Wkano

Hvordan kle semi formelle for gutta

Ofte tenårene gutta trenger å kle semi-formell for en dans, fest, eller en annen anledning. Her er en guide for å hjelpe deg og vise deg hva og hva som ikke skal bære.

Trinn

Hvordan kle semi formelle for gutta. Finn ut hva du har å bære, åpne opp skapet ditt.
Hvordan kle semi formelle for gutta. Finn ut hva du har å bære, åpne opp skapet ditt.
 1. 1
  Finn ut hva du har å bære, åpne opp skapet ditt. Fokus på bukser først og la andre ting som den konstante for sist. Hvis du har et par khaki kjole bukser, gå med dem. Ellers vil sort kjole bukser gjøre også.
 2. 2
  Finn et fint belte. Akseptable belter er vanligvis ren (dvs. uten pigger, rives, design, etc.) og svart eller brun i fargen. Kjole bukser er laget for å brukes med belter, så du må ha en. Stram den til den tredje loop (på en fem sløyfe belte). Det bør stramt og tett inntil buksa. Hvis du trekker i spennen, bør du ikke være i stand til å trekke den noe mer enn en kvart tomme fra bukser, ellers stramme det mer.
 3. 3
  Nå skjorte. Tenåringer bør bære en knapp opp skjorta til ALLE semi-formell anledning, og selv i de fleste tilfeller er det greit å bøye reglene litt, du har å holde seg til kleskode. I å velge en farge, solide farger er best, men striper er greit også, så lenge de er horisontale, og er ikke sterk i kontrast (dvs. rød og grønn). Hvis du ikke har en knapp opp, vil en polo skjorte nok - holde seg til de samme regler for farger for polos som du ville for en knapp opp.
 4. 4
  Et slips er nødvendig for semi-formell, gjør det opp fin og stram, om det var smart-casual du kunne ha den løs. Velg et slips som går med skjorte. Lukk den øverste knappen i skjorta og stramme slips.
 5. 5
  Futt i skjorta. Ja, jeg vet, alle gutter hater å gjøre dette, men du må for å presentere deg selv pent i en semi-formell kleskode. Skjorter bør være gjemt i uansett om det er en knapp opp eller polo. Hvis skjorten din er for kort til å være gjemt i, finne en lengre. Du må kanskje løsne beltet å gjøre dette, bare sørg for å re-feste den.
 6. 6
  Finne et par sko. Fargen på skoene skal matche fargen på beltet du valgte (svart belte = sorte sko). Skoene må ha blonder og bli bundet. Hvis du ikke har et par sko, vil mørke joggesko nok, men dette er absolutt, absolutt siste utvei.
 7. 7
  Hvis du vil, sette på en fin genser. Spesielt gjøre dette med en polo, som det vil bidra til å gjøre opp for mengden av formalitet du mistet ved å bære polo. Hvis du ender opp iført en vest eller genser, være sikker på at det er en V-hals, og kaste deg skjortekragen over på kragen på genseren.
 8. 8
  Se klærne dine. Vær oppmerksom på middag som du ikke vil søler mat på klærne. Det er semi-formell, men også spesiell: Det anbefales å bruke en serviett (sette den i det minste på fanget, for rotete eaters: Gjemt i kragen)
 9. 9
  Bære et lommetørkle. Ingenting er mer pinlig enn å ha en rennende nese mens en semi-formell anledning. Hvis du ikke har en, setter en pakke av vev i lommen.
 10. 10
  Oppfører seg fint og semi-formal-aktig!

Tips

 • Ikke skimp ut når det gjelder å kle seg. Som tenåringer finne ut om og om igjen, er det mye bedre å være overdressed enn under kledd.

Advarsler

 • Ikke noen gang, noensinne bruke jeans eller noe laget av denim. Det er for tilfeldig kjole for en semi-formell kleskode.

Ting du trenger

  • kle bukser. Jeg personlig anbefaler khakis.
 • en knapp opp skjorta (solide farger er best, striper er greit også, så lenge de er horisontale, og er ikke sterk i kontrast (dvs. rød og grønn).)
 • en polo skjorte er greit for mindre formelle situasjoner
 • belte (en svart eller brunt belte laget av lær vil være tilstrekkelig i 99,99% av semi-formelle situasjoner.)
 • kle sko - ikke joggesko - om noe mer formell enn middag ute på en fin restaurant (dette ville inkludere skolen danser, prisutdelinger, datoer, etc).
 • En Tie (Ferdig opp stramt)