Wkano

Hvordan du får det du ønsker fra foreldrene dine

Så du ønsker noen nye trenere, men responsen er "Å nei, du trenger ikke dem. Hva er galt med de du har?" Hører du dette mye hjemme? Så les videre og få det du ønsker kan være så lett og enkelt som 1, 2, 3!

Trinn

Hvordan du får det du ønsker fra foreldrene dine. Tenk på hva du virkelig ønsker og hvorfor du ønsker det.
Hvordan du får det du ønsker fra foreldrene dine. Tenk på hva du virkelig ønsker og hvorfor du ønsker det.
 1. 1
  Tenk på hva du virkelig ønsker og hvorfor du ønsker det. Alltid spørre deg selv "hvorfor". Hvorfor ønsker du dette? Hvorfor skal foreldrene dine få det for deg? Hvis du ikke kan tenke på et godt svar, så ikke spør dine foreldre. Hvis du ikke vet hvorfor du vil ha noe, hvorfor skulle de ønsker å ha det? Det beste du trenger er et par gode grunner til hvorfor du ønsker denne tingen. Det vil gi foreldrene dine flere ting å tenke på og kan styre deg nærmere den.
 2. 2
  Hvis du vil ha noe virkelig dårlig husk å fortelle foreldrene dine en gang eller to, eller de kanskje tror du er trengende. hvis du har søsken vil de ikke få alt.
 3. 3
  Vær forberedt på å høre svaret "nei". Hvis du har satt dine forventninger lavt, bør du ikke være for nervøs. I tillegg vil du bli enda lykkeligere hvis de sier "ja", men hvis de gjør si ja ikke bli for glad fordi de kan endre mening.
 4. 4
  Spar opp alle pengene bare i tilfelle, og hvis de sier at de vil betale for halvparten så du har noen til overs av pengene for hva det er du ønsker å eie. Hvis det er et sted du ønsker å gå, tilby å betale for gass.
 5. 5
  Gå til foreldrene dine og spør høflig. Ikke tigge. Hvis de sier "nei" til å begynne med, tilby å betale for halvparten av pengene eller gass. Spør alltid dette etter at de har sagt nei en gang.
 6. 6
  Smile. Få øyekontakt. Ikke brett armene. Grunnen er fordi du blir moden og voksen om det, og gi dine foreldre mer grunn til å få deg ønsket element.
 7. 7
  Gjør din forskning. Hvis det er noe merket, sjekk om du kan få den på eBay eller hvis du kan få det brukt et sted. Regne ut hvor lang tid det vil ta deg å spare opp. MEN - og det er et stort men - ikke kast bort tid på datamaskinen finne flybilletter til Roma. Kom tilbake til regnestykket prosjekt du ment å bli bruker datamaskinen til! Hvis du vet det er noe du ikke får, prøve og akseptere at det ikke er sannsynlig å skje. Så hvis det skjer, vil du føle deg mye mer pris!
 8. 8
  Vær hyggelig mot dem. Bare spør høflig og ikke være hyggelig mot dem ikke vil være et ja. Så opptre hyggelig og får gode karakterer for at dette skal skje.
 9. 9
  Få foreldrene dine tillit! Gjøre husarbeid og åpne dører for dem! De ville mye pris på det, og når du spør dem, vil de sannsynligvis si ja!
 10. 10
  Aldri kjefte, smelle dører, eller fornærme foreldrene dine eller sutre. Dette er en av de største feilene barna gjør, og det resulterer ofte i å være jordet og ikke får det de ønsker.
 11. 11
  Til slutt, hvis de ikke får det, vil det være en veldig god grunn til hvorfor ikke. Så bare trekke på skuldrene og heller spare opp og kjøpe det selv, eller spørre igjen om noen uker. Hvis foreldrene dine fortsatt si "nei", spare opp resten av pengene for at trommesett du skal holde hallen fra soverommet deres. Dersom du betaler for alt av varen ikke fungerer, tilby å gjøre flere oppgaver i tillegg. Hvis du virkelig vil noe, vil det ta mye arbeid. Hvis ikke, gi opp nå. Også hvis du har en god grunn, og hvis de fortsatt sier nei, gå videre. Uansett hva du ønsker er mest sannsynlig ikke verdt amper forholdet du vil få med foreldrene dine.
 12. 12
  Skriv et brev til foreldrene dine forteller dem hvor mye du ønsker det, og hvordan du vil føle deg hvis du ikke får det, eller du kan bare sende en e-post til dem. Dine foreldre kan føle synd på deg.

Tips

 • Hvis du har vært dårlig eller misbehaved, så ikke spør rett etter hendelsen. Det vil ikke fungere som du vil være i sine dårlige bøker for en stund. Også ikke si beklager og ber på samme dag, da de vil tro du er bare å si beklager for å få ditt ønske.
 • Ikke gi opp. Dette kan føre til at du mister en ting du ønsket mest.
 • Nøkkelen til å krangle om det du ønsker er å gjøre dem tror at du vet hva du gjør. Hvis du vil ha en mobiltelefon, for eksempel, og foreldrene dine sier, "bare låne en fra din venn", du alltid trenger et comeback linje. Si "Hvis du kan stole på meg ved hjelp av min venn, hvorfor kan du ikke stole på meg med min egen?". Da de sannsynligvis ikke vil vite hva jeg skal si. Det er en god ting. Prøv å få dem fast. Da de ikke har en grunn til å si nei. Hvis de svarer på det, prøver å tenke på en annen uttalelse å si. Prøv å få dem til å forklare om noe, fordi det er som regel når de blir sittende fast. Aldri smile eller håne dem om å bli sittende fast med et svar. Opptre så uskyldig som du muligens kan.
 • Ikke tigge.
 • Gjør din forskning. Handle for elementet på internett. Dine foreldre kan være litt tvilsomt av nettsteder som eBay, men å finne elementet for en god del fra forhandler eller en lokal spesialitet butikk på internett kan bidra til å skyve dem over. Ikke bry dem mye så vil det være sikker på at de ikke vil få deg det.
 • Hvis du kan, vise foreldrene dine den pedagogiske siden av noe. Spille fotball er god stress lettelse. Barn som leser musikk er bedre i matte (mesteparten av tiden). "Pirates of the Caribbean 3" viser prøvelsene av gjennomsnittlig pirater i europeiske og asiatiske hav.
 • Hvis du gir en veldig god grunn til at du trenger den tingen de skulle gi til deg og handle moden mens du sier årsaken.
 • Være ansvarlig. Hvis du ønsker en ny datamaskin, sørg for at gamle ikke får et virus rett etter foreldrene dine sier "nei". Det virker som en god idé, men det er ikke. Du må tenke klokt.
 • Jo mer du spør, jo mer ideen pinner i deres sinn. Men ikke spør for ofte. Spør etter det samme for din bursdag, påske, jul eller andre gave-gi helligdager. Ikke spør tilfeldig hver dag.
 • Prøv å handle modne, dine foreldre er mer sannsynlig å sympatisere med deg hvis du ikke distansere deg selv ved umoden atferd eller svar.
 • Vær trygg. Du er mest sannsynlig nervøs for å spørre. Ikke noe å bekymre seg for. Livet vil gå videre.
 • Det nesten alltid fungerer og er den mest rettferdige måten. Hjelp foreldrene dine ut som rengjøring av stue, vaske opp, vaske klær, ta hunden på tur, eller til matlaging middag for dem!

Advarsler

 • Ikke bli sint.
 • Ikke vær utålmodig.
 • Tigging virker ikke. De fleste foreldre vil si nei til et patetisk forsøk som tigging.
 • Ikke kast raserianfall. Foreldrene dine vil ikke få den tingen du ønsket.