Wkano

Hvordan lage dine foreldre lykkelig

Hvis foreldrene dine ikke er veldig fornøyd med deg eller du bare ønsker livet skal være enklere, her er hvordan du skal ta dem med ut å være cheesy. For å holde deg ut av trøbbel og på god fot med foreldrene dine og fortsatt ha det gøy med vennene følge disse slik at du beholde tilliten og ha frihet under din foreldre regler.

Trinn

Hvordan lage dine foreldre lykkelig. Gjøre dine oppgaver og alt foreldrene dine spør deg.
Hvordan lage dine foreldre lykkelig. Gjøre dine oppgaver og alt foreldrene dine spør deg.
 1. 1
  Gjøre dine oppgaver og alt foreldrene dine spør deg. Bonuspoeng hvis du gjør det uten å bli spurt. Ikke gjør et oppstyr om det, eller ikke gjøre det. Gjør det med stolthet og se dine foreldres smil vokse. De vil sette pris på det!
 2. 2
  Tilby å gjøre ting for foreldrene dine. Hvis de ser slitne eller hvis de ser ut som de trenger hjelp med noe, tilby å hjelpe dem, og husk, bonuspoeng hvis du gjør det uten å bli spurt. Gjøre med stolthet, og gjør ingen klager.
 3. 3
  Respektere dine foreldres regler. Når de sier ikke å gjøre noe, ikke gjør det. Selv om du tror du vil ikke bli sittende, vil du bli fanget! Aldri gjøre disse tingene selv om foreldrene dine ikke er rundt.
 4. 4
  Være lydig. Gjør det de ber og ikke ta din vrede ut på dem, som om du har hatt en krangel med en venn. Husk at de alltid prøver å hjelpe og bringe deg opp rett.
 5. 5
  Vær takknemlig. Alltid si takk til dine foreldre, vie de mye tid og energi til deg.
 6. 6
  Ikke forvent å være i sentrum av oppmerksomheten hele tiden, vil de se deg som en drittunge. Etter fylte 7 eller 8, vil dine sosiale instinkter om deling og omsorg for andre begynner å sparke i. Leve opp til denne skjebne sunn psykologisk utvikling.
 7. 7
  Aldri lyve til dem! Det er veldig respektløst og du er sannsynlig å bli fanget.
 8. 8
  Prøver å muntre dem opp når de føler seg trist. Du vil virke som noen de kan gå til og spørre meninger om, få du stoler på. Men vær forsiktig så du ikke høres irritabel når du gjør det, og være forsiktig med deres personlige plass, tross alt, du er deres barn, så de lærer deg de fleste ting. Reversere rollene plutselig kan føle seg klosset.
 9. 9
  Lytt til hva dere foreldre sier og prøve å bli enige med dem.
 10. 10
  Gjøre det bra i studiene dine, foreldrene dine sannsynligvis vil være fornøyd med det.
 11. 11
  Tenk om dine søsken for en endring. Prøv å være bedre for dem enn vanlig. Foreldrene dine vil se og bli fornøyd med modenhet din. Da vil de gi deg mer freedom.Ask høflig å få noe.
 12. 12
  Sier du elsker dem.
 13. 13
  Vis din kjærlighet i stedet for å si. Gjør dem frokost eller gjøre små oppgaver før de ikke ber deg om det.
 14. 14
  Alltid smile og bare snakke med dem.
 15. 15
  Ikke kjefte på dem og sørge for at de vet at du elsker dem.
 16. 16
  Gå til skolen hver dag.
 17. 17
  Lage middag.
 18. 18
  Hvis de ser stresset, spør om det er noe du kan gjøre for å hjelpe dem. Bare ikke irritere dem.

Tips

 • Ikke slåss foran foreldrene dine selv om du ikke kan kontrollere deg selv. Handle som om du ikke liker slåssing og du er rolig.
 • sørge for at karakterene dine er gode, de fleste foreldre misliker det når barna gjør dårlig, og selv om de ikke bryr seg, gjør det bra på skolen betyr at du skulle ende opp med en intelligent person!
 • Gjør som de fortelle deg selv om det kan være vanskelig.
 • Ikke vær respektløst overfor dine foreldre. Nå uavhengighet er bra, hvis det brukes av og til, men for mye vil opprørt foreldrene dine.
 • Husk å behandle andre slik du ønsker å bli behandlet!
 • Hold deg rolig når du er frustrert, roping bare blir du i trøbbel
 • Dypt nede i siden foreldrene dine vil alltid være glade og stolte av deg uansett hva du gjør.
 • Kom deg bort fra narkotika eller røyking. Komme inn i disse tingene vil understreke ut foreldrene dine og gjøre dem virkelig misfornøyd med deg.
 • Hjelp med søsken, kan yngre bli ganske irriterende noen ganger og sette foreldre i dårlig humør.
 • Bare være høflig og snill og adlyde dem dette vil hjelpe deg å få frihet og de vil øke sin lit til deg.
 • Det kommer an en type foreldre du har. Det vil gjøre dem lykkelige.
 • Gjør din seng hver dag. Dette er viktig fordi hvis din seng er gjort så hele rommet ser renere.
 • Vær veldig gradvis ikke overdriv dine foreldre vil bli mistenksomme. Gjøre dem føler at du gjør det som vanlig og gjøre dem føler seg stolt.

Advarsler

 • Hvis du gjør dette plutselig etter å ha dårlig oppførsel, vil det være mistenkelig og dine foreldre vil nok tro at noe er opp eller at du bare prøver å få noe ut av dem, være gradvis.