Wkano

Hvordan man skal håndtere irriterende søsken

Søsken er irriterende, alle vet det, men folk bare trenger noen tips for å håndtere det! Du kan lære hvordan å stoppe lillebror fra å komme inn på rommet ditt og din søster rote opp din iPod, eller ta tingene dine uten at du vet, hvis du er lei av at dette skjer med deg, så har du kommet til rett sted!

Trinn

Hvordan man skal håndtere irriterende søsken. Ber om at søsken hvorfor de gjør det.
Hvordan man skal håndtere irriterende søsken. Ber om at søsken hvorfor de gjør det.
 1. 1
  Ber om at søsken hvorfor de gjør det. De har alltid grunner! Vanligvis, hvis de er yngre, er det fordi de ønsker å tilbringe mer tid med deg. Sørg for å be i, ikke en opprørt stemme, men en rolig, høflig stemme, og prøv å ikke opprørt søsken heller!
 2. 2
  Hvis de dytte, dytte eller riste deg (treffer også), bare få en forelder. Forteller en forelder er mer pålitelige fordi hvis du irritere dem tilbake, noen ganger vil de fortelle på deg for irriterende dem. Prøv å være den større personen og alltid positivt med dem.
 3. 3
  Prøv å være nær foreldrene dine, og hvis de noen gang irritere deg, fortell din mor og far! På denne tiden, vil din søster eller bror blir lei av at du forteller om dem så til slutt, vil de stoppe.
 4. 4
  For folk som ikke er veldig komfortabel med å fortelle sine foreldre, prøver å puste, puster, når du blir irritert. Du kan prøve å presse disse tårene ut av øynene, kan det gjøre dem føle seg dårlig og stoppe. Det fungerer mye. Også, hvis din søster / bror har en teller for at (konstituert vondt eller noe, og lot du gjorde det) prøver å bruke omvendt psykologi. Hvis du føler deg som om du ikke tror foreldrene dine kommer til å hjelpe deg i denne, gå prøve å gjøre noe for å roe ned frykten for eksempel å lese, trene, dag drømmer, skyting hoops, sove, tegning, etc.
 5. 5
  Send dem til å sette ting i perspektiv. Sjansene er det er noen som arbeider med noe verre, bringe det opp til dem slik at de kan bli litt mer myk.
 6. 6
  Fortell dem at de bare komme i trøbbel! De vil ikke forstå, men hvem bryr seg?
 7. 7
  Hvis ingen av disse løsningene virker, bør du bare gjøre nøyaktig slik bro / sis gjør. Hold kopiere dem i ca 5 timer. Det høres kanskje vanskelig, men resultatet er verdt det! Hvis de prøver noe sånt som "Jeg er dum" Du må bare snu det rundt til "Ja du er"!
 8. 8
  Og til slutt, hvis alt annet svikter... gå til foreldrene. La dem håndtere det. Det er av hendene og inn i noen andres.
 9. 9
  Prøve det vanskeligste å bli bedre venner med søsken din, og bli kjent med dem bedre.

Tips

 • Prøv det når foreldrene ikke er til stede.
 • Hvis de bug du stadig, gå til et annet rom hvor dens fred og quiet.Try ikke å la dem følge deg.
 • Hvis de er yngre enn deg, ikke gå ned til deres nivå. Bli større, bedre og forblir positive.
 • Hvis de mener uten en grunn, sier en forelder!
 • Prøv å tilbringe tid med dem! Når du ser en film med dem og deretter spille Monopol, vil du sannsynligvis finne de er ikke så ille likevel.
 • Ikke prøv å være deres foreldre. De vil bare tror du er for moden og bug deg mer! Dine foreldre er de som er ment å være foreldre, ikke deg!
 • Hvis søsken (s) beskylde deg for noe du ikke gjør, ikke noen gang prøvd å grunn. Når de irritere deg først, og deretter prøver å få enda, vil de umiddelbart fortelle om deg, og dine foreldre eller foresatte vil bli skuffet på deg. Jeg sier deg, ikke noen gang prøvd å resonnere tilbake, dine søsken pleier å være irrasjonelle, og likevel foreldrene dine mener dem... urettferdig, ikke sant? Men ikke engang prøve å resonnere fordi det gjør absolutt ingenting! Bare gå bort og gjøre noen av dine favoritt hobbyer og glemme den "hendelsen".

Advarsler

 • Ikke vær frekk.
 • Hvis dette går altfor alvorlig og innebærer våpen og trusler (trusler kan være et stort nei nei!) Kontakt foreldre / slektninger / bekjente som kan hjelpe deg i dette problemet. Ikke ringe nødnummeret med mindre det er en reell nødssituasjon.
 • Hvis de er stesøsken så prøve å snakke med den faktiske foreldrene for å fortelle dem til å stoppe!
 • Prøv å ikke bruke fysisk kontakt. Hvis de skade deg, få en forelder!
 • Ikke prøv å få ting grov. Hvis du føler at stemmen stiger eller deres, prøve å roe dere begge ned.
 • Ikke si noe sånt som "Jeg hater deg" OR "Kom deg ut av livet mitt!"
 • Ikke fortell altfor ofte, fordi mange foreldre blir veldig opphisset hvis du holder på å gå til dem. Gå til foreldre for de verste tilfellene, de med vold og skade. Prøv ikke å skrike og sutre i stedet være svært patent.