Wkano

Hvordan lage gjenbrukbare kluter

Toalettpapir, og engangskluter av alle slag, er levningene av en svinnende kultur som behandler verden som sin søppel bin. Kutte ned trær for å vaske og tørke oss selv er kanskje ikke en god måte å ta vare på planeten vår, heller. Bærer disse gjenbrukbare våtservietter er praktisk for alle formål og gjør en perfekt følgesvenn til en akterdekk bag. Når du er på en utendørs konsert, eller Burning Man, og finne den disgustingly fulle port-en-potties alle ut av toalettpapir, vil du være takknemlig for disse praktiske våtservietter.

Trinn

Hvordan lage gjenbrukbare kluter. Vri dem ut, og legg dem i en tørr-bag eller zip-lock plastposer.
Hvordan lage gjenbrukbare kluter. Vri dem ut, og legg dem i en tørr-bag eller zip-lock plastposer.
 1. 1
  Suge en haug med vaskekluter i vann, eller hvis du ønsker, en løsning sånn for baby wipes.
 2. 2
  Vri dem ut, og legg dem i en tørr-bag eller zip-lock plastposer. Legge til en capful av teknisk sprit eller en dråpe tea leaf olje er valgfritt.
 3. 3
  Hold et ekstra tørr-bag eller zip-lock pose i med våtservietter som din "brukte servietter" container.
 4. 4
  Etter å ha brukt en tørke, plassere den i "brukt våtservietter" bag.
 5. 5
  Etter at de tørker benyttes, vaske dem i varmt vann, og / eller legge blekemiddel, for å drepe skadelige bakterier.

Tips

 • Disse serviettene kan brukes for en rask rubdown når camping. Du kan, hvis du er kvalm om slike ting, holde våtservietter for hender og ansikt atskilt fra de som brukes i mer bakterier-Laden områder, selv om det ikke bør saken fordi du holder "renser" atskilt fra "dirties".
 • Hvis den store pose med våtservietter ville være malplassert, bare pakke en eller to i zip-lock poser til å ta med deg i lommen eller vesken. Holde en vane med å ha dem pent brettet når ren og krøllete når skitne, vil gjøre det mulig å enkelt finne ut hvilke har allerede blitt brukt.
 • Hvis du vaske klutene i vaskemaskinen, er det ikke nødvendig å tørke dem, faktisk, hvis du kan ta dem ut halvveis gjennom "spin" syklus, vil det være nok vann igjen i dem for å være nyttig umiddelbart.
 • Når hjemme, kan du bare la kluter soaking i en 5-gallon (18 liter) bøtte vann med clorox. Når du er klar til å bruke, vri en ut, skyll i en annen bøtte med bare vann, vri igjen, og bruke.

Ting du trenger

 • Vaskekluter eller noen sugende klut filler
 • Drybags og / eller zip-lock poser