Wkano

Hvordan kle seg for å imponere jentene

Det er en vanlig misforståelse at menn ikke kan være motebevisste. Noen kan ikke stole på sin egen smak eller smaken av sine mannlige venner og gammeldagse foreldre. Andre bare trenger en rask gjennomgang. Her går det:

Trinn

Hvordan kle seg for å imponere jentene. Ingen "swag"!
Hvordan kle seg for å imponere jentene. Ingen "swag"!
 1. 1
  Ingen "swag"! De fleste av jentene tror dette er ubrukelig i din mote stil. Så glem tull om "swag" og "yolo"!
 2. 2
  Farger er det viktigste! For å forstå hvordan å imponere kvinner med kjolen din må du vurdere fire ting: * Farge, * Cut, * Riktig eller ikke, * og la oss ikke glemme rommet. Disse fire elementene er hjørnesteinene i mannlig mote. Først la oss adressen farge.
 3. 3
  Ulike farger sende ulike underbevisste og bevisste meldinger til kvinner, tro det eller ei. Tenk på dette: Hvis du så en kvinne gå inn i rommet i en neon oransje kjole, fargen på refleks på en krysset vakt vest, kan du gjøre antagelsen om at hun ikke var sjenert, og du vil nok være rett! Det er ikke annerledes for kvinner, og du trenger ikke å være iført neon oransje for å sende en melding.
 4. 4
  To grunnleggende farger som sender ulike meldinger er rødt og blått. Red har ekstreme seksuelle undertoner, så langt som farger gå, og er noen ganger, når slitt riktig, attraktiv for kvinner. Blå er fargen på stabilitet og tillit, spesielt marine. Det er derfor politikerne ofte slitasje fargen. Fargene begge har sine attraktive kvaliteter, men når slitt sammen, kan de utligner hverandre. Hvis du er en vanligvis reservert person, eller blir sett på som den lojale, nerdete eller bedervet type, (tro meg, de fleste er sett sånn på ett eller annet tidspunkt, og det er ikke en dårlig ting) bære en mørk rød eller rødbrun, ingenting er for glorete. Hvis du ikke kjenner jenta (e) du ønsker å imponere, prøv en pålitelig blå. Det er riktig. På slutten av dagen, er stabil mer imponerende enn sexy til de fleste kvinner. Faktisk meningsmålinger viser at kvinner er mest sannsynlig å nærme seg, dato, snakke med eller skrive inn et forhold med noen iført denne fargen. For mange menn i disse dager er forvirret for å være upålitelig, og for mange kvinner i disse dager har blitt såret av upålitelige menn, så stabilitet og pålitelighet er imponerende. Jeg sier ikke at fargen gjør mannen, men jeg sier at førsteinntrykket er i stor grad visuelle.
 5. 5
  Andre farger å vurdere, er rosa og grønn. Pink er sett på som en underholdende, morsom kjærlig, trygg og søt farge på menn og kvinner, så ikke rabatt det bare fordi du har hørt da du var et barn "Pink er en jente farge." Faktisk, hvis du planlegger å gå med en farge i den røde familien, gå med rosa hvis du ønsker å bli sett på som morsomt og ikke truende. Grønn er sett på som robust og mandig, uten upålitelighet av rødt eller bare-en-vennlig-guy bilde som blått kan gi. Det er ikke den mest attraktive av farger (faktisk er det motsatte av rødt), men det er ikke å sette.
 6. 6
  Cut er enda viktigere enn fargen! Det er visse assosiasjoner som går sammen med måten klærne passer deg, og ikke minst, det kan avgjøre hvorvidt du ser attraktive. La oss starte med de mest alvorlig mishandlet plagg, kuttet kloke: bukser.
 7. 7
  Tenk denne situasjonen: Du prøver å nærme seg en jente, og hun synes ikke interessert. Cheer up, mann, er det sannsynligvis ikke deg! Se ned på buksa. Er de belte halvveis ned lårene? Du har funnet ditt problem. Er de riding lavt og utsette tre inches av dine boksere, eller enda verre, tre inches av rørlegger er crack? Eller kanskje buksa er dratt over deg er navlen av stramme bukseseler eller en syk brukte belte. Ok, kanskje buksa sitter perfekt på hoften bein. Hvis de er huden stram, er de fortsatt kommer til å være skjemmende! Jeans bør sitte på rundt en tomme under toppen av hipbones, og bør ikke utsettes dine boksere. De bør ikke være så tett montert som de fleste kvinners jeans. Rette ben er mer imponerende enn tynn, og ikke gå med bell bottoms med mindre det er en drakt eller tema fest. Kjole bukser skal sitte høyere, og har løsere montering ben, også rett kuttet.
 8. 8
  Kjole skjorter bør kuttes slik at de er løse, unntatt på krage, skuldre og mansjetter. Skuldrene skal være løs nok, men aldri baggy eller blousy.
 9. 9
  T-skjorter bør være lang nok til å dekke de 3 inches av jeans, men ikke mye lenger. Dette vil se slurvete. Singlet som kone-vispene er en sikker måte å gjøre et dårlig inntrykk. Hvis du MÅ vise frem armmusklene, deretter bære en korte ermer skjorte. Det burde være god nok.
 10. 10
  Kragen på en skjorte skal dekke hår på brystet, og på en kjole skjorte, bli unrounded og godt strykes.
 11. 11
  Deres er ingenting tackier enn en upassende antrekk. Dette kan inkludere en Hawaiian skjorte til et middagsselskap (selv om det kostet 500 dollar og er silke, kommer til å tenke på det, er dette mønsteret tacky med mindre det er på svømme badebukser) eller kalde mansjettknapper og en italiensk dress med slicked tilbake håret til høy skolen. Den første kan du få ubudne eller ikke invitert i fremtiden. Den andre kan få deg ranet og eller spottet. Svart slips betyr formell! Casual betyr ikke formell. Hvis du kommer til en fest med venner og er clueless, diskret ringe dem opp og se på disse.
 12. 12
  En liste over hendelser som du kan anta er tilfeldig: * Beach * Piknik * Griller * Barnas Bursdagsfeiring * En dato på kino * En kaffe date * En bowling dato * En sports spill eller video games * Finals Week på skolen. Det er mange flere hendelser som kunne gå på denne listen, men dette bør gi deg en grunnleggende forståelse. Jeans, shorts, t-skjorter, baseball caps og funky mønstre hører hjemme her.
 13. 13
  Deretter kommer det semi-casual. Disse inkluderer: * kirke (kanskje) * Clubbing * En venns Birthday Party * Den første skoledag eller en jobb * Et jobbintervju. Denne kategorien inkluderer khakis, pologensere, genser vester og mørke jeans unntatt på arbeidsplassen. Rugby skjorter er også fint.
 14. 14
  Semi-formell: * En begravelse * Et bryllup (hvis du ikke er i bryllupsfesten) (Beach bryllup er generelle semi-casual, men du vil kanskje spørre), * A Dance (med mindre det er beskrevet som formell) * A Mixer * En cocktail party * Et arbeid parti * Church (kanskje) Dette inkluderer bånd, svart kjole sko, sort kjole bukser og en kjole jakke eller blazer. En knapp ned skjorte (hvit er det beste alternativet) må brukes.
 15. 15
  Formell: * Din eget bryllup * Du er egen Funeral (spøk) * The Opera * Alt som ender i ball * De fleste gallaer * Et bryllup (Du er i familien eller i bryllupsfesten). Dette inkluderer en kjole skjorte, slips, sløyfe, mansjettknapper og en Tuxedo. Ikke glem at du kjole sko. Hvis du ikke har råd til en godt laget tux, få en godt laget tux andre hånden eller leie en. Det er mer imponerende enn en billig ny tux.
 16. 16
  Renslighet er det siste punktet jeg ønsker å røre på. Dette er ikke bare et spørsmål om inntrykkene. Det er også et spørsmål om enkel hygiene. Mange menn har hørt ryktet om at svettelukt attraktiv for kvinner. Dette er en myte. FRESH svette ganger lukter godt til kvinner, ubevisst, er mens svette som har tørket eller er mer enn 20 minutter gammel nesten universelt frastøtende. Skjorter bør vaskes etter å ha blitt brukt en gang, eller hvis du bruker det til sengs, to ganger. Jeans bør vaskes etter at de har blitt slitt 2-3 ganger, med mindre du har fått dem farget, skittent eller du svetter i dem. I disse tilfellene, vask etter én slitasje, og jo før jo bedre.
 17. 17
  Hva du slitasje vil ikke imponere hvis man bruker det, og det er ubehagelig, om til feil og rip eller noe, eller gjør du ikke føle deg trygg. Tillit er den mest imponerende kvalitet kjent mann (og kvinne)

Tips

 • For de av dere som kanskje ikke vet, mansjettknapper er små pin-lignende stykker av smykker som er nesten utelukkende båret av menn (aldri sett eller hørt om en kvinne iført dem). De spenner fra billig til svært kostbart. Jeg liker de fra Brooks Brothers.
 • Du bør ikke være for seksuell rundt knuse din selv om du er gode venner.
 • Ties varierer i bredde og lengde, avhengig av hva som er på moten. Fashion endres raskt, men jeg skal fortelle deg dette: Aldri være ekstrem i klær og trendiness. Et slips skulle ende omtrent på toppen av navlen, og være om bredden av fire fingre (på det bredeste kunsten av båndet).
 • Mansjettknapper bare kan brukes med en bestemt type av foringen. Spørre selgeren for en skjorte som passer mansjettknapper hvis det er det du leter etter.
 • Rosa og Navy blå går ofte sammen.
 • Stripete bånd ser trygg, men ikke velg for lyse en farge kombinasjon!
 • Menn bør aldri være ekstreme i mote. En velkledd mann er klassisk.
 • Menn bør ikke være veldig trendy. Prøv å begrense deg til en trendy tilbehør for semi uformell eller casual wear, som en kul par solbriller.

Advarsler

 • Gul connotes intelligens, men også (interessant nok) obnoxiousness.
 • Purple assosiasjoner emo og goth kultur.
 • Hvis du bærer rosa hele tiden, kanskje folk tror du ikke er mandig.