Wkano

Slik være alfa hunn

Hvis du er en født leder, smart og pen, er det bare mulig at du kan være en Alpha kvinne, som noen andre du kjenner personlig som leder godt og håper på å slå den velkjente glasstak.

Trinn

Slik være alfa hunn. Være usedvanlig trygg.
Slik være alfa hunn. Være usedvanlig trygg.
 1. 1
  Være usedvanlig trygg. For å være en Alpha du må ha tillit til deg selv. Det er ingen slo rundt busken når det kommer til å være en leder. Så starte med møte-og nettverksbygging med tre nye mennesker hver dag. Du trenger ikke å like dem, men du skal bruke mot og dette vil bygge opp selvtilliten din en god del.
 2. 2
  Øv å gjøre deg selv ser bra ut. Folk er avhengig av deg for å være en mote leder, i stand til å bære en variert garderobe med eleganse, stil og stil. Dette vil også gjøre at du føler deg bedre om selv.Hvis du har råd til merker som Gucci og deretter kjøpe den øverste klassen klær.
 3. 3
  Utvikle en gruppe av ekte venner. Det er ikke mulig å være en Alpha uten å ha en gruppe av venner eller klikken som vil la deg lede dem. En Alpha vil også være tro mot denne gruppen og sørge for at den ikke faller fra hverandre. Som viser lederegenskaper til sitt høyeste degree.Don 't være slem eller frekk fordi vennene vil slippe gjennom fingrene. Prøv å ha en beta, en nestkommanderende.
 4. 4
  Spre ordet. Når klikken er etablert, kan du prøve å gjøre det kjent - det vil si, hvis du ønsker å være populære. Du kan selv tenke på noe "ah-søt" å ringe til klikken. Gjør ting sammen, for eksempel fredag ​​kveld overnattinger.
 5. 5
  Prøv ditt beste for å se din beste. Gjør et godt førsteinntrykk på noen du møter. Du trenger ikke å bære designer alt å se bra ut! Bare sørg for å velge klær som:
  • Passer deg. Enten det er for stramt eller for løst, ser det alltid fryktelig og er flatterende på ingen, selv ikke kjendiser.
  • Er behagelig. Unngå å være i dårlig humør ved å ikke kjøpe noe ubehagelig: kløende, etc.
  • Er smigrende å figuren din. Du vil ha klær for å se bra ut på deg, ikke sant? Så hvis du er svingete aldri gå for klær som er en størrelse for liten, selv om det er i stil, som skinny jeans.
 6. 6
  Accessorize og gi klærne et personlig preg! Sørg for at den er unik og helt original. Eksempler på hvordan du kan legge til ditt personlige preg på dem er-et smykke som du alltid ha, eller en elegant ny design som du ønsker å brodere på den kjedelige gamle sundress eller at par kjedelige sorte jeans, etc. Pass på at dine sko og tilbehør gå med antrekket ditt og nytte det.
 7. 7
  Vær glad og helt rolig med deg selv, ditt utseende og med livet ditt. Hvem ønsker å være venner med en person som er i dårlig humør hele tiden? Prøv å være optimistisk om ting som du synes er verdt å bøtte og prøver å holde hodet kaldt og ikke har en meltdown når noe går galt å gjøre deg opprørt.
 8. 8
  Prøv å ikke besette over klær alene. Reparere din måter som du synes er verdt å bøtte. Å være en Alpha betyr å være den ideelle lederen som i sin tur betyr at du må strebe etter å være åpen og tolerant for andres synspunkter og meninger samtidig øve deg. Har en stemme og si opp, men prøv å unngå fra å bli for sjefete og komme inn utklipp med vennene dine.
 9. 9
  Alfa kvinnelige resultatene fra de idealer om feminisme. Hvis du er sterkt støttende av feministiske synspunkter og beundre smarte, dyktige kvinner som kan ta ansvar, er du ett skritt nærmere å bli alfa kvinnelige. Utseendet er ikke den eneste måleinstrument. Roten av en alfa kvinnelig er mye dypere enn.

Tips

 • Ser din beste er behov. Ta vare på kropp, helse og sinn.
 • Gjør en innsats for å være noen alle beundrer, men på den måten at du blir deg selv - på den måten, vil folk ser opp til deg og ikke forakte deg.
 • Behold kontrollen, men ikke gjør det åpenbart du setter i et forsøk. En slip og folk kan tro at du ikke er like ansvarlig, og kan i løpet styre din Alpha status. Så igjen, bli avkjølt om dette og ikke behandle det for alvorlig. En ekte Alfa kjenner sin egen verdi og trenger ikke å hoppe på hver skygge.
 • Bak hver alfa er en ekte venn, ikke la deg lure av noen annen type.

Advarsler

 • Ikke se ned på deg selv, du har absolutt ingen grunn til. Vær trygg på deg selv så vel som i dine evner til å være en alpha