Wkano

Hvordan man skal håndtere din nestes skjemmende eiendom


En skjemmende eiendom med anti-sosiale naboer kan devaluere ditt eget hjem og utgjøre en helserisiko. Her er noen skritt du kan ta for å håndtere en nabo skjemmende eiendom.

Trinn

Hvordan man skal håndtere din nestes skjemmende eiendom. Tilnærming dine naboer.
Hvordan man skal håndtere din nestes skjemmende eiendom. Tilnærming dine naboer.
 1. 1
  Vurdere situasjonen. Bruk en pute og papir for å skrive ned dine saklige svar på disse spørsmålene:
  • Hva er egentlig problemet? Ikke si "Min nabo er en slask og en dust." Hold deg til fakta. "Min nabo plenen er to meter høy, har de ikke rydde opp etter sine syv hunder og jeg lukte resultater hver dag, og søppel de kaster på bakken holder blåser inn i hagen min, og bli fanget i mine rosebusker."
  • Hvilken effekt har det på deg? Fokusere på de forhold du må tolerere og ta tid å løse på grunn av deres mangel på omtanke: "Jeg må bruke 10 minutter om dagen plukke brukes vev og iskrem wrappers ut av min rosebusk."
  • Hva ønsker du å skje for å løse situasjonen? Være rimelig. Ikke forvent naboen din (e) å bevege seg bort. Navn forhold du ønsker å se på for å gjøre situasjonen utholdelig, ikke ideelt: "Jeg er ikke ventet at de har en lys, grønn plen og blomstrende rosebusker, men jeg vil gjerne unngå at søppel blåst bort mine. "
 2. 2
  Tilnærming dine naboer. Gi dem den fordelen av tvil ved å ta opp saken ansikt til ansikt. De vil kanskje ikke innse hvor opprørt du er ved måten de beholde sin eiendom. Hvis du føler deg skremt av dine naboer, ta en partner, venn eller en annen nabo med deg. Vær så høflig og høflig som mulig. I stedet for å si "Din verftet er et forferdelig rot," sier "jeg har lagt merke til at du har fått ekstra ting liggende rundt. Trenger du noe hjelp å bli kvitt det? Vet jeg om en rimelig rusk fjerning service i byen... " Unngå en konfrontasjon som best du kan. Hvis du føler deg i det hele tatt truet på noe punkt, gange unna.
 3. 3
  Ta notater. Registrere opplysninger om samtalen. Hva sa du? Hvordan fikk naboen svare? Var de samarbeidsvillig, eller gjorde de smelle døren i ansiktet? Hadde de enige om å løse situasjonen? Hvor snart sa de at de ville fikse problemet? Dette er et viktig skritt for hvis dette blir et alvorlig problem ned linjen. Å vite når du først adressert saken og hvordan samtalen framkom vil hjelpe hvis du til slutt nødt til å bringe saken til lokale myndigheter som en formell klage.
 4. 4
  Skriv et brev. Hvis en snakker ansikt til ansikt ikke fungerte så bra, eller naboen lovet å rydde opp eiendommen og aldri gjorde, prøve å skrive et brev. Det høres kanskje formell, men det er en ikke-aggressiv måte å minne personen om at du fortsatt er bekymret, og at problemet vedvarer. I brevet beskriver situasjonen som du gjorde i trinn 1.. Hittil brevet, lage en kopi til senere bruk, og sende det av.
 5. 5
  Ta bilder av stygge eiendom for å sikkerhetskopiere dine krav. Vær rolig og diskret når du gjør dette, som naboene kan tolke dette som en slags personlig angrep og bli enda mindre samarbeidsvillig. Uansett hva du gjør, ikke krysse inn i deres eiendom til å ta bilder - det er ulovlig. Hvis deres eiendom er skjemmende nok, bør du være i stand til å se effektene fra huset ditt. Lagre bilder med dato merket av når du tok dem og en kort beskrivelse av problemet.
 6. 6
  Kontakt de lokale myndighetene. Få kontaktinformasjon for lokale eller kommunale myndigheter fra telefonboken. I tillegg kan enkelte bydeler har en huseiere forening som er belastet med håndheving regler for vedlikehold av eiendommer i området. Du kan kontakte dem også å hjelpe til med klagen din.
  • Oppgir at du ønsker å gjøre en klage mot din neste, og gi så mange detaljer som mulig.
  • Vær oppmerksom på at hvis det er dyr ikke blir ordentlig tatt vare på, at dette også strekker seg inn i området for omsorgssvikt / mishandling og dyr kontroll bør kontaktes.
  • Forklare problemet og dine bekymringer, som du burde ha skrevet ned.
  • Etter å ha plassert en klage, er du sannsynligvis til å motta besøk av en relevant lokal myndighet offiser som vil vurdere situasjonen. De kan også besøke din nabo og gi dem beskjed om at en klage har blitt gjort mot dem.
 7. 7
  Prøv å ringe eller sende et brev til rådhuset. Fortell dem om hvorfor det er skitten og inkluderer noen bilder. Noen kan komme og snakke med dem om rotet.
 8. 8
  Hvis du ikke ønsker å konfrontere naboen din alene, finne andre naboer som er enig med deg, og deretter gå med dem for å snakke med naboen din.
 9. 9
  Du kan også voulenteer å bidra til å rydde i rotet.

Tips

 • I USA, i mange byer, det er lover på plass for å håndtere dette. Men hvis du sende inn en anonym rapport med politiet, de sannsynligvis ikke vil gjøre noe med situasjonen, hvis ikke mange mennesker har arkivert slike rapporter. Du kan få rask handling hvis lover blir brutt. I de fleste kommuner, for eksempel, er det ulovlig å eie mer enn tre hunder, med mindre noen er valper eller bygningen er en lisensiert kennel. Hvis naboen er en bølle, og du ikke ønsker å bli fiket dumt, vurdere å gå til ASPCA eller til den lokale tv-stasjonen.
 • Hvis naboen er eldre de kan ha fysiske problemer med plen vedlikehold og kan være flau om å miste sin mobilitet. Tilby å låne en hånd!
 • Hvis naboen leier deres eiendom, kan de ha vilkår i leieavtalen deres som krever dem til å opprettholde en rimelig grad av ryddighet. Kontakte utleier og diskutere situasjonen med dem. I Storbritannia kan du finne ut hvem som eier en eiendom fra Land Registry, for en liten avgift. I USA kan du finne ut hvem som eier en eiendom fra fylkets assessor (mange fylker er nå søkbare på nettet for gratis).
 • Hvis du nærmer deg din nabo og svaret er negativt, mister du muligheten til å sende en anonym rapport. Også, hvis en annen nabo filer en rapport, kan du motta skylden. Hvis du har den type nabo som trenger de lokale myndighetene å håndheve et rent verksted, er dette sannsynligvis ikke noen du vil rokke. Noen ganger for å holde fred med en nabo, du bare trenger kraften av anonymitet.
 • Med noen naboer, kan det bare være lurt å sende en klage til din hus foreningen eller lokale myndigheter. La oss innse det, bor ikke alle i kanskje der alle naboene er vennlige. Myndighetene finnes, blant annet for å håndtere slike problemer, tross alt.
 • En måte å holde anonym er å lage rapporten gjennom kontoret til din byrådspolitiker eller Alderman. De kan passere langs klage, og holde navnet ditt ut av det.
 • Hvis du bor i en leilighet vurdere å bruke frostet kontakt film inni vinduene. På denne måten kan fortsatt motta sollys, men er spart for stygge utsikt.
 • Dersom kommunens offiser ikke kan løse problemet uformelt, kan kommunen fastsette å utstede din nabo med et varsel for å rydde opp søppel. Hvis naboen nekter å etterkomme dette så de kan møte påtalemyndigheten og / eller en bot, avhengig av jurisdiksjon du bor i.
 • I Storbritannia, vil den aktuelle kommunen kontakt være Environmental Health Department. Du vil sannsynligvis få besøk av en Environmental Health Officer i dette tilfellet. Slik en offiser kan utstede en Litter Clearing Notice.
 • Du må lese lokale forskrifter for å fastslå prosedyrene mer tydelig i din jurisdiksjon.
 • Du kan bruke en Land register søk for å finne ut hvem som eier en eiendom i Storbritannia.

Advarsler

 • Det er en teknisk forskjell mellom naboer som er "anti-sosial" og naboer som er "usosial". Asosial naboer kan utgjøre en fare for deg hvis provosert. Hvis det er mulig, vurdere temperament av din nabo før du gjør deres eiendom et problem med dem. Hvis du tror at din nabo kan være farlig, arbeide med lokale myndigheter for å holde deg selv og ditt nabolag trygt.
 • Vurdere risiko / nytte-forhold. Det er ofte bedre å ha et godt forhold til naboen enn å tvinge ham til å opprettholde sin eiendom til din smak. Hvis du starter en konflikt med naboen over hans overgrodd plen, kan han ydmykt klippe sin plen... eller han kan vandalize huset ditt, har barna hans banket opp barna, eller bare se en annen vei når noen burglarizes huset ditt en dag. Holde fred når det er mulig!