Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg ha en ipod touch

Vil du virkelig en iPod Touch? Har du sett dine venner å spille med en, og du tenker "hei, jeg vil ha en." Vel, har du kommet til rett sted. Les videre!

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg ha en ipod touch. Kom opp med en god grunn til at du vil ha en ipod touch.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg ha en ipod touch. Kom opp med en god grunn til at du vil ha en ipod touch.
 1. 1
  Ha gode karakterer! Hva er årsaken til dem for å få deg en iPod Touch når du ikke er god i første omgang?
 2. 2
  Kom opp med en god grunn til at du vil ha en ipod touch. Hvis du sier til dine foreldre: "Åh, jeg vil ha en fordi alle andre har en." Det vil ikke fungere. Det gjør det aldri. Ta opp emnet i en samtale ved å si noe sånt som "Hannah har en iPod Touch, og det er virkelig flott hvis du kjeder deg," eller "Min nåværende iPod har ikke noe mer lagringsplass,". Deretter viser dine foreldre iPod i en flyger fra en elektronikkbutikk.
 3. 3
  Finn en god tid til å spørre. En god tid til å be om en iPod er i nærheten av en bursdag eller jul eller annen ferie. Hvis du spør etter en rundt disse tider, ikke spør for mye. Din iPod vil være din "store" til stede. Hvis foreldrene dine mener at iPod er for dyrt, tilby å betale for halvparten av det! IPod Touch kan være litt dyrt. Spesielt 32GB og 64GB-versjoner (299 $ / EUR og 399 $ / EUR henholdsvis). Hvis du virkelig ønsker det, og foreldrene dine sier det er dyrt, kjøpe 8GB versjonen hvis du ikke ønsker å ha mye data i det (199 $ / EUR).
 4. 4
  Hvis foreldrene dine fortsatt si at det er for dyrt, ikke banke dem om emnet. Det gjør bare det verre. Din familie kan ha økonomiske problemer eller noe. Vent noen måneder når du og din familie har mer penger og be dem da.
 5. 5
  Prøv å tjene litt penger og si: "hvis jeg kan få en ipod touch, vil jeg betale halvparten".

Tips

 • Først må du spørre dem om du kan ha en iPod. Fortell dem at det koster mye penger, men du er villig til å betale halvparten det. Gjøre alle de tingene som foreldrene dine alltid ber deg om å gjøre (rydde rommet ditt, ta oppvasken, ta ut søppel, etc.) Også prøve og få gode karakterer, foreldrene dine vil elske det! Prøver hardt og alltid snakke med dem, det gjør dem glade, og det er alltid en god tid til å spørre!
 • Forsikre deg om at iPod er noe du virkelig ønsker
 • En god ting å gjøre er å spørre vennene dine hvor de fikk sin iPod, og hva de sa til sine foreldre til å la dem få en.
 • Hvis du allerede har en iPod nano eller en annen form for iPod, tilby å snu i den andre iPod for å få en lavere pris for iPod touch.

Advarsler

 • Nå, når du får den sørge for å takke foreldrene dine, ikke be om en telefon dekning for fort, kanskje de tror at din litt bratty eller bortskjemt.
 • Husk at dine foreldre gjør mye for deg, selv om du ikke skjønner det. Så ikke bli stadig griner dem å få noe annet. Og en gang hver par dager huske å takke dem for det du allerede har... dette vil også øke sin tenkning av dere fortjener en.
 • Men, hvis du ønsker dekselet slags rask, si at du ikke ønsker å bryte det slik at de vil se at du er ansvarlig for å ha det.
 • Husk iPod touch skal bare være i hendene hvis du er ansvarlig nok. Foreldrene dine vil aldri få det hvis du ikke gjør noe.
 • Hvis du faktisk klarer å få det, må du være forsiktig med det! Det bryter veldig lett! Du ønsker kanskje å få et dekke for det, men husk at dette ikke gjør den uslåelig.
 • ALDRI si at du ønsker en iPod Touch bare fordi alle andre har en. Det fungerer aldri.
 • Noen ganger denne metoden ikke fungerer så prøv og tenke på en annen måte og ikke glem å være hyggelig og ikke spille opp eller komme i dine foreldres gode bøker.
 • Ikke sutre!
 • Prøv ikke å spørre altfor tidlig, da dette vil redusere sjansene for å få det.