Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en mobiltelefon

Hvis du er mellom 10-16 og du ikke har en mobiltelefon, er sjansen stor for at du vil ha en. Her er en rask guide til å overbevise foreldrene dine om å gi deg din egen mobiltelefon.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en mobiltelefon. Finne et passende tidspunkt.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en mobiltelefon. Finne et passende tidspunkt.

Hvordan ta tak i situasjonen

 1. 1
  Oppfør maturely. Du bør være høflig og fornuftig hele diskusjonen. Viser sutrete og barnslig oppførsel er en garantert måte å vise at du ikke modne nok til å håndtere en mobiltelefon.
 2. 2
  Vært kult om det. Bli kjølt ut og roe deg og forberede deg hvis de sier nei. Hvis du ta det med ro som det ikke spiller noen rolle når de sier nei, sjansene er du kanskje få en telefon snart fordi du tok situasjonen og holdt det enkelt, noe som er veldig moden.
 3. 3
  Finne et passende tidspunkt. Du ønsker å finne en tid til å snakke med foreldrene dine om dette når de er avslappet og i godt humør (Kontroller at du er i godt humør i tillegg). Ikke jag dem inn i en diskusjon når de nettopp har kommet hjem fra jobb. Vent til helgen, eller når de tydelig synes avslappet. (Bare slags vær tålmodig med dem fordi de kanskje tenke på det en stund, bare sitte der og gjøre små lyder slik at du kan få deres oppmerksomhet, men ikke holde ringer deres navn).
 4. 4
  Skriv et brev. Noen ganger kan din forespørsel bli mer effektivt hvis det er skrevet ut. Liste ut de grunnene du trenger og fortjener en mobiltelefon. Forklar hva du er villig til å gjøre for å hjelpe til med dette ekstra ansvar. Foreldrene dine vil bli imponert over at du tok deg tid til å håndtere situasjonen på en moden måte.
 5. 5
  Forstår deres side. Foreldre er mennesker også. Når de motsetter deg, er det som regel for en god grunn, og det har alltid drevet av kjærlighet. Se om du kan finne ut hvorfor de sier nei. Deretter konstruere logiske argumenter mot det. Hvis kostnaden er et problem, kan du gå på nettet og finne de billigste planer som inkluderer det du leter etter i en telefon. Hvis de er bekymret for din sikkerhet, finne sikkerhetsfunksjoner på telefonene. Gjør den ekstra forskning viser at du virkelig er opptatt av å få en telefon og at du er villig til å jobbe med dem på et kompromiss.

Sitere grunner for å ha en telefon

 1. 1
  Sikkerhetsmessige bekymringer. Formidle behovet for å kontakte dem. Hvis du ikke har en mobiltelefon og trenger å nå dem i en nødsituasjon, det skaper et sikkerhetsproblem. Du må kontakte dem hvis du er strandet eller i en potensielt farlig situasjon.
  • Hvis de forteller deg å bruke en venns telefon, ta opp det faktum at du ikke alltid kommer til å være sammen med en venn. Fortell dem at du vil føle deg mer komfortabel hvis du kunne ha en måte å kontakte dem uten å stole på noen andre.
  • Prøv å bli en extracurricular klasse med odd timings og insisterer de lar deg bære en av sine telefoner med dem. De vil kjøpe deg en telefon snart nok slik at de kan ha sine telefonen til alle tider (Dette fungerer spesielt godt med en fungerende forelder)
 2. 2
  Å være selvstendig. Etter hvert som du blir eldre, bør foreldrene dine naturlig vil at du skal stole på dem for færre ting. Å ha en telefon er en fin måte å samordne planer og aktiviteter på egen hånd.
 3. 3
  Du fortjener det. Har du fått gode karakterer hele året? Oppholdt seg ut av trøbbel? Ferdig alle dine gjøremål og alt mulig annet foreldrene dine har spurt om deg? Viser dine foreldre alle de gode tingene du har gjort vil bidra til å overbevise dem om at du er ansvarlig nok til å ha en mobiltelefon.

Kompromiss

 1. 1
  La dem plukke telefonen og plan. Hvis du virkelig bare vil ha en mobiltelefon, bør du ikke være bekymret for den typen telefon eller funksjonene den har. Tilby å la dem velge en pre-paid plan eller billigere telefonmodell for nå, og jobbe deg opp til en bedre en i rett tid.
 2. 2
  La dem sette restriksjoner på telefonen. Dette kan være hvor mange timer i uken du har lov til å bruke telefonen eller hvor mange tekstmeldinger du kan sende ut.
 3. 3
  Still krav til å holde telefonen. Dette kan være å opprettholde en bestemt GPA, gjør et visst antall oppgaver rundt i huset hver uke, eller kutte ned på en annen belønning som videospill.
 4. 4
  Få en instant messenger konto. Du ønsker å vise foreldrene dine at de ikke vil bli møtt med en stor månedlig regning. Vis dem at du er forpliktet til å kontakte vennene dine på andre måter og bruke din mobiltelefon sparsomt.
 5. 5
  Tilby deg å hjelpe økonomisk. Hvis du kan, si at du er villig til å betale for selve telefonen eller en del av regningen. Det vil vise dem at du er forpliktet til å håndtere denne nye ansvaret i en moden måte.

Tips

 • Ta veldig godt vare på telefonen din hvis du får det, selv om det ikke er den kuleste eller dyreste telefonen. Hvis du ikke er forsiktig og bryte eller miste det, vil det gjøre dem tror du er ikke ansvarlig nok til å håndtere å ha en.
 • Vær klar for den tiden når du virkelig trenger telefonen. Bruk den til å vise foreldrene dine at du er ansvarlig nok til å vite når du trenger det.
 • Ikke snakk om det mye ellers foreldrene dine vil bli irritert og si nei også!
 • Ikke beg! Foreldre hater det når du ber og vil si nei.
 • Lover at du ikke vil gå over grensen for telefonen og holde det løftet! Hvis du går over grensen for tekstil eller minutter, insisterer på at du betale ekstra penger!
 • Ha en rolig og moden holdning.
 • Prøv trading noe foreldrene dine hater, som en TV på rommet ditt. Hvis de sier nei, ikke skyver emnet.
 • Ikke klag på en sutrete stemme hvis de sier nei. Det kan bare vise dem at du ikke blir ansvarlig om det og du vil sannsynligvis bare må vente lenger hvis du gjør det.
 • Noen foreldre ønsker du teksten mer enn du ringe eller vice versa, det avhenger egentlig på planen du får.
 • Gå for de forhåndsbetalte telefonen planer som Virgin Mobile, Kajeet eller Tracfone. Foreldre vil trolig være mer sannsynlig til våren for planer som eliminerer kjører opp en stor regning. Riktignok kan de ikke være den kuleste eller fineste telefoner, men er ikke det bedre enn ikke å ha en telefon?
 • Husk at du har en e-post og andre måter å snakke til vennene dine.

Advarsler

 • Alltid svare når foreldrene tekst eller samtale.
 • Får ikke en mobiltelefon hvis du ikke kommer til å bruke den! Mange bruker det for teksting, men aldri plukke opp telefonen da vi ringte. Bruk den for formålet gitt. Foreldrene dine er å plassere en masse tillit til deg!
 • Hvis du blir opprørt over at de har sagt nei, ikke ta det ut på foreldrene dine eller handle ut, du vil bare gjøre det verre.
 • Ikke spør dem for et bestemt telefonnummer. Du spør dem for en mobiltelefon å dekke grunnleggende behov, for ikke å være stilig.

Ting du trenger

 • Bakgrunnsinformasjon om billigere planer, telefoner, etc.
 • En rolig tid til å spørre foreldrene dine for en telefon.
 • Eksempler for å vise at du har blitt en oppriktig og lydig barn. Bare sørg for at du holder din sincereness og lydighet med deg selv etter å få en telefon.