Wkano

Hvordan observere dagen med stillhet

The Day of Silence holdes hvert år for å protestere mot lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle (LHBT) mobbing i skolen. Det er ment å ekko stillheten av ofrene for mobbing. Her er hvordan du kan delta i det:

Trinn

Hvordan observere dagen med stillhet. Finn ut når det vil bli holdt.
Hvordan observere dagen med stillhet. Finn ut når det vil bli holdt.
 1. 1
  Vurdere nøye. Tenk grundig gjennom om du ønsker å delta i Day of Silence.
 2. 2
  Finn ut når det vil bli holdt. Gå til Day of silence nettside og bekrefte datoen. Pass på at hvis du forplikter deg til det, har du ingen hindringer for fullt deltar, for eksempel hvis du er ledelsen i skolen spille.
 3. 3
  Meld deg på den når den er annonsert på din skole.
 4. 4
  Følg instruksjonene. Du vil sannsynligvis nødt til å forholde seg taus i løpet av dagen og kanskje bære et skilt rundt med historien om et offer for homofobisk mobbing.
 5. 5
  Fortelle noen som kan vente deg å snakke. Hvis du er en student, kan det være lurt å snakke med lærerne på forhånd om hva du skal gjøre og hvorfor.
 6. 6
  Få venner til å delta. Det vil være lettere å motstå fristelsen av å snakke når du har en koalisjon av venner som deltar med deg.
 7. 7
  Bryte stillheten. Planlegg en hendelse for å bryte stillheten. En Breaking the Silence Event er en mulighet for deltakerne i Day of Silence å endelig snakke ut om sin opplevelse av dagen. Breaking the Silence betyr noe annet overalt. I mange tilfeller, Breaking the Silence er første øyeblikk at noen av deltakerne snakke om Day of Silence. Noen steder er det en feiring av hendelsene i dag og suksesser av individer. Det kan også være en flott kombinasjon av begge. Det kan se ut som en stor rally, eller som et lite møte, men en Breaking the Silence arrangementet er alltid en fin måte å avslutte Day of Silence aktiviteter. Hvordan ser en Breaking the Silence hendelsen ut? Deltakere fra tidligere år har brukt mange måter å bryte stillheten:
  • "Nyttårsaften" Modell: Deltakerne samles på slutten av dagen, det er en stille nedtelling til den utpekte sluttid, og når klokken slår, alle skrik, Hollers, synger, ringer bjeller, blåse fløyter, beats trommer, rister noisemakers, og så videre.
  • "Daybreak" Modell: Deltakerne samles på slutten av dagen, det er en stille nedtelling til den utpekte sluttid, og når klokken slår, folk begynner sakte å lage støy eller snakke som følelsen kommer til dem.
  • "One Voice" Modell: Deltakerne samles på slutten av dagen, og når klokken slår, deltakerne bytter på å gå opp til mikrofonene og snakker til hele gruppen.
   • En kraftig tilnærming er å ha deltakerne beskrive hvordan det føltes å tie i ni timer, og svarene de fikk i løpet av dagen.
   • Det viktigste er å bestemme på forhånd hvilken type Breaking the Silence begivenhet passer deg best. Du vil ikke være i stand til å diskutere det på Day of Silence, så velger tidlig sikrer at alle respekterer Silence Breaking at alle har bestemt seg.
 8. 8
  Husk at å delta i den dag i stillhet kan være en svært emosjonell og utmattende arrangement for folk. Forvent ulike typer samtaler til følge.
 9. 9
  Undersøke hva du har fått av opplevelsen - For deg selv og for andre. Mobbing vil ikke bli stoppet av Day of Silence. Det vil bli stoppet av folk som deg som står opp til mobbing, og ikke bare stå som en tilskuer. Du kan gjøre en stor forskjell i noens liv.

Tips

 • Sjekk ut nettsiden for mer informasjon
 • Hvis skolen din ikke delta i Day of silence, kan du gjøre noe med det. Få informasjon, og bringe den til skolen din.

Advarsler

 • Lærere er ikke pålagt å respektere din avgjørelse om å ikke snakke om denne dagen. Hvis du har en muntlig rapport eller noe den dagen, snakke med læreren på forhånd slik at han / hun vet hvorfor du ville være ute av stand til å delta, og være villig til å ta det opp på en annen dag. Til syvende og sist er det likevel viktigere å jobbe på skolen, og du bør ikke tillate at dette skal påvirke på noen måte med din utdanning eller effektiv deltagelse i klassen.