Wkano

Hvordan å spørre foreldrene dine om en moden videospill

Har du, som barn, noen gang ønsket et videospill, men foreldrene dine sa nei fordi spillet er rangert M for moden? Det er en måte å snakke med dine foreldre og overbevise dem om at du er klar for en Eldre-rated videospill.

Trinn

Hvordan å spørre foreldrene dine om en moden videospill. Snakk med foreldrene dine og forklare hvorfor du ønsker en M karakter videospill.
Hvordan å spørre foreldrene dine om en moden videospill. Snakk med foreldrene dine og forklare hvorfor du ønsker en M karakter videospill.
 1. 1
  Snakk med foreldrene dine og forklare hvorfor du ønsker en M karakter videospill.
 2. 2
  Vis dem hvordan moden og ansvarlig du er. Vis dem hvor godt du studerer og dine gode karakterer. Gjøre dine oppgaver og et par ekstra småting hvis du kan. Hvis foreldrene dine se hvor ansvarlig du er, kan det overbevise dem at du er klar.
 3. 3
  Lag en plan. Hvis du er foreldrene fortsatt har andre tanker om å kjøpe deg spillet, prøv å lage en plan eller kontrakt. For eksempel, hvis de kjøper du spillet, må du få anstendig karakterer for semesteret, eller de tar spillet bort.
 4. 4
  Drøft følgende m-karakter problemer med foreldrene dine:
  • Hvis det har seksuelt innhold, vil dette være en stor bekymring for foreldrene dine, spesielt hvis de ikke har gitt deg 'The Birds og Bees' historie. Snakk med dem og si at du forstår hva seksuelle relasjoner er, hvordan du forstår, og hvordan du kan håndtere faget. Det kan være ubehagelig, men det vil hjelpe dine foreldre føler seg mer komfortabel med å la deg ha et spill med seksuelt innhold. Hvis du begynner å prøve å forklare dem, eller be dem om å forklare deg skikkelig seksuell beskyttelse, vil de ha god grunn til at enten du ønsker å være, eller er, seksuelt aktive i din alder.
  • Hvis spillet har narkotika og alkohol, er dette også en stor bekymring blant foreldre. Med alle de tingene du hører på nyhetene om tenåringer som blir drept eller arrestert på grunn av fyllekjøring eller narkotikabruk, kan du forstå hvor de kommer fra når det gjelder deres egne barn blir utsatt for disse stoffene. Snakk med dem om drikking trygt, forklare eller la dem forklare hvordan alkohol kan brukes farlig og hvordan å unngå å bruke det den farlige veien. Forklar foreldrene dine hva du vet om narkotika og narkotikabruk og hvordan du vet, eller la dem forklare det for deg hvis du ikke vet. Hvis du har hatt tidligere erfaringer hvor du har blitt tilbudt narkotika og avslått, fortelle dem slike situasjoner. Dette vil vise at du er foreldre som du har vært utsatt for narkotika før i det virkelige liv, men du hadde nok fornuftig å si 'nei'.
  • Ingen foreldre ønsker at deres barn skal vokse opp til å bli den neste Freddie Kruger, så vis dem at du kan håndtere å se vold i et videospill. La dem vite at du kan håndtere ulike situasjoner uten å ty til knyttneve slåss eller å måtte trekke ut en pistol.
  • Språk kan ikke være en stor avtale for deg, men mesteparten av tiden kan det være svært respektløst overfor dine foreldre. Forsikre dem om at du ikke sverge i huset eller foran dem, har du heller ikke sverge bort fra dem. Forklar at du kan håndtere høre vulgarities uten å føle trang til å bruke det selv.
 5. 5
  La dem se deg spille spillet. Hvis du kan låne eller leie ut, til spillet la dem se det. Hvis mulig, laste ned en demo og vise dem at det kanskje ikke er så ille som de trodde det var.
  • Fortell foreldrene dine om historien i spillet, er dette ofte en stor ting i rating av spill. Det er ingenting verre enn en historie uten en tomt eller et spill uten et mål.
 6. 6
  Vis dine foreldre noen skjermbilder fra spillet, fordi foreldrene er ofte ikke klar over hvor spill er rangert. Hvis du ønsker å vise spillet for å se, kan du gå til Google Images eller YouTube. For eksempel kan noen foreldre tror at Gears of War 2 er et forferdelig spill, før de blir vist noen skjermbilder.

Tips

 • Snakke i en alvorlig tone. Hvis du spøk eller rote rundt, kan dette vise foreldrene dine at du ikke er klar for et voksent spill.
 • Hvis du blir nektet, ikke bli sint og fortsette å spørre hvorfor. Dette vil frustrere foreldrene dine og vil vise dem at du ikke er moden nok ennå. Bare rett og slett si OK. Men ikke prøv og spør neste dag, da de kan bli frustrert og sint på deg. Hold gjør ting som vil gjøre dem tror at du er klar for et voksent spill, som gjør dine oppgaver. Så spør dem et par uker senere.
 • Hvis det ikke fungerer prøv å spørre dine foreldre hvilken del de ikke liker med det. For eksempel, hvis du ber om spillet Left for Dead 2, og foreldrene dine ikke liker det på grunn av blod og gørr, kan du fortelle foreldrene dine at hvis de kjøper den, vil du fjerne blod og gørr. Mest M rangerte spillene har innstillinger for å fjerne eller endre problemet foreldrene dine ikke liker.
 • Prøv og spør om du kan få spillet til din bursdag eller annen spesiell gave-mottak anledning.
 • Vis dem hvor hardt du jobber på lekser, eller, hvis mulig, vise dem hvor godt du gjorde rapporten kortet.
 • Ikke holde på å spørre dem fordi dette vil bare irritere dem, spør om en gang i uken slik at de vet at det ikke bare er en fase.
 • Husk at foreldrene dine bryr seg om deg mye og det meste av tiden da si nei til Eldre rangerte spill eller filmer de bare ser ut for ditt velvære, så ikke hold dette mot dem.
 • Hvis du vil, fortelle foreldrene dine hvorfor du fortjener å få spillet: for eksempel si at du gjør så mye for dem, eller at du kjøper den med dine egne penger, påpeker dette.

Advarsler

 • Ikke lyv for dem å få et dataspill. Dette vil føre dem til å mistro deg og du vil sannsynligvis ikke få en M vurderte videospill til du er over 17.
 • Ikke bruk et kredittkort, og prøver å bestille spillet online. Foreldrene dine vil trolig jorde deg og nekter å få deg noen flere M-rangerte spill.
 • Ikke prøv å spille foreldrene mot hverandre. Det kan føre til andre problemer i tillegg til video game situasjon.
 • En grunn til foreldrene dine si nei er fordi det kan være ulovlig for foreldrene dine slik at du kan spille disse spillene. Dette er ikke mulig i Europa.
 • Hvis du kjenner personlig du ikke er klar for dette videospillet, ikke kjøpe det.