Wkano

Hvordan lage en irriterende romkamerat flytte ut

Vi har alle hatt det en romkamerat som driver oss helt gal. Her er noen skritt for å få dem ut av livet ditt.

Trinn

Hvordan lage en irriterende romkamerat flytte ut. Når du snakker i telefonen prøve skrikende i en høy pitched stemme, og dette fungerer veldig bra i de tidlige morgentimer.
Hvordan lage en irriterende romkamerat flytte ut. Når du snakker i telefonen prøve skrikende i en høy pitched stemme, og dette fungerer veldig bra i de tidlige morgentimer.
 1. 1
  Når du snakker i telefonen prøve skrikende i en høy pitched stemme, og dette fungerer veldig bra i de tidlige morgentimer.
 2. 2
  Inviter venner over at romkameraten din hater. La dem sitte og sladder på rommet ditt i flere timer.
 3. 3
  Slå opp musikken full guffe når du lytter til den. Prøv og planlegge din musikk lyttetid praktisk når romkameraten din sover eller gjør lekser. Spille musikk du vet han eller hun hater.
 4. 4
  Har hyppige skimte økter med din partner på stuen sofaen. Dette er irriterende å se noen andre gjøre, uansett deres valg av partner.
 5. 5
  Spis all romkameraten din mat. Nok sagt.
 6. 6
  Kast klærne over hans / hennes side av rommet. Skittentøy er enda bedre.
 7. 7
  Klipp tåneglene i sengen sin, og sørg for å la gresset der.
 8. 8
  Rapporter noe de gjør noe som kan være "mot reglene" eller noe de ville komme i trøbbel for.
 9. 9
  Bruk sine ting uten å spørre.
 10. 10
  Ofte avbryte dem med spørsmål som er plausible, men fortsatt dum nok til å irritere dem.
 11. 11
  Gjør mye støy i morgen, mens de fortsatt sover. Slamming skuffer, jakt rundt i rommet for elementer, og / eller spørre dem om de har sett det er alle gode starter.
 12. 12
  Finne ut personens morgen tidsplan, og deretter hoppe i dusjen 5-10 minutter før de vanligvis ville gjort. Bo i dusjen før alle varmtvann er brukt opp.
 13. 13
  Være oppe sent på soverommet og kreve at de lysene skal være på.
 14. 14
  Unngå å gi dem noen typer meldinger, jeg. E., Tapte telefonsamtaler. Hvis de konfronterer deg om det, handle oppriktig lei slik at de ikke vil ha grunn til å hate deg. Du kan også ønske å vurdere shredding post adressert til dem hvis det ser ut som en regning. (* Merk: Det er en forbrytelse å ta med et brev, pakke, postkort, eller andre element av e-post fra et postkontor, en postkasse av noe slag, eller fra en postal transportør før posten er levert, hvis du har tenkt å hindre posten blir levert, lirke inn i det, underslå penger, eller ødelegge posten.)
 15. 15
  Kjefte direkte på dem, vil de bli irritert.
 16. 16
  Gå gjennom sine personlige eiendeler. Lommebøker for eksempel.
 17. 17
  Le og synge høyt hele tiden.
 18. 18
  Har flere alarmer gå av tidlig på morgenen, og sørg for å ta svært lang tid å stenge dem av. Deretter går du tilbake til sengs når ildprøve er gjort.
 19. 19
  Prompe! Ekstra bonus hvis du tar stolthet og snuse.
 20. 20
  Later til å være romkameraten din når kjæresten ringer og være en dust.
 21. 21
  Koble enheter fra veggen -. Sin datamaskin lader, mobiltelefon lader, brødrister, etc Hvis nærmet seg, fortell dem at du prøver å spare strøm.
 22. 22
  Lås døren til leiligheten når du kommer inn og ikke låse den opp for romkameratene - selv om du vet at de ikke har nøklene sine - selv om de vet du er hjemme.
 23. 23
  Gi romkamerat den tause behandling. Ikke si hei når du kommer inn i rommet, snu ryggen og ignorere dem hvis de prøver å snakke med deg, og ikke informere dem når du kommer til å gjøre noe.
 24. 24
  Hvis din samboer ikke liker en bestemt type dyr få det, eller få en irriterende hund som bjeffer konstant.
 25. 25
  Stek yummy mat for deg selv og la ingenting for romkameraten din, selv om du vet han / hun er sultne.
 26. 26
  Kjøp noen hamstere og et bur med trening hjul. De vil gjøre masse støy trene om natten (hamstere er nattdyr dyr), som vil irritere romkameraten din. Og husk å kjøpe dine egne ørepropper!

Tips

 • Med trinn 11, kan noen hus eller leiligheter har ubegrenset varmt vann, så sjekk varmtvannstanken før du gjør det. I noen tilfeller kan det ikke fungere.
 • Hvis det er visse ting romkameratene hater, prøve dem også.
 • Stadig be om å bruke sine ting.

Advarsler

 • Tukling med posten sin (shredding) er ulovlig og kan få alvorlige konsekvenser.
 • Din tidligere romkamerat kan fortelle fremtidige romkamerater om deg. Men hvis han er en komplett irriterende rykk, så det spiller ingen rolle.
 • Å gjøre dette gjør deg ikke bedre enn din irriterende romkamerat. Men heldigvis du ikke prøver å være "bedre menneske" - du blir rett og slett prøver å få irriterende romkamerat å flytte.
 • Ved å gjøre dette kan du kategorisere deg selv som en "Jerk". Men det er intensjonen, tross alt!
 • Dette kan få deg sparket ut, hvis du ikke gjør dem smart nok.