Wkano

Hvordan se skummelt i en grov nabolaget


Mange mennesker lever i et ulendt område hvor tilfeldige mennesker vil prøve og problemfri deg. Den beste måten å unngå dette ser skummelt.

Trinn

Hvordan se skummelt i en grov nabolaget. Finne ut akkurat hvor skummelt du vil skal vises, bør du ikke gå over toppen, eller vil du bare se dum.
Hvordan se skummelt i en grov nabolaget. Finne ut akkurat hvor skummelt du vil skal vises, bør du ikke gå over toppen, eller vil du bare se dum.
 1. 1
  Finne ut akkurat hvor skummelt du vil skal vises, bør du ikke gå over toppen, eller vil du bare se dum.
 2. 2
  Legge hodet ned slik at du kan omtrent se føttene til folk foran deg.
 3. 3
  Finne ut hvordan du ser større enn du egentlig er, tallness og være muskuløs er nyttig i å skremme folk bort. Å se tall har god holdning og stå oppreist, støvler eller sko som er oppvokst hjelpe en god mengde. For å se muskuløs eller i det minste større enn du er bære en stor jakke, ville en skinnjakke fungerer godt, eller en stor hettegenser.
 4. 4
  La armene hengende slapt av sider eller stikke dem i lommene hvis du har dem.
 5. 5
  Loven som ingen andre er det mesteparten av tiden, men hvis noen borti deg eller bare kommer for nær deg deretter sakte se opp på dem og gi dem en kald utseende før de dytter forbi dem.
 6. 6
  Ta store selvsikre skritt når du går, men ikke trampe føttene. Tunge combat boots er bra for å maksimere denne effekten, men de er ikke nødvendig. Gå trygt - men ikke sprade. Brautende vil bli sett på som en utfordring.
 7. 7
  Vurdere en hettejakke. En hettejakke vil avsløre mindre ansiktstrekk, og holde identiteten mer diskret. Hvis du ser noen fra baksiden iført en hette, har du ingen anelse om hvem de kunne være.
 8. 8
  Ikke.
 9. 9
  Vurdere å gjøre deg selv ser litt sotete eller skittent - Når jeg prøver å se skummelt, ser urent hjelper. Gni litt skitt i ansiktet eller på hendene, la noen blåmerker eller kutt du har show. Hvis du har akne som ser ut som åpne sår, arr eller en slags road utslett, la det og ikke prøve å dekke over det. Det legger til å være skremmende og inapproachable.
 10. 10
  Øv shifty øyebevegelser, og twitchiness som du er konstant på vakt. Beveg fingrene om til vill rytme og rykkvis halsen rundt.
 11. 11
  Praksis. Hvis du er naturlig lys og munter, så er det ikke store sjanser for at du får det riktig. Du må ha minst et minstemål av en skuler.

Tips

 • Husk i en virkelig grov nabolaget, folk er opptatt av samfunnet. Hvis du leser denne guiden, er du en klar outsider. Hvis du ikke kjenner noen i området som du er i, kan du prøve å gjøre deg så umerkelig som mulig - hvis noen lurer på hvorfor du er i panseret sitt og faktisk nærmer deg, konsekvensene sannsynligvis ikke vil være bra.
  • Tenk på hvem du ønsker å skremme, for eksempel gamle mennesker eller små barn kan få hetta ut, og dette kan gi deg et dårlig rykte.
  • Noen ganger noen mørke klær og en rynke vil være nok, men som regel vil du ende opp som ser ut som en poser.
  • Alltid fortelle dine venner og alle andre nær deg før du begynner å handle annerledes ut eller de kanskje tror du er deprimert eller dumpe deg.
  • Aldri gjør dette i nærvær av foreldrene dine fordi de kanskje tror du har noen form for personlighetsforstyrrelse.
  • Prøv og se litt roughed opp, kanskje bære litt dratt eller skitne klær, men ikke gå over toppen.

Advarsler

 • Tar disse trinnene vil ikke gjøre deg goth / emo / punk.
  • Hvis du er sikker på at noen kommer til å angripe deg eller følger deg deretter størrelsen du dem opp før du handler, hvis de ser større enn du bare tilfeldig skråningen av og hode etter et sted hvor du kan lett miste dem, som en overfylt gate.
  • Hvis du ikke er veldig modig i møte med fare vil du kanskje vurdere å ha noen venner med deg i tilfelle du blir skadet.
  • Ikke la over-tillit komme i veien for sikkerheten, selv om du hater at politifolk ikke nøl med å ringe 911 hvis ting blir ekkel.
  • Hvis du har prøvd å kjøre så ikke vær redd for å stå og kjempe. Her er noen tips om dette:
  • Bruk hendene til å beskytte ansiktet og halsen.
  • Korte jabs og spark er bra, men hvis du seriøst skade dem så du kan komme i store problemer.
  • Den enkleste måten å komme seg bort er å ha en boks med pepperspray.
  • Tenk om mennesker du rundt og hvordan de vil reagere, kan du prøve å virke kald, men ikke aggressiv, husk: du vil ha dem til å forlate deg alene.