Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få dreadlocks

Mens din sans for stil er alle dine egne, noen ganger må du forhandle hvordan det kommer til å bli uttrykt. Bruk denne artikkelen som en retningslinje om hvordan å diskutere å få dreads med foreldrene dine.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få dreadlocks. Utarbeide en liste på fem til syv grunner til hvorfor du ønsker dreadlocks.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få dreadlocks. Utarbeide en liste på fem til syv grunner til hvorfor du ønsker dreadlocks.
 1. 1
  Utarbeide en liste på fem til syv grunner til hvorfor du ønsker dreadlocks.
 2. 2
  Velg en tid til å snakke med dine foreldre som er lav-stress for dem (hvis du kan, avtale tid for en prat på forhånd).
 3. 3
  Oppgi ditt ønske i et spørsmål om faktum måte og med ingen følelsesmessig tilknytning (se "tips" for mer informasjon).
 4. 4
  Rolig spørre hvorfor det er innsigelse hvis svaret er "nei".
 5. 5
  Husk å forklare hvorfor dreads er faktisk et rent hår stil. Mange foreldre, når de hører "dreadlocks ', tror bugs! Hvis du holde håret ren bør du ikke ha bugs.
 6. 6
  Lytt til hva foreldrene har å si om dreadlocks, slik at du forstår deres synspunkt... selv om du ikke er enig. Hvis du blir spurt om hvorfor du vil dreads, og deretter bruke den listen du opprettet i trinn 1.
 7. 7
  Forhandle og inngå kompromisser vei til "ja". Dette kan ta mer enn ett chatte med, og du kan ha til å foreslå en midlertidig dreadlock stil eller syntetiske dreadlocks i motsetning til å bruke ditt eget hår for en fast stil.
 8. 8
  Takk din mor / far for å lytte til deg og gir deg sjansen til å uttrykke deg på en moden måte (verbalt under prat og sosialt med frisyre).

Tips

 • Vise dem et bilde av stilen av dreads du vil, når du forteller dem du vil ha dreads vil de sannsynligvis tenke noe annerledes enn det du ønsker.
 • Fortell dem at det viser din individualitet, og viser at du motstå gruppepress. (Men som ikke vil fungere hvis du gjør det fordi "alle har dem", som faktisk er ganske usannsynlig.)
 • En dårlig tid for en prat ville være fem minutter før alle har til å forlate huset på mandag morgen.
 • Når angivelse dine behov gjør det høres mer ut som "Mamma, jeg vil gjerne prøve en ny frisyre kalt dreadlocks og ønsker din tillatelse" og ikke "Mamma, alle barna i skolen har Knotty dreads, og jeg vil ha dem også. Kan jeg? Kan jeg? Kan jeg? Kan jeg "Aldri glem å si please!
 • Når du skal be foreldrene dine, aldri si: "Men alle gjør / har det." Det er en garantert no.
 • Hvis det er av religiøse grunner (for eksempel en konvertering til Rastafari, Sufi Islam tro) så fortelle dem det.