Wkano

Hvordan oppføre seg foran din kjæreste foreldrene

Møte dine kjæreste foreldrene for første gang kan være en nervøs øyeblikk. Kjenne den grunnleggende etikette og noen andre

Trinn

Hvordan oppføre seg foran din kjæreste foreldrene. Få litt bakgrunnsinformasjon.
Hvordan oppføre seg foran din kjæreste foreldrene. Få litt bakgrunnsinformasjon.
 1. 1
  Få litt bakgrunnsinformasjon. Snakk med kjæresten din i god tid før møtet og spør hva foreldrene hans liker og ikke liker. Lær navnene deres før det første nervøse introduksjon. Han bør også være i stand til å fortelle deg noen favoritt fag du kan snakke om og kjæledyr peeves å styre klar av.
 2. 2
  Kle pent. Det er viktig å gjøre et godt inntrykk fra første øyeblikk de ser deg. Prøv å kle seg i noe attraktivt, men beskjeden og komfortabel. Gjør håret ditt, og bruke lys sminke hvis du vanligvis bruke den.
  • Målet for middelvei. Du trenger ikke å se ut som en filmstjerne, men du trenger ikke å se ut som en strand boms, heller.
  • Velg en frisyre som får håret opp og bort fra ansiktet.
 3. 3
  Vis at du er søt og høflig på en gang. Når vi ankommer, håndhilse, få øyekontakt, og hilser dem med en på ansiktet og en "Hei, god (kveld, morgen, ettermiddag... uansett tid på døgnet det er)". Så slapp av, ta en pust dypt og prøve å snakke med dem på en rolig og høflig stemme.
 4. 4
  Har oppførsel. Husk de magiske ordene: alltid si "takk" og "vær så snill". Hvis du er invitert til å spise sammen med dem, friske opp dine bordskikk før du går, og hvis de mate deg, husk å alltid takke dem for måltidet.
 5. 5
  Ta hensyn til alle som snakker til deg, og virkelig til hva de sier. Være oppmerksomme og få øyekontakt. Din kjæreste foreldrene vil like deg bedre hvis de vet at de blir hørt.
 6. 6
  Smile. Smiler ofte og så lenge det er hensiktsmessig. Ikke tving ditt smil, selv om, eller det vil se ubehagelig. Prøv å tenke på positive ting som gjør deg smile, og bare smile til alle som snakker til deg.
 7. 7
  Tenk før du snakker. I en slik situasjon, må du tenke før du snakker. Styr klar av kontroversielle emner som politikk eller religion. Bare slappe av, være deg selv, og husk at filmer og musikk er enkel samtale emner.
 8. 8
  Prøv å finne noe til felles med din kjæreste foreldrene. For eksempel, hvis du liker mote og hans mor gjør, så snakke om det for en stund.

Tips

 • Prøv å være deg selv, bare mer høflig.
 • Ikke klamre seg til kjæresten din akkurat nå, og gå lett på visning av følelser. Det vil hjelpe hvis du og han er enig på forhånd at dette ikke er tiden for mange og smooching. Du kan bare holde hverandre i hendene hvis du sitter ved siden av hverandre.
 • Slapp av! Hei, vil være nervøs bare gjøre ting verre. Ta et dypt åndedrag og gå videre.
 • Ikke overdriv det på parfyme, sminke, eller noe annet.
 • Prøv å vise optimal respekt for dem. Være jordnær og ekte. Vis at du er etisk.
 • Ikke opptre som en know-it-all.
 • Hvis alt annet mislykkes, kan du nevne at du er nervøs, først til kjæresten din, og hvis du tror det er hensiktsmessig, til sine foreldre. Dette er en av de situasjoner hvor du har lov til å være nervøs, og du kan også få en bit av sympati ved å anerkjenne den.
 • Hvis du gjør en feil, det være seg å sette foten i munnen eller søle en drink over alt, gjør det beste du kan for å reparere skaden. Ha en god latter om det, hvis det er hensiktsmessig, og gå videre.