Wkano

Hvordan man skal bedømme en kvinnes karakter

Hvis du ønsker å få en kjæreste som vil behandle deg godt, er det viktig at du lærer å gjenkjenne en kvinnes karakter raskt. Her er noen vitale tegn til å være på utkikk etter når første samspill med en kvinne.

Trinn

Hvordan man skal bedømme en kvinnes karakter. Se om hun snakker negativt om mange andre mennesker, inkludert alle hennes ex kjærester.
Hvordan man skal bedømme en kvinnes karakter. Se om hun snakker negativt om mange andre mennesker, inkludert alle hennes ex kjærester.
 1. 1
  Se om hun snakker negativt om mange andre mennesker, inkludert alle hennes ex kjærester. Hvis hun bare har dårlige ting å si om alle andre, er sjansen stor for at hun ikke vil tenke fondly av deg etter en stund heller. På den annen side, hvis hun har en tendens til å fokusere på det positive om mennesker, vil hun trolig være en mye bedre kjæreste for deg også.
 2. 2
  Være på utkikk for å se hvordan hun behandler andre. For eksempel, hvis dere to er ute på en kafé, restaurant eller kafé, hvordan hun behandler de ansatte, servitører og servitriser? Er hun fornærmende eller er hun følsom? Vennlighet er gratis, så det er ingen unnskyldning for å være gjerrig med det.
 3. 3
  Spør henne hva er hennes topp verdier i livet, og be henne om å være konkret. Hvis hun fokuserer på ting som er rent overfladisk, som berømmelse og rikdom, er sjansen stor for at hun ikke vil holde ut gjennom tøffe flekker i livet med noen når hun er i et forhold med dem. På baksiden, hvis hun verdsetter lojalitet, ærlighet, tillit og helse, er sjansen stor for at hun vil sette pris på en god mann som behandler henne godt.
 4. 4
  Oppføre seg på en uformell og avslappet måte. Dette er viktig, fordi for å få en kvinne til å avsløre hennes karakter, er det viktig at du ikke gjør henne føle dømt for å være seg selv. Så prøv å være så avslappet som mulig når vi samhandler med en kvinne. Spør henne om hennes verdier må gjøres på en måte der hun ikke føler at det er rett eller galt svar. Ikke kommer over som å være for seriøs, eller hun vil bare presentere deg hennes "formelle" self som er mer av en handling, snarere enn hvem hun er egentlig naturlig.
 5. 5
  Gjør oppmerksom på om hun er den type person som er i stand til å be om unnskyldning og eie opp til å gjøre en feil. Hvis hun ikke er i stand til å gjøre dette, vil hun være en fryktelig person å ha et forhold til, for hennes ego er så stor at hun ikke kan innrømme sine feil eller lære av dem.
 6. 6
  Vær spesielt oppmerksom på hvordan hun oppfører seg når hun er under stress. Hvis hun fortsatt oppfører seg på en måte som er snill og ærlig og følsom, hun viser seg å være en fantastisk kvinne. Men hvis hun blir ondskapsfull, hatefullt eller fornærmende, er dette en indikator på hvordan hun vil være i fremtiden når under noen form for stress. Og livet definitivt vil ha sin stressende øyeblikk, slik at du kan være sikker på at en slik kvinne vil oppføre seg dårlig igjen i fremtiden.
 7. 7
  Lytte veldig nøye når hun snakker, fordi de fleste gir bort sine personligheter svært raskt uten å vite det. Dette er fordi folk flest ikke bevisst prøver å oppføre seg dårlig, slik at de alle tror de er gode, selv om de faktisk er fornærmende eller grusom.

Tips

 • En av de største tegn på en kvinnes personlighet er hvis hun gjør store anstrengelser for å prøve å forstå deg. Hvis hun gjør en konsekvent innsats for å prøve å forstå deg og for at du føler seg respektert, er dette definitivt en grunn til å fortsette dating henne.
 • Pass på at du ikke hele tiden stille henne spørsmål, og fortelle henne om deg selv.

Advarsler

 • Det er viktig å få med seg hva en kvinne sier, heller enn bare være fokusert på å "plukke opp" kvinner, hvis du ønsker å faktisk få en kvinne som er den riktige match for deg som en stor langsiktig kjæreste.