Wkano

Hvordan se bra ut når du våkner opp

Så mange av oss sliter med lange morgen pendler og søvnmangel at vi ønsker å kutte ned tiden vi bruker å få klar i morgen så mye som mulig. Hvem ville ikke like å våkne opp og umiddelbart ser nydelig? Mens det kan være umulig å sprette ut av sengen og ut døren kjapt, les denne artikkelen for tips om hvordan du gjør din naturlige skjønnhet skinne som deg våken.

Trinn

Hvordan se bra ut når du våkner opp. Fjern all sminke før du går til sengs.
Hvordan se bra ut når du våkner opp. Fjern all sminke før du går til sengs.
 1. 1
  Fjern all sminke før du går til sengs. Ikke sove med noe sminke på, ellers er det nesten garantert å smøre over natten og ødelegge huden din, så vel som utseende i morgen. Rens ansiktet med en mild makeup remover og deretter skrubb med en ansiktsvask å fjerne pore-tilstopping rusk fra ansiktet ditt før du går i dvale. Du vil virke mer uthvilt og naturlig når du våkner.
 2. 2
  Skyll ansiktet med varmt vann for å åpne porene og forberede huden for en dyp rens. Ved hjelp av tips av indeksen og midtre fingrene, skum ansiktsvask over ansiktet ditt i sirkler, skrubbing grundig. Deretter bruke kaldt vann for å skylle av rengjøringsmiddel og lukke porene.
 3. 3
  Selv om du ikke har satt på makeup den dagen, vaske ansiktet før du går til sengs fordi det er en sjanse for at du kan produsere hudormer på ansiktet eller kviser over natten.
 4. 4
  Pass også på å vaske ansiktet om morgenen for å rense porene før du starter dagen.
 5. 5
  Ta vare på håret ditt før du går til sengs. Hvis du sover med uflidd hår, vil det bare bli verre og mer viklet inn i morgen. Hvis du tar natta dusjer, er det en god idé å vente til håret luft tørker og deretter børste gjennom det før du sovner. Alternativt, føn håret og børste den.
 6. 6
  Vurdere å gjøre håret i en stram, høy hestehale med noen løse hår før du går til sengs om kvelden. Hvis du gjør dette, vil håret virke mer uanstrengt ennå fabelaktig når du våkner.
 7. 7
  Hvis du har et ansikt som parene godt med litt bølgete hår, kan du også gjøre en høy, stram hestehale med noen løse hår og flette det veldig tett. Kontroller at hestehale er ikke for lavt, eller det vises at du bare flettet halve håret. Hvis det er noen løse hår, klippet dem opp slik at de ikke blir mer løs når du våkner. Når du våkner opp i morgen, vil det være fint, selv bølger i håret for en tilfeldig-rotete-men-polert utseende.
 8. 8
  Hvis du rutinemessig rette håret, bør du vurdere å gjøre det før du går til sengs og når du våkner opp om morgenen. Det vil kutte hvor mye tid du må bruke rettetang på morgenen i to, og vil sikre at håret holder bedre satt sammen når du våkner opp om morgenen.
 9. 9
  Sikling? Er du sikler? Ikke vær en drooler! Hvis du finner deg selv siklende i midten av natten, stoppe deg. Hold en boks med Kleenex ved nattbordet slik at du kan enkelt tørke bort sikkel.
  • Noen mennesker sikle fordi de har allergi og det er vanskelig for dem å puste gjennom nesen. Følgelig, de puster gjennom munnen og som et resultat, hele tiden holde munnen åpen hele natten. Du ønsker kanskje å få en nesespray eller en annen enhet for å holde nasal luftveiene åpne om natten, slik at du kan lukke munnen og begrense siklende når du sover.
 10. 10
  Tørk bort øye stoff (buser) som de utvikler. Når en person våkner opp og har hatt øynene lukket i lang tid, får de grønne væsker og faste stoffer på sine øyne... ikke pen. For å unngå dette, kan du holde et glass vann eller vått tørkepapir ved siden av deg i midten av natten og tørke øynene.
 11. 11
  Stopp nesen fra å kjøre. Blåse nesen mye før du går til sengs, men ikke overdriv slik at du irritere nesen (og få den til å bli rød og oppblåst). Også holde en boks av vev av deg i midten av natten, så hvis du har nese problemer, kan du fikse det raskt.
 12. 12
  Få riktig mengde søvn kroppen din trenger. Hvis du ikke følger denne regelen, vil du føle deg trøtt om morgenen og får opp vil være en stygg kamp. Øynene dine kan begynne å utvikle mørke ringer og tunge poser, noe som gjør at du ser trøtt. Hvis dette skjer, legg en skje som er nedkjølt over natten eller et stykke agurk og under øynene i noen minutter, og hold den der. Den kalde temperaturen vil redusere mørke og det vil bli mindre synlige.
 13. 13
  Puss tennene natten før. Å pusse tennene om kvelden er faktisk vist seg å være viktigere enn å pusse tennene om morgenen. Hvis du ikke gjør det, vil tennene bli svært merkbar og brutto i morgen.
 14. 14
  Sprukne lepper. Folk har ofte sprukne lepper når de våkner om morgenen fra hele natt med ingen lipgloss, leppestift, solkrem, chapstick, eller væsker! For å prøve å forhindre dette, sette på chapstick og drikke vann før og etter du våkner.

Tips

 • Hvis du tar en dusj på kvelden ikke sove med håret opp i en hestehale, vil det etterlate et brak som er vanskelig å fikse i morgen.
 • Ikke gjør det åpenbart at du prøver å se bra ut.
 • Ikke sove med sminke.
 • Bruk en natt fuktighetskrem som vil lett skylles av i morgen. Påfør SPF fuktighetskrem etter skylling.
 • Brukes daglig fuktighetskrem før du påfører makeup.
 • Du kan selv ønsker å skjule et speil med deg hvis du setter ditt sinn til det.
 • Hvis du er iført vannfast sminke, kan dette likevel smøre så prøv å fjerne før søvn.

Advarsler

 • Få 8 timers søvn.
 • Ikke søl vann!
 • Prøv å ikke vekke andre i natt.

Ting du trenger

 • Glass vann eller vått papirhåndkle
 • Face Wash
 • Hårbørste