydelig at du egentlig ikke bryr seg.
 7. 7
  Hvis den irriterende person forsøker å gi deg et notat i klassen eller i hallen, ikke ta det uansett hva. Hvis personen setter notat på pulten din, ikke erkjenne det. På vei ut, kan du kaste notatet bort uten å lese den.
 8. 8
  Når de irritere deg prøve å være hyggelig mot dem at de kan stoppe. Du vil føle seg flau og de ​​vil stoppe det meste av tiden.

Tips

 • Mind virksomheten din, og holde seg opptatt med dine egne interesser.
 • Viser liten interesse for hva de sier eller gjør. Eller annet, kan de reagere med: "Å, hva skjer, hvorfor er du ser over her - er du lytter til vår samtale Fikk øynene fulle, men likevel, etc.?"
 • Prøv meditasjon. Meditere lett mens de blir snobbete. Det vil roe deg ned.
 • Tips en lærer hvis sladre påvirker deg.

Advarsler

 • Husk, du er over dem. Ikke synke til deres nivå ved å gjøre det samme.
 • Være sikker på at ingen kan se din knuser navn (det navnet ville bare være bensin på bålet)!
 • Uansett hvor fristende det er å sverge på dem (ikke at du ville synke til et slikt nivå), prøver å stoppe deg selv fordi du vil komme i vanskeligheter og kan bli undertrykket mer for det etterpå!
 • Du kan føle behov for å slå dem, men hvis du gjør:
  • du vil komme i trøbbel
  • de kan søke etter hevn
  • de vil irritere deg mer