Wkano

Hvordan komme sammen med knuse din

Alle har bekymret en gang i livet sitt om hvordan de høres ut når de snakker med knuse deres, eller hvordan du skal opptre foran dem. Det er enkelt, vær deg selv!

Trinn

Hvordan komme sammen med knuse din. Hvis du ønsker å starte en samtale med knuse din, men du er redd for nærmer ham / henne, trenger du ikke må!
Hvordan komme sammen med knuse din. Hvis du ønsker å starte en samtale med knuse din, men du er redd for nærmer ham / henne, trenger du ikke må!
 1. 1
  Ikke spille hardt for å få! Det er en av de største feilene du kan gjøre, og det er ikke noe mer kvalmende enn å se en jente prøver å spille tøff foran en fyr når de mislykkes dismally. Pluss, de fleste gutter ikke gå for det, de vanligvis får et galt inntrykk, fordi hvis de liker deg tilbake og spiller hardt for å få, kanskje de tror du ikke liker dem.
 2. 2
  Hvis du ønsker å starte en samtale med knuse din, men du er redd for nærmer ham / henne, trenger du ikke må! Start en samtale med en venn om noe du vet forelskelsen er interessert i (hvis de er rundt) og taler høyere enn normalt hvis nødvendig (ikke for høyt). Hvis han / hun tiltrer i, det er flott! Lytt til hva han / hun sier og fortsetter å snakke normalt. Hvis han / hun ikke, tilfeldig snu og be ham / henne: "Hei, liker du ikke [hva det er du snakker om] også?"
 3. 3
  Være hyggelig å knuse din. Behandle ham / henne som en person, ikke bare en forelsket. Behandle ham / henne som en av dine venner! Hvis han / hun trenger en penn, tilbud om å la ham / henne låne en av dine. Hvis han / hun ser sliten eller syk eller trist, spør om han / hun er greit, eller hva som er galt. Hun vil / han vil sette pris på din godhet.
 4. 4
  Prøv å være en moden person. Le hvis du hører noe morsomt, men ler som en normal person. Hvis du hører noe dumt, men slags morsom, men slags roll øynene som for å si "Hvor dum. ' Ikke handle ditzy eller som om du ikke kan gjøre noe. Vær sterk. Vær smart. Og aldri, aldri handler dumme.
 5. 5
  Hvis du ikke har noe til felles, finne noe! Har du et band du liker mye (pass på at det ikke er en boyband!)? Deretter nevner navnet på gruppen rundt knuse din, snakker om en flott sang de har eller noe. Hvis hun / han ser interessert, spør om hun / han ønsker å låne CD. Ting som det. Pass på å se etter ting som han / hun liker, du kan ha noe dere begge at du kan snakke om.
 6. 6
  Ser fint. Ikke gå ut av din måte å se hot eller sexy eller fantastisk vakker bare for ham, men bruke klær som du liker og som ser bra ut på deg. Vask håret. Ta vare på huden din. Utøve. Pusser tennene. Ikke ha noe for avslørende, så han kan få feil inntrykk. Når du får en hårklipp, spør frisøren å anbefale en stil som hun tror vil fungere godt for deg. Han kan legge merke til og si det!
 7. 7
  Samtalen er utrolig viktig. Prøv så hardt du kan for å være deg selv. Ikke snakk sweety-søt eller tøff eller noe. Ikke snakk for mye, to setninger om gangen med mindre du forteller en historie eller noe som han ser veldig interessert i å høre. Prøv å få ham til å le, men ikke gå over med vitser. La ham snakke. Lytt til hva han har å si og spørre ham om det senere. Le av hans vitser, selv om de ikke er morsomt hvis du gjør en dårlig falsk latter. Ikke snakk med munnen full.
 8. 8
  Hvis du er i klassen snakke med ham om leksjon e. G. "Liker du (sett topic)?" Så etter han svarer du kan si din mening og du kan få til en god samtale. Hvis din redd for å snakke med henne / ham bare gjør det mest sannsynlig at han / hun vil like det, hvis han / hun er i en samtale bare delta i.
 9. 9
  Hvis han / hun er interessert i deg, vil du kanskje legge merke til dem ser på deg mye, eller stirrer. Hvis han gjør et trekk som viser noe, han liker deg...
 10. 10
  Behandle ham / henne som du ville behandle en venn. Ikke lat som han / hun er en fremmed du ikke kan snakke med. De er en person akkurat som alle andre. De vil tro du er venner og gradvis liker deg mer (Hvis de ikke allerede liker deg!)

Tips

 • Hvis han oppfører seg som han liker deg deretter vise ham at du bryr deg.
 • Ikke nevn andre gutta når du snakker til ham, med mindre det er din bror eller noe. Du ønsker å la ham vite at du er tilgjengelig uten å gå rett ut og si det.
 • Vær hyggelig mot sine venner og klassekamerater også, men ikke behandle dem som du gjør ham / henne. Det er bra for ham / henne til å se deg være hyggelig mot alle, men vet også at han er spesiell.
 • Vær deg selv. Det er en av de viktigste tingene å gjøre.
 • Hvis du skjuler din knuse fra andre personer du kjenner, prøv å ikke gjøre det åpenbare. Ikke bruke for mye tid med ham / henne, dine andre venner er veldig viktig, også.
 • Husk hans fødselsdag. Ønsker ham en lykkelig bursdag når den dagen kommer, hvis du føler deg dristig, få ham litt jokey stede, hvis du ikke ser ham / henne på hans / hennes bursdag når den sier snart noe sånt som "bursdagen din er på "du vet noe sånt, og fortelle dem gratulerer med dagen da
 • Ikke prøv for hardt å imponere ham, eller bli for nervøs rundt ham. Dette vil bare gjøre det ubehagelig.
 • Sørg for at han legger merke til deg før du prøver å imponere ham.
 • Det kan være en trøst å vite hans lukt eller berøring, men ikke gjør det åpenbart at du er luktende ham, eller hver gang du ser ham i hallene du pusser forbi ham. Han vil være redd og lukker seg fra deg. I stedet gjør samtale om sin nye parfyme, og gir deg en unnskyldning til å lukte ham.
 • Finn ut om han er interessert i deg før du spør ham ut.
 • Fortell ham en hemmelighet, og lover at han ikke skulle si det til noen, det viser at du stoler på ham og gutta sånn.
 • Ikke hele tiden tenke på ham selv, hvis du er ment å være så du vil være sammen.
 • For å unngå å bli nervøs, alltid husk: det er bare litt forelsket. Du kan ha en massiv forelsket i noen, men husk, det er bare forelsket. og hvis det er kjærlighet husker de tenker på du liker noen så det er ingen big deal, og hvis de ikke tenker på deg akkurat hvem som helst så vil de vil at du skal snakke med dem.
 • Hvis du er virkelig desperat, prøver ikke å tenke på ham som din forelsket når du snakker til ham. You `ll blitt mye mer avslappet rundt ham og ha en bedre tid.

Advarsler

 • Hvis han mener blir til vennene dine, kan ting snu stygg. Din lojalitet kan bli vanskelig å holde, og du må kanskje gjøre noen svært vanskelige valg.
 • Pass på at fyren er singel. Du ønsker ikke å få et rykte som en kjæreste-snatcher, og du ikke ønsker å krysse av kjæresten hans.
 • Også: Prøv å ikke så mye med hans venner, som kan gjøre ham tror du ikke har følelser for ham.