Wkano

Hvordan man skal håndtere noen som kaller deg en rasistisk navn

Å bli kalt en rase Nedsmelting kan være en smertefull opplevelse. Du kan føle sinne, tristhet, og en rekke andre negative følelser. Her er hvordan du håndterer det på riktig måte.

Trinn

Hvordan man skal håndtere noen som kaller deg en rasistisk navn. Først, ta et dypt åndedrag.
Hvordan man skal håndtere noen som kaller deg en rasistisk navn. Først, ta et dypt åndedrag.
 1. 1
  Først, ta et dypt åndedrag. En rasistisk snakke utydelig, mye som en kjønn eller legning Nedsmelting er ment å skade deg psykisk. Høyttaleren forsøker å antyde at du er en eller annen måte iboende dårligere enn dem. Så det første du må gjøre er å ta et øyeblikk. Det kan være millisekunder eller minutter. Du må ha kontroll på deg selv først, siden du ikke kan kontrollere andre.
 2. 2
  Vurdere situasjonen. Igjen, rasistisk art er svært lik kjønn buer i at de kan være enkle utbrudd eller de kan være et forspill til et angrep eller ytterligere forsøk på ydmykelse.
 3. 3
  Hvis det er bare et utbrudd, kan du velge å ignorere den, eller å rapportere det til noen i autoritet (som kan eller ikke kan gjøre noe med det). Du kan også velge å returnere med en fornærmelse, men vær oppmerksom på at dette kan eskalere argument. Ikke begynn noe du ikke kan fullføre, og ikke kaste ditt liv eller karriere bort for noen som er åpenbart ikke verdt det.
 4. 4
  Hvis det er et forspill til et angrep, være oppmerksom på at det samme som en voldtektsmann, er den voldelige rasistiske mål å ydmyke deg på et grunnleggende nivå. De vanligvis ikke vil stoppe på det punktet at den gjennomsnittlige mobberen ville. De er ute etter å validere sin verdighet ved å ta bort din. Dette er helt irrasjonelt. Du har å gjøre med en mutter. Gå inn i survival mode.
 5. 5
  Gjør hva du må for å overleve et angrep situasjon, inkludert å få unna. Hvis du ikke har valget av å komme bort, så stå på bakken og slå tilbake som best du kan. La dem se at du ikke kan brytes, uansett hva de sier eller gjør for deg.
 6. 6
  Hvis alt de kommer til å gjøre er å snakke søppel og prøve å provosere deg til å angripe dem, ikke gi dem det de ønsker. Bare rapportere dem eller fortelle dem at de er å være dum. Når folk snakker søppel, de ønsker å bli behandlet som om de virkelig truende. Ler av dem for idioter de er, kutt dem av ved knærne.

Tips

 • Rasistiske fornærmelser er ofte en reaksjon på en sak som ikke er direkte din feil, det vil si regjeringen presset til å "integrere". Ha det i tankene når du tenker på et svar.
 • Husk at hvite mennesker er ofre for rasehat like mye som andre etniske grupper. Hvis du er hvit eller tilhører noen av de andre etniske grupper, og blir rasistisk misbrukt DO stå opp for deg selv, rapportere hendelsen og sørge for at den blir fulgt gjennom.... samme som noen burde.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at de fleste rasistisk art / navnet ringer er gjort i en ikke aggressiv måte, å svare på en aggressiv måte er sannsynlig å provosere en potensielt farlig situasjon, samt re-bekrefter den verbale angripere uvitenhet og stereotypi.

Psykososial analyse

Selv når det gjøres i en tilsynelatende ikke-aggressiv måte, gjør det vondt.

Men det er en grunn til dette at hver offeret må forstå for å beskytte ham eller henne selv. Det har å gjøre med begrepet samfunnsmessig aksept. Tenk deg dette, du vokser opp, og du ser medlemmer av en annen rase lever i de beste husene, kjøre de beste bilene, bære de beste klærne. Men du er ekskludert fra at på grunn av rase. År senere, da noen tilfeldig fremmed kommer bort til deg og kaller deg en rasistisk Nedsmelting. Det spiller ingen rolle selv om personen er pjuskete eller hjemløse, i ditt indre øye at rasistiske Nedsmelting symboliserer ekskludering og vondt at du har møtt alle disse årene. Det er et lavt slag, gjør det vondt.

Tydeligvis er det flere kobler her. Men hjernen er betinget til å jobbe som dette.

Nå har du bare to grunnleggende alternativer;

1) Passivt ignorere personen og gange.

2) Aktivt ved å delta i en verbal krangel og muligens fysisk krangel.

Ingen av disse alternativene er spesielt bra.

Alternativ 1 sårer deg og foreviger skade på selvfølelse (selvfølgelig hvis du virkelig kan ignorere det, da dette ikke skjer), men det er vanskelig!

Alternativ 2 er risikofylt og krever tid og energi. Bare engasjere seg i alternativ 2 hvis du er sikker på at du kan få hjelp og støtte enten fra personer eller myndigheter. Du må være sikker på at du effektivt kan nøytralisere trusselen. Husk at aggresjon ta form av mot-fornærmelser, belittlement stedet for fysisk vold. Bedre å la seg at aggresjon på angriperen å forsvare deg selv enn å bære den hjem til dine kjære. Husk målet ditt er å råde over den angriper, og for å vise at han eller hun er svakere enn du er (og hvis de må ty til å plukke på en fullstendig fremmed for å føle godt om seg selv, og stole på meg de er svakere og dummere enn du er ).

Jeg ville ta et dypt pust og deretter bruke en multi-trinn uteksaminert tilnærming. prøver å bruke de lave aggresjon åpne linjer når det er mulig å redusere volden.

Lav aggresjon. "Si jeg virkelig ikke setter pris på at kommentaren" "jeg synes at svært støtende!"

Medium aggresjon. <Laugh Sarcastically> "Det er morsomt, kom du opp med det selv? Må ha tatt hele natta, din idiot!"

Høy aggresjon. <Laugh> "Det er morsomt sønn, syntes moren din til å like meg helt fint i går kveld!"

Pugg noen utvalgte linjer nå. Øv foran et speil for å kontrollere nivået av trusselen. På den måten vil det komme ut uten å måtte tenke på det! Vennligst forstå at denne situasjonen vil komme opp igjen, ettersom hva du har gjort et attraktivt mål i første omgang vil trolig være uendret! Så jo bedre forberedt du er til neste gang det skjer, jo bedre vil du være på den, komme opp med et spill-plan nå, og hold deg til den.

Husk dette handler om dominans og aggresjon. Hvis du ikke ønsker å føle seg dårlig, har du å være aggressiv. Hvis du er god til å beskytte din selvtillit gjennom meditasjon og deretter gå med alternativ 1. Ellers når, hører du en rasistisk Nedsmelting, bør du være i stand til å svare med et svar og / eller respons umiddelbart.

Husk disse menneskene er idioter og bøller og du må behandle og minne dem som sådan, hvis du er såret gjøre det kjent og samle så mye støtte som du kan, trenger du ikke får en medalje for lider i stillhet.

Indirekte / subtile rasistiske Nedsmelting

Dette er en mer subtil Nedsmelting som er vanskeligere å svare på, og kanskje mer gjennomgripende. Gjerningsmannen har mer av et minstemål av "klasse" eller "intelligens", og kan si noe tilsynelatende indirekte i din retning som "Jeg kan ikke tro at mennesker de la i her i disse dager" eller "Innvandring har virkelig ødelagt dette landet ".

Gjør ingen feil, dette er en teine ​​med agn. Hvis du skulle svare for kraftig, vil du definitivt miste, siden de lett kan merke deg som overreagerer og virkelig et bevis på deres rasemessig overlegenhet og klasse, og de kan lett gå ut av ethvert ansvar for sine kommentarer. Tross alt, de snakker ikke til deg var de?

I dette tilfellet det beste svaret er å ikke falle i fellen. Riste på hodet, og se på dem med medlidenhet og latter hvis de er virkelig i ansiktet. Igjen, dette handler om aggresjon og dominans. Når du kan få dem til å forplikte seg til åpenlys rasisme, så kan du ringe dem ut.