Wkano

Hvordan få respekt av de andre jevnaldrende på skolen

Lyst til å bli en respektert person i ditt Middle / High School? Slik gjør du:

Trinn

Hvordan få respekt av de andre jevnaldrende på skolen. Være intelligent og klok.
Hvordan få respekt av de andre jevnaldrende på skolen. Være intelligent og klok.
 1. 1
  Være intelligent og klok. Det er stort sett ingen måte en lukket-tenkende person kan arbeide hans / hennes oppover i gradene for å få respekt fra andre.
 2. 2
  Ikke vær respektløst overfor andre og deres eiendom, derav ordtaket: Behandle andre slik du ønsker å bli behandlet. Se nedenfor for spesifikke gjøre og ikke gjøre
 3. 3
  Ikke være irriterende. Å være et klasserom pest er ingen måte å få andre til å respektere deg. Faktisk slike folk ofte blir kritisert og sladret på, så vær så snill, ikke være den personen!
 4. 4
  Være en aktiv deltaker i klassene. Dette er en no-brainer, siden hvis du deltar, er du la din stemme bli hørt foran hele klassen. Selvfølgelig er deltakende lett for de fleste, men får det rette svaret er også svært viktig, så ikke heve hånden uten et logisk svar først, raising hånden din og finne deg selv på et tap for ord er ganske pinlig.
 5. 5
  Ikke spør for mange spørsmål. Vel, unngå å spørre for mange spørsmål foran hele klassen. I stedet skrive ned dine spørsmål og lagre dem for slutten av perioden før nærmer læreren og spørre. Hvis du har en intelligent spørsmål, en som ikke er ulogisk eller vil forlate dine klassekamerater litt forvirret, gå videre og spør om det i foran klassen, men ikke høres ut som en show off mens du gjør det.
 6. 6
  Hjelpe andre ut når de trenger det, hvis de trenger det. Ikke gjør dem føler seg svak, skjønt.
 7. 7
  Være beskjedne. Ingen liker show-offs, spesielt hvis de gjør det hele tiden. Hvis du ønsker å skryte om noe, ikke gjør det for lenge, og sier det ikke-smart-aleck måte.
 8. 8
  Lær å snakke godt. Ikke mange vil lære å like deg hvis du er for stille eller si de mest kjedelige ting. Lær hva du skal snakke om ved å se på nyhetene, ser opp kule artikler på internett eller lese Popular Science eller Wired for de siste gjennombrudd innen teknologi og vitenskap. Bare ikke snakke om været!
 9. 9
  Akseptere komplimenter allernådigst. Etter at folk ser at du er en smart jente eller gutt, er sjansen stor for at de vil du kompliment. Lær å returnere komplimenter, og hvis du ikke finner noe godt å si tilbake, bare si "takk" eller snakke beskjedent om deg selv.
 10. 10
  Ikke angripe eller fornærme andre (verbalt, fysisk, etc). Prøv å holde fast på den modne side når noen angriper eller fornærmer deg. Nikker og tar i sine svar, ofte svarer med "greit", det plager dem mer fordi de forventer du å kjempe tilbake. Stå opp for deg selv når det trengs, men ikke gå ned til deres nivå.
 11. 11
  Akseptere noen kritikk. Å ha makt i et samfunn betyr å akseptere kritikk, så hvis du bare har en håndfull kritikere, ikke ta det for alvorlig hvis det begynner å påvirke omdømme.
 12. 12
  Prøv ditt beste for å være ekstraordinære, og stige opp over de andre. Dessverre er dette forskjellig for alle skoler, så bare ha dette i tankene... Gå utover.
 13. 13
  Ikke spør dine kolleger hva de fikk på vurderinger hvis de ikke ønsker å dele den med deg. Det er bare ren påtrengende og uhøflig, og det gjør at du ser dårlig. Hvis de ønsker å sammenligne notater, så for all del, det er greit! Også, hvis andre spør deg, så det er helt opp til deg om du vil fortelle. Dele testresultater med gode venner er helt greit skjønt.
 14. 14
  Tenk to ganger før du gjør noe du ikke vanligvis gjør. Tenk på hvordan andre vil reagere på dine handlinger (ikke overdriv det, bare når du er usikker).
 15. 15
  Stol på magefølelsen din for alt annet.
 16. 16
  Bli den større person. Hvis noen angriper eller truer deg, være moden og håndtere situasjonen på en respektabel måte. Selvforsvar er en siste utvei hvis ting kommer ut av kontroll, men flere mennesker respekt voksen oppførsel, snarere enn umoden barnets atferd.
 17. 17
  Ikke vær nyskjerrig. Hvis du ikke hører hva noen fortalte noen, ikke gå og spørre hva som skjedde. Det er bare irriterende.
 18. 18
  Være en åpen person for nye ideer. Være noen som folk kan komme til og føle at de blir lyttet til.
 19. 19
  Har en høy, myndig stemme. Du trenger ikke å hyle, høres bare trygg når du snakker. Ingen kommer til å respektere en fyr / jente med en liten stemme.

Tips

 • Ikke prøv så hardt for å bringe søkelyset til deg selv så lenge du gjør et bra show søkelyset vil finne veien til deg.
 • Ikke følg alle trinn i denne guiden nøyaktig. Bruk sunn fornuft å bruke dette konseptet til skolen din og dine community.Some ganger mobber vil plage deg til å slåss, hvis du ønsker rep fra dem, men de egentlig ikke er de personene du ønsker å være venner med.
 • Utarbeide på å være en bedreviter: Det er mange måter en student kan være en bedreviter, inkludert: skryter av å være smart til andre, sier andre er dårligere enn deg, snakker om ting du vet lite eller ingenting om, kranglet med læreren i løpet hver lille detalj i en leksjon, bringe opp tilfeldige off topic smarte klingende kommentarer, og mange andre ting ("bedreviter" kan brukes til en rekke formål). Bare stole på magefølelsen din, og du vil forhåpentligvis unngå Utapau av smart-aleckery.
 • Vær så smart som mulig. Hvis noen erter deg det beste svaret er greit. Det irriterer ham / henne mer. Wise er beæret.
 • Hvis du noen gang fikk i en kamp, ​​ville du trenger å vite kampsport. Også, løfte vekter for styrke er en annen viktig ting å vinne en kamp, ​​bare sørg for at du ikke starter kampen.
 • Også, for å løfte vekter, blir buff gjør at du ser sterk også, men styrke er definitivt bedre enn definerte muskler.

Advarsler

 • Legg merke til at tittelen på denne veiledningen ikke er "Hvordan bli populære". Tittelen betyr akkurat hva det betyr.
 • Når du har fortjent til respekt for de andre jevnaldrende, ikke stoppe disse vanene, eller ditt omdømme bare kan krasje (selv om det vil ofte ta noen uker).
 • Upassende oppførsel og handlinger (å komme i trøbbel, får suspendert, etc.) er virkelig dårlig for ryktet ditt, så unngå dem på alle kostnader.
 • Dette kan ta en stund... prøve å plukke ut noen få skritt om gangen for å gjøre.