Wkano

Hvordan komme ut av en kamp uskadd

Har du noen gang vært i en kamp, ​​og du kommer ut slått til en masse? Vel det finnes måter å komme seg ut av eller til og med vinne en kamp uten å bli skadet alvorlig, eller i det hele tatt. Hva det krever er tålmodighet og et snev av vidd.

Trinn

Hvordan komme ut av en kamp uskadd. Unngå kampen, hvis du kan.
Hvordan komme ut av en kamp uskadd. Unngå kampen, hvis du kan.
 1. 1
  Unngå kampen, hvis du kan. Mange kamper kan unngås ved å ikke provosere eller gjøre noe for å provosere dine angripere. Synes ikke respektløst, og prøve å holde nesen ut av rotete / farlige situasjoner i første omgang. Fighting bringer ingen prestasjoner, bare problemer og noen ganger smerter.
 2. 2
  Snike bevege seg bort fra situasjonen før kampene oppstår. Antallet folk mot deg i stor grad påvirker om dette er plausible, men alltid forsøke å gjøre en fordekte unnslippe hvis det er mulig.
 3. 3
  Kjør! Igjen, mens antall mennesker du mot vil påvirke dette trinnet, er å kjøre den enkleste og mest effektive måten å unnslippe en kamp. Ofte, skjønt, er dette lettere sagt enn gjort. Hvis du bare slåss med én person, og ingen vil prøve å stoppe deg, skubbe eller deaktivere din angriper på noen måte og kjøre. Invalidiserende motstanderen din bør faktisk ikke "deaktiver" dem, men skal gi deg akkurat nok av en distraksjon for å kjøre den bort fra slagsmål. En god distraksjon alltid avhenger av situasjonen, men kan bestå av et slag i nesen (midlertidig blind dem), en hard dytt (nok til å sette dem minst fem meter fra deg), eller et spark til lyske (hovedsakelig for hunner unndra menn).
 4. 4
  Snakk din vei ut av det hvis trinn en beviser ubrukelig. Ikke se svak eller for aggressiv eller du vil kjempe, liker det eller ikke. Se dem rett inn i øynene og si "Kom deg vekk!". De vanligvis vil bli skremt.
 5. 5
  Ringe etter hjelp. Hvis du ikke har en "rykte" å bekymre seg, ringer etter hjelp kan noen ganger få deg et par ekstra hender til å frigjøre deg fra vold. På minimum, den oppmerksomheten den tiltrekker hvis ofte nok til å kjøre bort fiendene dine. Vanligvis, en enkel "HJELP!" vil være nok.
 6. 6
  Komme inn i et rom med en høyere myndighet. Mesteparten av tiden overfallsmannen vil tilbake av.
 7. 7
  Hvis ingen av forslagene ovenfor fungerer, vente på at overfallsmannen å slå til først. Ikke bare vil det gi deg god unnskyldning at du var å forsvare deg selv, vil du ha fordel. En rask refleks kunne ta tak i overfallsmannen arm og være i stand til å komme i et slag i ansiktet eller et kne i magen før han kan reagere. Vanligvis etter det første slaget, vil enten overfallsmannen tilbake av eller han \ hun vil bli sint.
 8. 8
  Dersom overfallsmannen ikke ned igjen, traff en trykkpunkt. Vet du hvor ofte din venn vil presse halsen og det gjør vondt. Det er et trykkpunkt. du kan også bruke en trykkpunkt i siden av halsen. Dette er på sin rett, venstre (Hvis du står overfor dem). Klemme den for en bit, kan de slå ut. Dette er fordi handlingen kutter tilførselen av oksygen til hjernen, som kommer fra en arterie du bruker til din fordel. Etter noen sekunder, er kroppens reaksjon på å bli bevisstløs. En kraft til nesen eller en karate chop til halsen bør overraske ham, og det er en åpning for deg å reagere igjen.
 9. 9
  Hit ham / henne i et svakt punkt. Hvis du klarer å treffe overfallsmannen i en soft spot de vil bli ganske skadet og trolig ute av stand til å kjempe. (Eksempel: Mage, solar plexus, lyske, etc.)
 10. 10
  Gange unna. Overfallsmannen vil trolig være i smerte, så det vil gi deg muligheten til å bare gå bort. Unngå unødvendige angrep.

Tips

 • Hvis du tar en kampsport, det ville fungere bedre å komme seg ut av kampen.
 • Forsvaret er den største forbrytelse. Når du blokkerer den første slag du vanligvis vil ha et åpent område å treffe slik som ansiktet eller magen.
 • En sa til en av de mest dødelige kampstiler, Muay Thai, er "Kick taper til punch, mister punch til kneet, mister kne å albue, mister albue å sparke" ----- Prøv å huske det og du vil ha en god fordel.