Wkano

Hvordan lære muay thai

Har du noen gang ønsket å dominere dine fiender i en streik? Har du lengtet etter ufattelig kraft som kan undertrykke selv de tøffeste motstanderne på kort tid? Les videre og utforske selv, kunst av Muay Thai.

Trinn

Hvordan lære muay thai. Finn en muay thai gym.
Hvordan lære muay thai. Finn en muay thai gym.
 1. 1
  Finn en muay thai gym. Det finnes flere forskjellige oppfatninger av Muay Thai, og du vil mest sannsynlig finne at det er flere ideer som kan enten interesserer deg eller gjøre deg tisse i buksa. Ingen spøk, noen Muay Thai Sensei (lærere / trenere) Tro på fanatisme og kan noen ganger føre til din egen bortgang. Den beste Muay Thai gym å se etter er en med en streng Warm-Up plan og enorm condition trening. For eksempel: en Muay Thai gym i Aruba, arrangerer en to-timers trening regime som hvorav 45 minutter er dedikert til oppvarming og kondisjonstrening, 15 minutter for stretching og fleksibilitet trening, 30 minutter for teknikk trening og pads, og deretter Siste del er dedikert til Sparring og / eller Sirkeltrening.
 2. 2
  Lær lingo og historien bak muay thai. Det finnes flere artikler på nettet som gir en omfattende og bred titt på Muay Thai. Se en masse filmer og dokumentarer og slikt også som de er en omfattende ressurs for teknikk trening. Thai boksere som Ramon Dekkers og Buakaw Por Pramuk er førsteklasses eksempler på teknikk herrene. Filmer inkluderer Ong-Bak, og Kick bokseren serien med Jean Claude van Damme.
 3. 3
  Sparre ofte. Sparring kan være farlig og noen ganger skremmende, men så igjen, hvis du er redd, har du sannsynligvis ikke burde ha fått deg inn i denne sporten. Sparring utvikler din egen stil, og når du er dyktig, boksekamp eller utenfor ringen vil være mye enklere for deg. Mange mennesker som praktiserer Muay Thai foretrekker å knuse sine motstandere i første runde. Unngå å gjøre dette. Dette vil være det verste du vil ha gjort. Generelt sett, hvis du eksos selv på den første runden, og du ikke klarer å få motstanderen ned, anser deg selv dødt kjøtt. Stol på meg en normal kamp er fem runder med tre minutter. Du vil være mye mer utmattet enn du tror og motstanderen kan knuse deg på grunn av din egen svakhet.
 4. 4
  Tilstand kjøre så mye du kan, men ikke overtrener deg selv. Når du går til gym, trene lette vekter men mange reps. Resistance trening kommer til å være din beste venn når det gjelder Muay Thai.

Tips

 • Aldri gi opp. Mesteparten av tiden under kraftig trening du vil lide. Suge den inn og vise din dominant side.
 • Condition, TV, klimaanlegg. Utholdenhet er din beste venn. Lange timer med løping og andre former for utholdenhetstrening vil alle bidra til optimal ytelse under de intense 3-minutters runder i ringen.
 • Trene og strekke så mye som mulig
 • Muay Thai er en stor kampsport for selvforsvar. Hvis du trener for nettopp denne grunn, sørg for å lære en form for grappling også. BJJ er bra for dette.
 • Bruk Muay Thai bare i selvforsvar.

Advarsler

 • Enhver streik rettet mot hode eller nakke området har potensial til å drepe.
 • Muay Thai er en tradisjonell kunst med en kongelig historie til det, ikke misbruke det på noen måte.
 • Respekter trener og gym.
 • Ikke bruk streikene du lærer i gym ute i gatene.
 • I de fleste steder, er albue streik forbudt. Unngå å bruke dem i ringen.

Ting du trenger

 • Selvtillit
 • Noen jobber ut planen
 • Aggressivitet