Wkano

Hvordan ser kjekk (gutter)

Alle vet at det å bli kalt "søt" er mye bedre enn å bli kalt "stygg". Bedre enn å være søt, men blir kalt "kjekk". Men hvordan går du om å være kjekk? Her er noen enkle, vanlige metoder for å komme dit. Les videre!

Trinn

Hvordan ser kjekk (gutter). Etablere en følelse av stil.
Hvordan ser kjekk (gutter). Etablere en følelse av stil.

Del én: holdning og personlighet

 1. 1
  Vær trygg. Ingenting-ikke beinstruktur, ikke en hårklipp, ikke engang fornuftige sko-vil gjøre mer for hvordan du blir oppfattet enn væskende en følelse av selvtillit. Dyrke det, arbeide for å oppnå det, og følg fremgangsmåten i denne delen for å bygge den. Bare vær oppmerksom på at det ikke kan være forfalsket-det må komme fra innsiden.
 2. 2
  Stand-up straight. Hunching over kan ikke bare føre til ryggproblemer, men gjør at du ser ut som om du har ingen selvtillit. Sit-up rett også, av samme grunner.
 3. 3
  Smile. Smilende vil gjøre deg vises glad., Og. Det vil også holde deg fra å se sliten og fortvilet.
 4. 4
  Se folk i øynene. Det er bare høflig når du snakker med noen å se dem i øynene. Ikke stirr-se på ulike deler av ansiktet og til, men utover det, vil opprettholde god øyekontakt vise tillit og selvtillit assuredness på slutten.

Del to: mote og stil

 1. 1
  Etablere en følelse av stil. Klærne dine og hvordan du bærer dem sier mye om deg, og vil ha en effekt på hvordan folk oppfatter deg. Iført lite flatterende eller ekstremt dårlig sized klær sier at du ikke bryr deg om hvordan du presenterer deg selv.
  • Den spesielle stilen er ikke så mye en faktor som hvordan du bærer den. Du kan bruke hva stil er behagelig for deg, enten det er trendy, alternative, tilfeldig eller sporty, så lenge det er hensiktsmessig å hvem du er. For eksempel, hvis du er 30, og kle seg som du er 15, vil du se ut som du prøver å gjenerobre din ungdom, ikke som du er en trendy 15-åringen. Det samme gjelder for enhver stil-hvis den ikke reflekterer nøyaktig hvem du er, vil det bli sett på som enten clueless eller falske. Verken inntrykk vil foreslå "kjekk" til noen.
 2. 2
  Hold et øye for menn du vurdere godt kledd. Når du er på et kjøpesenter eller vandre nedover gaten, legg merke til gutta som synes å være moteriktig. Hvilke ting gjør du først merke til?
  • Kvinner ofte ser på sko-en detalj mange gutter glatte over. Fordi så mange gutter glans over den delen, tar deg tid til å velge, bruke og vedlikeholde en fin par sko er en fin måte å øke hvordan du oppfattes.
 3. 3
  Leie en personlig shopper. Hvis du har absolutt ingen motesans og har penger, ansette en personlig shopper kan være et godt første skritt. De vil hjelpe deg med å identifisere din stil, velge klær for deg og deretter vise deg hvor du skal få tak i disse klærne på egen hånd i fremtiden.
  • Hvis du ikke har penger, har en stilig venn eller slektning go shopping med deg for dagen.
  • Lytt til dem, men vær klar over at de kan ha sin egen stil forstand at det ikke er helt din stil forstand. Hvis de fleste av de valgene de tyder ikke appellerer til deg, ikke føler at du må gå med sine forslag. Takke dem for deres tid, og prøv en annen personlig shopper mer tilpasset din sans for stil.
 4. 4
  Vedta signatur stykker. Å ha en signatur element av klær kan hjelpe deg å skille seg ut og trekke oppmerksomhet til stilen din. Ta Steve Jobs, for eksempel. Hans signatur utseende var en svart høyhalset genser, blå jeans, og New Balance joggesko.
  • Smykker, for eksempel et varemerke ring, halskjede, eller klokken kan være effektive, og nyttig også.
  • Sotede nyanser. Du bør bare bruke disse utendørs, men et par gode flygere eller fargede nyanser trekker oppmerksomheten til ansiktet ditt.
  • Köln. Unngå kjøre-of-the-mill cologne og få en duft som ingen andre har. Dette kan være en god samtale forrett. Ikke ha for mye, selv om, eller samtalen begynner det vil være bak ryggen din, og det vil ikke være gratis.
 5. 5
  Ta sangtimer. Vi vet alle hvordan de skal snakke, men å være i stand til å snakke klart og formulere godt vil forbedre hvordan du blir oppfattet.

Del tre: grooming

 1. 1
  Hold hender og negler rent og ryddig. Vask hendene regelmessig. Neglene bør være fri for smuss og trimmet jevnt. Ikke bite neglene, eller tygge på neglebåndene-vil du se nervøs og nevrotisk.
 2. 2
  Ta deg tid til å gre og style håret. Med ekstremt sjeldne (og ofte utilsiktet) unntak, gå ut av huset med bed head ser aldri bra. Vask og børst håret på en jevnlig basis. Hvis du har tid og lyst, vurdere å bruke et lim eller gel å style håret ditt, men følger "less is more"-regelen med stylingprodukter, og ikke bruke for mye.
 3. 3
  Ta vare på huden din. Mange, kanskje urettferdig, førsteamanuensis dårlig hud med dårlig hygiene. Vask ansiktet grundig, spesielt etter noen fysisk aktivitet. Unngå barbering hvis det er mulig. Hvis du er utsatt for akne eller andre hudsykdommer, se en hudlege for å hjelpe deg å få huden din i form.
 4. 4
  Ta dusj. Gjør dette hver dag-det er en forfriskende måte å starte dagen, og ser rent og lukter godt gjør ikke vondt i oppfatningen avdeling, heller!
 5. 5
  Spis sunt. Spise sunt vil hjelpe med mange ting som å holde en god vekt, unngå hull i tennene, ha en god hudfarge, og være energisk.
 6. 6
  Sov godt. Får åtte timer eller mer søvn hver natt vil gjøre underverker for din hudfarge, energi og generelle utseende.
 7. 7
  Tren regelmessig. Ser kjekk går utover stilen din. Trene regelmessig bidrar ikke bare med ditt utseende, selvtillit og energi, men frigjør endorfiner som gjør at du føler deg bra, og derfor mer attraktivt for andre.

Tips

 • Snakke tydelig. Ikke mumle. Være påståelig i alt du gjør. Men vær forsiktig med hva du sier.
 • Vær deg selv. Ikke vedta stil eller personlighet egenskaper som du ikke føler deg komfortabel med..