Wkano

Hvordan man skal håndtere en misunnelig venn

Envy kan defineres som en følelse som "oppstår når en person mangler andres overlegen kvalitet, prestasjon, eller besittelse og enten ønsker det eller ønsker at den andre manglet det."

Trinn

Hvordan man skal håndtere en misunnelig venn. Styre unna misunnelige mennesker.
Hvordan man skal håndtere en misunnelig venn. Styre unna misunnelige mennesker.
 1. 1
  Styre unna misunnelige mennesker. De vil ikke innrømme at de er misunnelige typisk. Styr unna denne personen. Holdes vekk før de bekjenner og si beklager. Hvis ikke holde unna, kan du ikke råd til å holde misunnelige mennesker i din private verden. Folk som misunnelse du ikke er dine venner.
 2. 2
  Undersøke hans oppførsel. Se hans handlinger, ord, osv. Noen ganger kan de gjøre ansiktet respons, så vær på vakt.
 3. 3
  Hvis du ønsker å gjøre noe, og han sier ting som "du kan ikke", "du suger" eller "du ikke kommer til å gjøre det" da disse er tegn på misunnelse. For eksempel: Du ønsker å synge, og han sier at du bør ikke fordi du er en dårlig vokalist, men andre sier at du har en flott stemme, noe er galt.
 4. 4
  Prøv å hjelpe ham ut i den situasjonen, snakke med ham om denne følelsen. Hvis du ikke lykkes prøve å bryte opp med den vennen.
 5. 5
  Snakk med noen om det. Du kan ikke se at han er misunnelig, men hvis du forteller andre situasjonen de kan identifisere den.
 6. 6
  Misunnelige folk snakker med andre om deg.
 7. 7
  Undersøke hva som gjorde ham slik. Du kan forveksles med noe du gjorde som han hatet og han prøver å ha hevn. Eller kanskje han er i dårlig humør, og folk med dårlig humør prøve å få andre til å føle seg som skitt.

Tips

 • Bli venner med folk som har de samme tingene som deg, eller mer, på denne måten trenger du ikke misunnelige folk prøver å trekke deg ned.
 • Spør andre mennesker som vet at personen hvis han snakker om deg. Er det ille? Er det bra? Du vet aldri om du ikke undersøke.
 • Ikke avslør for mye, holde ting enkelt mellom mennesker som ikke kjenner deg godt.

Advarsler

 • Husk forskjellen mellom beundring, misunnelse og sjalusi. Beundring er når noen liker noe om deg og er inspirert av det, men de ønsker ikke at du manglet det (en god venn har og viser dette i tillegg). Imidlertid er misunnelse når de liker det du har (og vise det ved å kopiere eller enda verre, sier at de kom opp med det, etc) og du ønsker å mangle det (dvs. de bagatelliserer dine prestasjoner eller over handle kvaliteten i deg som de ønsker). Sjalusi er opplevelsen når noe man har og er redd for å miste. Så sørg for at du merke det riktig. Hvis en venn er misunnelig på deg, husk at det er en genuin form for smiger selv smertefullt. Husk at de føler seg mindreverdig og husk at når de prøver å bagatellisere deg.
 • Husk at hvis du konfronterer din misunnelig venn de kan bli fiendtlig og benekte. Verre, kan de selv prøver å overbevise andre om at du er misunnelig en. Prøv å fokusere på dine egne prestasjoner og unngå å komme i en "one-upmanship" game med dem som de vil prøve å skryte når du er rundt. Bare ignorere dem og være deg nådig hvis du ser dem.
 • Denne personen kan være din verste fiende, eller din beste venn. Og selv om det er din beste venn, ikke ta hensyn til ham eller hans handlinger.
 • Håndtere en misunnelig venn med ekstrem forsiktighet. Hvis han / hun er ekstremt misunnelig enhver liten reaksjon på deres misunnelige bemerkninger eller handlinger kan føre dem til å bli verre og prøve å skade deg. (Husk at våre venner vet akkurat hvordan å presse våre knapper så det er bedre å distansere deg selv på en fredelig måte sakte over tid).
 • Hvis du lytter til ham at du vil være akkurat som ham. Så ikke la ham ta din selvtillit og din styrke ned.