Wkano

Hvordan ser rik uten å være rik (for tenåringer)

De fleste mennesker ønsker å se godt ut, men i dagens samfunn, har høye levekostnader gjort at målet vanskeligere å oppnå. Imidlertid kan det gjøres.

Trinn

Hvordan ser rik uten å være rik (for tenåringer). Handle på merkevarebutikker som converse, varebiler og reiser er veien å gå.
Hvordan ser rik uten å være rik (for tenåringer). Handle på merkevarebutikker som converse, varebiler og reiser er veien å gå.
 1. 1
  Kjedebutikker. Kjøpe klær fra Aeropostale, Forever 21, ROSS, TJMaxx, Sears, Platos Closet.Easy som det er. Du bruke mindre og få mer. ROSS har mye av merkenavnet klær mens TJMaxx har mye Juicy Couture og europeiske Eagle. Gå for Sears for den grafiske tees for de har Zumiez grafiske tees for 10€ eller mindre. Forever 21 er stedet å gå for grunnleggende. Mens Platos Closet er bare andre hånden klesbutikk med merkenavn klær, knapt slitt, noen ganger med merkelappen fortsatt på!
  • Lagre en Bundle! Et annet alternativ ville være å handle på utsalgssteder, eller finne klær på salg til riktig varehus som Neiman Marcus og Bloomingdales som TJ Maxx, Ross etc. har en markering. Legg merke til at de fleste av de ovenfor og nedenfor kjeder ikke blir sett på som rik men i gjennomsnitt. Grafisk t-skjorter er heller ikke sett på som rike og heller ikke er Converse eller Vans sko. Hvis du virkelig ønsker å posere som en rik person, trenger du riktig kjole sko eller eksklusive sko som Clarks, Cole Haan, Sperry Topsider etc.
  • Se respektabel... Du vil også trenge knappen nede skjorter og polos fra anerkjente merker som Hugo Boss, Brooks Brothers, Ralph Lauren, Lacoste, Vineyard Vines, Saks, osv. Hvis du virkelig ønsker å komme inn ritzy merker deretter Versace, Bvlgari (som er riktig, Bvlgari ), kan Gucci, Prada etc. være hadde på Saks off femte for noe rimelige priser hvis du fange et salg. Merk: de fleste rike mennesker ikke olabukser veldig ofte.
 2. 2
  Handle på merkevarebutikker som converse, varebiler og reiser er veien å gå. De varer lenger, og de har sammenlignbare priser til de som i Payless Hvis du handler salg.
 3. 3
  Tenk på lukten. Det snev av kontanter i lukten din er svært nyttig. Begynner å få din parfyme fra TJMaxx, de har disse fantastiske luktende dyre parfymer for 50% off eller mindre.
  • Hvis du vil ha fin parfyme da Dillards og Nordstrom ville være steder å gå, når det er en ekstra 30% rabatt av tidligere redusert varene du kan få fin parfymene / parfyme fra Burberry, Lacoste Ralph Lauren etc. for under 15€ hvis du får det tidlig.

Tips

 • Sørg for at tennene er rene og hvite.
 • Den "preppy" look tendens til å antyde rikdom.
 • Hvis du ønsker å virkelig sette av en aura av wealthiness har en signatur duft og virkelig jobbe det. aldri forlate huset uten. Folk trenger å vite at det er deg.
 • Sørg for at håret ser fint ved å børste den hver dag og bruker alle rundt gode grooming teknikker. Folk som ser sunn og ren ser også rik. Ikke farge håret. Holde det rent og naturlig.
 • Hvis du bestemmer deg for å gjøre neglene, gjøre dem godt, og i en nevral farge. Dyp rød, myk rosa og nude polske alltid ser ryddig på fingre og tær. Ta ut og gjøre om spiker polert som har sprukket eller vokst ut for å unngå å se kjøre ned.
 • Flott holdning er nøkkelen til å se trygg
  • Invester i gode makeup og verktøy. Øyenskygger, foringer, concealers og verktøy er alle pengene vel brukt. Designer navn leppe ordbøker er unødvendig og overpriset. Mascara kvalitet er svært viktig å unngå styes og tilstopping men mascara trenger ikke å være super dyrt. Prøv almay eller noe allergivennlige og opthemoligest testet.
 • Designer atletisk klær er en meget god investering. Fordi atletisk klær ikke beis eller rynke lett, ikke gå ut av stilen, og hint om at du trene eller drive med idrett.
 • En klassisk frisyre vil nesten garantere at du ser overklasse. Ikke kutt den i en trendy stil.
 • Få et profesjonelt gjort bilde av deg og bruke den som din bruker-bilde på Facebook, Twitter, eller hva nettsamfunn du bruker.
 • Lov intelligent.
 • Hvis du tilfeldigvis har en skole med uniformer, ikke bære gamle falmede, ødelagte uniformer.. kjøpe et nytt sett! Også legge til et snev av "du" til uniform ved å bruke en morsom brosje eller bruke søte tilbehør
 • Få håret profesjonelt gjort, aldri farge ditt eget hår.

Advarsler

 • Aldri lyve om hvor mye penger familien din har. Bare ikke snakke om penger. Hvis noen spør deg et spørsmål om penger, kan du prøve å endre faget uten å være opplagt. Aldri skryte om ting du har. Det viser noe klasse.
 • Ikke bruke alle pengene dine prøver å se "rike". Det finnes viktigere ting i livet enn sosial klasse.
 • Hvis du kjøper fra en butikk uttak, og noen spør deg hvor du fikk et element fra, fortelle dem sannheten. Løgn er vanligvis ganske åpenbart.