Wkano

Hvordan starte en virksomhet som en tenåring

Å starte en liten bedrift er en enorm oppgave som krever mot, besluttsomhet, oppfinnelse, og motivasjon. Mange tenåringer har gode ideer og motivasjon, men rett og slett ikke vet hvor du skal begynne når de ønsker å starte en bedrift. Følgende trinn gir en start guide for ungdom interessert i å starte en liten bedrift.

Trinn

Hvordan starte en virksomhet som en tenåring. Tjene en betydelig sum penger for å starte med.
Hvordan starte en virksomhet som en tenåring. Tjene en betydelig sum penger for å starte med.
 1. 1
  Tjene en betydelig sum penger for å starte med. Skaff deg en jobb og sette inntektene dine på en sparekonto. Dette vil ikke bare hjelpe deg å tjene penger, men du vil lære betydningen av hardt arbeid, og du vil vite hvordan det er å jobbe under noen andre. Hvis du arver noen penger, sette dette mot virksomheten.
 2. 2
  Plukk hva produktet eller tjenesten vil bli. Velg noe som interesserer deg, noe du kan være begeistret. Når du er interessert i det, vil kundene være interessert i det. Prøv å finne en nisje i markedet - et uutforsket aspekt av ditt valgte område av virksomheten. Prøv å liksom sette ditt produkt (er) ut fra konkurrentene ved å tilby noe rivaliserende bedrifter ikke. Et godt eksempel på dette er en Dyson støvsuger - det patenterte syklon sug systemet er fortsatt etter 20 eller 30 år den beste måten å støvsuge teppet og folk er villige til å betale ekstra penger for å få best mulig ytelse.
 3. 3
  Bestem målgruppen. Observer konkurranse og undersøke sine målgrupper. Justere sitt publikum og gjøre det ditt eget. Gjennomføre undersøkelser og spør folk hva de synes om din forretningsidé. Ikke vær redd for å la konseptet utvikler seg, er det noen endringer som kan gjøre ideen din bedre og mer lønnsomme.
 4. 4
  Skriv opp en forretningsplan. Få noen til å hjelpe deg med dette, en mentor, lærer eller forelder ville være glad for å hjelpe deg. Også, for litt inspirasjon, gå til lokale bedrifter med produkter eller tjenester som ligner på ditt og be om å snakke med eieren. Spør dem hva som inspirerte dem til å starte sin virksomhet, og hva de liker hva de gjør. Dette kan tjene som en inspirasjon for din formålsparagraf.
 5. 5
  Har verktøy og rekvisita som trengs for å starte din bedrift. Med egne midler og eventuelt lån fra andre kilder (igjen, foreldre og foresatte er gode mennesker til å be om et lån. Sørg for at du utarbeide et formelt forslag om å vise dem at du mener business). Med pengene har du du kan kjøpe de grunnleggende forsyninger som trengs for å få din virksomhet utenfor bakken.
 6. 6
  Execute din forretningsplan. Spør venner om de ønsker å hjelpe, eller om de ønsker å jobbe for deg. Bygg din virksomhet fra grunnen av, og aldri være redd for å be om hjelp.

Tips

 • Alltid sørge for at du ikke bruker mer enn du kan tjene i en bedrift. Hvis det koster fem dollar å lage lemonade og ved å selge lemonade gjør du fire kroner og femti øre, du bare tapt penger! Vurdere å lade mer eller bruker billigere ingredienser i lemonade din.
 • Ikke vær redd for å be om hjelp før du starter, og mens du gjør det, selv om dette innebærer splitting penger med en venn hvis de hjelpe.
 • Lag en webside. Dette vil hjelpe når du prøver å bli anerkjent av jevnaldrende som en uavhengig bedriftseier. Gjør din nettside som profesjonell og formell som mulig (prøv å bruke et webdesign pakken {f.eks. Microsoft Frontpage}). Dette vil gjøre kundene og konkurrentene tar deg mer seriøst. Du kan bruke nettstedet som en kilde til inntekt ved hosting bannerannonser fra større selskaper, er dette en fin måte å skaffe ekstra kapital.
 • Ikke la folk jobbe under deg før føttene er godt plantet på bakken.
 • Prøver alltid å gjøre en fortjeneste, men sørg vennlig service og kvalitetsprodukter topp prioritet først.
 • Her er en idé: kjøpe tyggegummi for billig på den lokale butikken, og deretter selge til en litt høyere pris til venner / andre på skolen. Du kan vanligvis plukke opp en pakke for rundt 5€ og videreselge hver pakke til andre for rundt 5€ 0,00 eller så, noe som resulterer i en stor fortjeneste. Det samme kan gjøres med brus. En 12 pack bokser kjører ca 5€ -5€ og kan videreselges for USD 0,50 til 0,75 et stykke. (Advarsel! Når du gjør dette, sørg for at det ikke er ulovlig å re-distribuere uten tillatelse. Føderale lover beskytter mange elementer, og kan bære en stor straff.)

Advarsler

 • Det er meget mulig at du mister hvert øre som du putter inn i din virksomhet, så sørg for å starte i det små, og ikke bryte sparegrisen.
 • Pass på at det er ingen rivaliserende bedrifter i området, hvis det er endre din virksomhet litt, legge til elementer, endre elementer, selge til bedre priser eller gjøre det bedre kvalitet, men mens du gjør så sørg for at din fortsatt gjøre en fortjeneste.