Wkano

Hvordan lage en bestevenn

Bestevenner - De er alltid der for deg, alltid ser ut for deg. Det er mange grunner til at folk gjør bestevenner. Enten det er "bare fordi", eller fylle det tomrommet, noe som gjør en bestevenn kan være enklere enn du kanskje tror! Bare fortsett å lese!

Trinn

Hvordan lage en bestevenn. Vurder dine nåværende beste venner.
Hvordan lage en bestevenn. Vurder dine nåværende beste venner.
 1. 1
  Vurder dine nåværende beste venner. Tenk på hvem av dem som er mest troverdig. Hvis du ikke har noen venner, og deretter prøve å gjøre noen! Se alltid imøtekommende, utadvendt og ikke sjenert. Vær en god lytter. Ikke handle cocky.
 2. 2
  Begynn å snakke med den personen oftere, men ikke over-gjøre det. For eksempel, sitte ned med dem til lunsj, og i klasser som du har sammen, og si "hei" i gangen
 3. 3
  Få telefonnummeret sitt og kaller dem en gang i blant, kanskje en eller to ganger i uken. Ikke kall på samme dag hver uke, prøv å plukke en tilfeldig dag eller holde den uforutsigbare eller hvis du ikke har en telefon delta i et dataspill, og legge dem til som en venn å snakke
 4. 4
  Spør om de en dag kan komme over til huset ditt, eller gjøre noe gøy sammen. Kontroller at du har kjent denne personen for en stund først, though. Hvis du kjenner noen for en dag eller to, så be dem om å komme til huset ditt, kan de finne dette litt rart.
 5. 5
  Spør dem om sine hobbyer for å se om du kan gjøre noe sammen i hverandres felles interesser. Får virkelig kjenner denne personen. Finn deres liker og misliker, favoritt aktiviteter, deres favoritt farger, osv. Det er så mye du kan finne ut!
 6. 6
  Bli kjent med sine venner. Hvis det ikke fungerer med din opprinnelige venn, vil du likevel være bedre enn før, med enda flere venner til å prøve med.
 7. 7
  Fortell dem at de er en god venn når du har virkelig blitt kjent med dem. Dette vil vise at personen som du tror de er kule, og de vil mer enn sannsynlig godta den.
 8. 8
  Fortell personen en som du ikke ville tenke for mye hvis de avslørt, ettersom de deler hemmeligheter bygger tillit. Hvis personen forteller hemmeligheten, vil du ikke ha mistet mye (fordi du ikke tankene denne hemmeligheten komme ut), men vil du ha lært at de ikke kan stole på som din beste venn. Hvis personen holder hemmelig, kan du fortelle en annen litt større hemmelighet. Snart kan din venn bygge en banerekord på tillit ved å holde alle dine hemmeligheter, og du vet at dette er en person du kan dele dine dypeste tanker med.
 9. 9
  Ikke gå for den "populære gutten" i klassen / skolen. Dette er en gitt, og ser ut som du prøver noe. I stedet henge ut med en ny jente eller noen du har sett rundt, men vet ikke ennå. Prøv en sjenert person holder tilbake - de kan sette noen andre gjør arbeidet for en forandring!
 10. 10
  Når vennen din er å fortelle noen andre en hemmelighet, ikke bare lekter og lytte til den. De vil finne deg som en irriterende person og vil begynne å hate deg!

Tips

 • Endelig men viktigst, bare være deg selv og la de gode tidene roll! Noen ganger tar det bare å si: "Hei!" hver dag.
 • Snakk med dem i person mer enn gjennom tekst eller online. På denne måten kan være mer åpne og fortelle dem ansikt til ansikt.
 • Vær deg selv. For hvis alt går som planlagt, vil de se den virkelige deg, og vet du lå, så hold deg selv, fordi noen sjanser for dem å være din beste venn er mye høyere!
 • Hvis de forteller deg en hemmelighet ikke avsløre det eller de vil ikke være venn med deg lenger.
 • Prøv å gjøre ting med dem så mye som mulig, og sitte ved siden av dem så ofte du kan.
 • Hvis de snakker om sine andre venner eller gamle bestevenninner, sjansene er de prøver å få deg sjalu, og for å få deg til å innrømme for henne eller ham å være din beste venn.
 • Selv om det kan virke lett å bli tett med noen sørge for at de føler du er nær også. Men ikke spør dem fordi det er bare rart!
 • Selv om det er mulig å ha en bestevenn, sørge for at de ikke skjønner du prøver å gjøre det skje. Ikke spør dem rett opp som du vil virke desperat. Hold et øye med dem, men uten å risikere vises spooky!
 • Prøv å le av sine vitser (selv om det ikke er morsomt). Det ville føle seg komfortabel!
 • En god måte å vite om vedkommende ønsker å være din beste venn er hvis de fortelle deg en hemmelighet. Pass på at du ikke fortelle noen, det ville helt drepe din mulighet.
 • Sørg for at du alltid er der for dem, i gode tider og dårlige tider. Hjelpe dem når de trenger hjelp og bare være en god venn!
 • Tekst dem og være virkelig morsomt. Beste venner elsker humor!
 • Være litt dristig, hvis din venn utfordrer deg til å gjøre noe (ikke livstruende) deretter prøve det, for eksempel hvis de sier du ikke kan klatre til toppen av lekeplassen tak vise dem du kan.
 • Hvis du tror at du får i veien for din beste venns andre sosiale liv, tekst eller telefon ham / henne, kan de faktisk si at din ikke.
 • Ikke vær sjenert. Hvis du er sjenert, er det mulig at han / hun vil legge merke til og synes du er rar.

Advarsler

 • Pass på at du ikke er den man alltid skyve vennskap fremover. Etter at du har gjort det klart at du er interessert i å være deres venn, la dem gjøre det neste trekket.
 • Ikke bli en stalker, eller være irriterende. Dette er en stor turn-off.
 • Det tar tid. Ikke tving forholdet, vil du bare skade deg selv og din venn.
 • Sørg for at denne personen ikke er slem mot andre mennesker, eller to-faced. Dette kan skje ganske lett. Noen mennesker kan være søt til ansiktet ditt, så sladder bak ryggen din. Dette betyr ikke beskylde noen for å være to-faced når de er veldig søte, men du bør bare sørge for at dette ikke skjer. En gjennomsnittlig person ikke gjør for en god venn.
 • Noen mennesker liker ikke at du ringer dem veldig ofte, og dette er et stort irritasjonsmoment for visse typer mennesker. Ikke overdriv på kallet.
 • Hvis hun / han er bifil eller homofil, ikke dømme dem bare på det, de kan fortsatt være kjølig. Bare si at du ikke får ned sånn, og de ikke vil treffe på deg.
 • Etter en liten stund, kanskje om en måned eller to, fortelle dem at de er din beste venn, og se deres reaksjon, hvis det er et smil og et "du også", så du vet du har en bestevenn.
 • Gi dem tid av sine egne
 • Prøv ikke å besøke din beste venn hver dag, han / hun kan finne det irriterende og tror kanskje du komme i veien.
 • Ikke kopier uansett hva de gjør! Det er veldig frustrerende for dem
 • Forhindre endring av den personen du egentlig er å behage eller passe inn i deres personligheter. De vil finne ut hvem du egentlig er slutt, og de kan føle seg forrådt og løyet for. Også er det et tegn på usikkerhet.