Wkano

Hvordan komme ut av en gjeng

Å være i en gjeng kan virke kul først for noen, men det kan bli en overveldende ansvar og vil til slutt ødelegge livet ditt.

Den vanligste veien ut av en gjeng er død, men det er selvsagt mulig å unnslippe i live.

Trinn

Hvordan komme ut av en gjeng. Sakte stoppe dressing som et medlem.
Hvordan komme ut av en gjeng. Sakte stoppe dressing som et medlem.
 1. 1
  Sakte stoppe dressing som et medlem. Bli kvitt dine bandanas, sigende jeans, hva klær du må vise at du er i den gjengen, men holde våpen med deg til enhver tid.
 2. 2
  Komme opp med gode unnskyldninger. Etter en stund, vil andre medlemmer spørre deg hvorfor du ikke har vært innlegg det opp, svarer telefonen, iført bandannas, etc. Kom opp med en unnskyldning som at en venn eller elsket en er syk eller på sykehus, er du å hjelpe en venn flytte, noen stjal dine bandannas, noe som virker sannsynlig og vil trolig ha skjedd. Du vil ikke ha dem mistenkelig.
 3. 3
  Isolere deg fra gjengen. Ta offentlig transport Hvis du ikke har en bil i stedet for gange og unngå populære ledd hvor gjengen sparker den. Ute av syne, ute av sinn.
 4. 4
  Ikke fortell noen fra gjengen dine planer om å forlate, noensinne. Andre gjengmedlemmer kan aldri være helt klarert. Det er regler mot å holde på hemmeligheter fra gutta på toppen, så hvis noen finner ut skitt om deg, vil de mest sannsynlig tyster. Hvis din "venn" som du fortalte snitches på deg, har du mest sannsynlig vil bli straffet, hoppet eller drept.
 5. 5
  Hvis du har en pistol, eller våpen, hold den fast. Huset ditt kan bli invadert, kan du få hoppet, eller du kan selv bli fanget opp i en drive-by når som helst. Du må beskytte deg selv og familie hvis du har en. Invester i noen du kjenner som kan beskytte deg mot slike ting, er noe bedre enn ingenting.
 6. 6
  Flytt. Det høres kanskje drastisk, men så er gjengen liv. Hvis de finner ut at du gled gjennom fingrene, vil de finne deg og drepe deg, og til og med din familie. Bo med en slektning fra en annen stat, inntil all varmen kjøles ned. Bo i den tilstanden hvis mulig, siden gjengmedlemmer mest sannsynlig ikke vet adressene til dine slektninger.
 7. 7
  Hold deg ute av syne. Ikke noen gang kommer tilbake til panseret uansett grunn. De kunne ha glemt deg, eller de kan fortsatt være på jakt etter deg, du vet aldri. De vil være sint, og vil være klar til å gjøre hva som må gjøres for å straffe deg. Det er ikke verdt å vende tilbake.
 8. 8
  Aldri har kontakt med gjengmedlemmer som du visste noen gang igjen. Hvis du virkelig ønsker å komme ut av gjengen bør du stoppe hver kontakt med gjengmedlemmer du kjenner, aldri kontakte dem tilbake etter at du flyttet, noensinne.

Tips

 • Når du er ute av gjengen, være ute! Ikke tenke på å gå tilbake til det som en gang var fordi det vil bare holde deg på veien som fører deg ingensteds!
 • Når ut av gjengen livet holde ut! Aldri gå tilbake uansett hva.
 • Vær forsiktig.

Advarsler

 • Ikke la om det virker som en total selvmordsoppdrag. Som medlem av gjengen, bør du vet hva de gjør til folk som prøver å forlate.
 • Ikke ringe politiet og Snitch på gjengen. Det kan virke som søt hevn, men til slutt vil de finne ut at det var deg og omfang deg ut.