Wkano

Hvordan unngå drama med venner

Å være i kamper med andre mennesker kan føre til unødvendig stress og forverring i livet ditt. Fordi hvem ønsker egentlig å måtte bekymre deg for andre mennesker å være sint på dem, og noen ganger også snakker bak ryggen? Bare følg disse trinnene for å unngå å ha drama i livet ditt.

Trinn

Hvordan unngå drama med venner. Aldri snakke stygt om andre mennesker bak deres rygg, uansett hva.
Hvordan unngå drama med venner. Aldri snakke stygt om andre mennesker bak deres rygg, uansett hva.
 1. 1
  Aldri snakke stygt om andre mennesker bak deres rygg, uansett hva. Det kan være en morsom ting å gjøre på den tiden, fordi det er en helt annen gruppe mennesker gjør det, men det meste av tiden det kommer tilbake å hjemsøke deg. Personen vil finne ut, og hvis det er en venn av deg, kan det føre til en kamp.
 2. 2
  Vær hyggelig mot alle! Det er ingen grunn til å være slem mot andre, selv om de starter noe med deg først. Det vil holde alt mer fredelig og rolig på den måten.
 3. 3
  Noen ganger når det er nødvendig, kan du prøve å sette andre før deg selv. For eksempel, hvis din venn har problemer hjemme, og de trenger å komme seg ut av huset og bare snakke, kanskje du kan stoppe hva du gjør (hvis du gjør noe som ikke er altfor viktig) og gå hjelpe din venn. Folk vil tenke på deg som en bedre person, og vil egentlig ikke ha en grunn til å være sint på deg.
 4. 4
  Ikke fortell andres hemmeligheter! Selvfølgelig vennen din kommer til å finne ut, fra en annen såkalt venn, og de ​​kommer til å konfrontere deg om dette, kan dette føre til en masse ting, som folk vende seg mot deg, og dine hemmeligheter blir fortalt.
 5. 5
  Hold ut av andres drama! Det er ingen grunn for deg å komme inn i midten av andres kamp. La dem finne ut av det på egen hånd. Fordi når folk gjør dette, selv om det er bare for å hjelpe en venn, du vanligvis får dratt inn i det, og ender opp med å ha folk vendt seg mot deg i en eller annen måte (dette gjelder ikke sette andre foran deg selv i noen situasjoner du egentlig ikke kan).
 6. 6
  Merk: Hvis du bekjempe ild med ild, vil du ende opp med å bli brent.
 7. 7
  Benekter ikke noe når noen spør deg "gjorde du dette?", Være sannferdig. Ærlighet er det første kravet i vennskap, og hvis du ikke har det i et vennskap, er du ikke får deg inn i en god situasjon.

Tips

 • Hvis du får inn en uventet kamp med en venn, kan du prøve å løse det så snart som mulig, før den kommer ut av kontroll og noe små svinger inn i deg å miste en god venn av deg.
 • Ikke la andre gå over deg. Sette folk før deg selv av og til er greit. Men la dem gå over deg på grunn av det er ikke greit.
 • Lyve om ting er dårlig. Dens aldri en god ting, noen ganger sannheten gjør vondt, men ligger sårer mer.
 • Hvis du hører noen snakke stygt om en av dine venner, det beste du kan gjøre er å ganske mye bare la det gå. Jeg vet at personen er en god venn og alt, men hvis du går fortelle dem hva du har hørt, kan det komme ut at du er den som fortalte vennen din om det, forårsaker andre mennesker til å bli sint på deg.
 • Husk at du kan være dagens nyheter, men det vil alltid være noe mer interessant å lage overskrifter i morgen.

Advarsler

 • Det er noen mennesker der ute at uansett hva du gjør eller hvor fint du er som bare vil starte ting med deg uten grunn i det hele tatt. Disse menneskene er bare full av drama og du bør bare ignorere dem og ikke har noe å gjøre med dem. Selv om de begynner ryktene og sånn om vennene var tro mot deg at de ville vite at det der er ikke sant!
 • Ikke lyv hele tiden, bare når du desperat trenger det. Jeg vet lyve er galt, men noen ganger du bare trenger å gjøre det. Men ikke gjør det for mye, eller du vil bli fanget.