Wkano

Hvordan spare på skolemateriell

Gjennomsnittlig europeisk familie med barn i skolealder bruker over 450€ på back-to-school forsyninger. Med millioner av barn, tenåringer og voksne som går tilbake til skolen i august og september, er butikkene overfylt med folk som ønsker å kjøpe skolemateriell i siste minutt og bli med denne maktkampen kan føre til at du overskride. På den annen side, det tar ikke mye til omfang ut gode tilbud og salg, og de følgende trinnene vil hjelpe deg å gjøre budsjett kunnskapsrike valg for årets skolemateriell.

Trinn

Hvordan spare på skolemateriell. Hold deg til skolens liste over nødvendige forsyninger.
Hvordan spare på skolemateriell. Hold deg til skolens liste over nødvendige forsyninger.
 1. 1
  Hold deg til skolens liste over nødvendige forsyninger. Mens barna vil kanskje en høyere-end spekter av skrivesaker og tilbehør, avviker fra de anbefalte forsyninger kan øke kostnadene, og likevel føre til at barnet ubehag når læreren ber om at du fremdeles leverer de opprinnelig valgte elementer. Ta kontakt med skolen, eller se på deres offisielle hjemmeside hvis du ikke allerede har mottatt en kopi. Mange skoler tilbyr nå en nedlastbar liste rett fra hjemmesiden deres. Også lærerne også ofte ønsker elementer annerledes enn den generelle listen sendes ut av skolen, så vente til barnets orientering for bestemte ting, og fokusere på det grunnleggende, som penner og papir før hånd.
  • Bestem på forhånd hvor du vil svare på forespørsler om ekstra elementer. Du kan tillate ett ekstra element bare, eller fortelle barnet at noen produkter utenfor ønsket liste skal betales for ut av ditt barns egne penger.
 2. 2
  Spør ditt barns skole for informasjon om eventuelle samfunnet programmer som distribuerer gratis skolemateriell. Vær imidlertid oppmerksom på at det i enkelte miljøer, kan dette kun tilbys til familier med lav inntekt, så vær forberedt på å vise at du virkelig ikke har råd til forsyninger.
  • Snakk med rektor om skolen begynte i National Association for utveksling av Industrial Resources (Europa) eller en lignende organisasjon i ditt land. Disse organisasjonene samler hjorder donasjoner fra bedrifter og omfordele dem til ideelle organisasjoner, som skoler.
 3. 3
  Resirkulering og gjenbruk der det er mulig. Før du selv vurdere å handle, se hva du allerede har. Tenk gjenbruk og der det er mulig:
  • Gå gjennom fjorårets forsyninger og berge det som fortsatt er god å bruke. Clean, reparere og pusse opp etter behov.
  • Spør andre familiemedlemmer hva de har som de ikke trenger lenger. Begynn hjemme med eldre brødre og søstre, så spør besteforeldre, tanter og onkler, søskenbarn, osv. Selv dine naboer kan ha uønskede kontorrekvisita.
  • Dekk alle bøkene i resirkulert papir.
  • Vaske, rense og sy opp noen tårer eller hull i ryggsekker, lunsj poser, etc. for å gi dem et nytt år er bruk.
   • Merk imidlertid at å prøve å gjenbruke ryggsekker eller lunsj poser er ikke alltid den beste ideen. Lunsj poser kan havnen mugg og bakterier, så bruke dem bare så lenge de kan rengjøres. Som for ryggsekker, sørg for at sekken er likevel stor nok til å dekke barnets behov. For eksempel kan en ryggsekk de har brukt siden første klasse ikke lenger være hensiktsmessig for et barn å gå inn i 6. eller 7. klasse. De har mye mer ting å bære med seg, og sekken må være stor og solid nok.
  • Lag dine egne blyant tilfeller, laptop tilfeller, ryggsekker, etc., ved hjelp av stoff eller andre materialer som allerede er stuet hjemme.
  • Gjør ren forsyninger mer spennende ved å legge til utsmykking ved hjelp markører, klistremerker, skrap stoff og papir, etc. Dette kan være en stor del av moroa med å få forsyninger klar til å gå.
  • Hvis det er behov for å bruke skolens brukt uniform distribusjonssystem. De fleste skoler med uniformer vil ha en enhetlig gjenbruk system på plass, og klærne skal være i god stand.
 4. 4
  Still et budsjett. Å vite på forhånd hvor mye det er å spare vil holde alles sinn fokusert på de grenser for forbruk.
  • Trekk bare at mengden av kontanter. Har dine barn involvert i denne prosessen, slik at de kan forstå prosessen med budsjettering.
 5. 5
  Sjekk de ukentlige butikken salg annonser. Har barnet ditt hjelpe deg med å finne de beste prisene i kataloger og på nettet. Dette kan være en kilde til ansvarlig moro for hvert barn for å finne den beste kupong eller avtale på sine nødvendige elementer, samt fungere som en ustrukturert leksjon i økonomisk ansvar. Ting å huske på er:
  • Noen butikker har en "tap leder"-kategorien, hvor de vil selge varer med tap for å lokke deg inn i butikken. Hvis du handler for elementene på spesiell på en ukentlig basis, over en periode på flere uker, kan du samle mange av elementene på listen på en salgspris, forutsatt at du er forberedt på å holde tilbake til butikkene regelmessig.
  • Legg merke til at spesialist skrivesaker butikker kan noen ganger være det dyreste stedet å kilden din forsyninger. Shoppe rundt for å sammenligne priser og be om rabatter hvis du har sett elementer billigere på en annen butikk. Mange butikker tilbyr pris matching, men ikke forvent full service butikker for å matche prisreduksjon priser, og ikke forvente rabatt butikken ansatte til å tilby personlig service. For å spare penger, bør du forvente å gi din egen "kundeservice".
  • Se etter kommende tax-free shopping dager for å legge til din rabatt. Skatt gratis salgsdager eller helger kan gi store rabatter der tilbys. (Dette er mer vanlig i Europa og Canada.)
  • Samt kutte ut katalog kuponger, skrive ut nedlastbare kuponger eller tilbud som du bare kan få på nettet. Arbeidet med å søke gjennom relevante nettsteder er vel verdt det, som du finner som kan skrives ut, klippe ut og tatt med til butikken for rabatter.
 6. 6
  Bla gjennom en rekke dollar butikker, kjøpesentre, skrivesaker butikker og store butikker, for de beste tilbudene på blyanter, penner, notatbøker, og andre elementer.
  • Generika og store merkevarer er fine, men sørg for at det du får er god nok til å bruke og solid nok til å vare.
 7. 7
  Slå deg sammen med andre lokale foreldre. Bruk din gruppe kjøpekraft til å kjøpe skolemateriell i bulk til redusert pris. Split-laget opp mellom dere. Dette er svært nyttig hvis barna er i samme klasse, og kan også gjøre barnet forstå at "Men alle vennene mine får det eller det (dyrt) ting." vil være vanskeligere å trekke gjennom.
 8. 8
  Se på overhalte, eller forrige sesongs alternativer for dyrere gjenstander som bærbare datamaskiner eller sportsutstyr. Hvis en bærbar PC er nødvendig, er dette en stor utgiftspost. Du kan redusere innkjøpskostnader ved å kjøpe en nyoverhalt bærbar PC fra en pålitelig leverandør, ser på eldre modeller på spesielle, eller ved hjelp av en hånd-me-down modell fra et annet familiemedlem som ikke lenger har behov for det. Prøv å unngå å låne en bærbar PC i tilfelle det blir skadet eller tapt, og vurdere å forsikre den.
  • Benytt deg av tax-free salg dager når du kjøper bærbare og stasjonære datamaskiner, minnepinner og andre elektroniske elementer for skolen. Du kan spare tusener.
  • Tenk om handel i gammelt utstyr for nye eller nyoverhalte. Dette kan være veldig nyttig for sport eller musikk utstyr. Spør din lokale sport eller musikk butikken hvis de har et slikt system på plass, eller om de vet om en klubb eller et annet sted som kan hjelpe. Eller sjekk ut trading bulletiner eller nettsteder for andre alternativer.
 9. 9
  Prøv noen mindre opplagte steder. Det er noen andre forsyningskilder som du kanskje ikke har vurdert som er verdt å sjekke ut:
  • Prøv din lokale eller Fretex. Hvis du la dem vite på forhånd at du leter etter skolemateriell, kan de være i stand til å holde litt tilbake for deg. Ellers ransake gjennom forsyninger som de har.
  • Se gjennom nettauksjoner. Folk ofte tømme ut sine skrivesaker elementer, eller ting som barna har vokst. Ikke glem å sjekke håndverket seksjon for ting som saks, lim, og bulk elementer blir ryddet ut.
  • Hvis du jobber et sted som er å bli kvitt sine kontorrekvisita (for eksempel for en oppgradering), spør sjefen din om reservedeler, uønskede elementer kan bli donert til skolen. Aldri ta skrivesaker fra jobb uten å spørre, selv om, eller du kan miste jobben din for å stjele.
 10. 10
  Vente til skolen starter. Dette er litt mer komplisert, men med barnets lærer hjelp eller noe kunnskap om den kommende timeplan, kan du finne ut hvilke forsyninger vil ikke være nødvendig før senere i skoleåret. Vent med å kjøpe disse seg til butikkene begynner å flytte sin back-to-school lager og inn i mellomrommet binger til rabatterte priser.
  • Mange butikker vil begynne å redusere lager så tidlig som en uke etter at skolen har gått tilbake, slik at du kanskje ikke har lenge å vente, du kan, men må tåle barnets klager om "jeg vil ha det nå!".
 11. 11
  Gjenbruk forsyninger hvis de er fortsatt god. Hvis det var forsyninger du ikke brukte året før bruke dem.

Tips

 • I løpet av året, alltid holde gratis blyanter, penner, note papir osv., som du mottar fra bedrifter, hoteller, etc. og holde disse som en del av skolemateriell stash.
 • Foreslå at barnet handel med vennene sine. De kunne pool alle sine eksisterende skrivesaker på huset ditt i løpet av en "trade skolemateriell" party med partiet snacks og drikke de eneste kostnader involvert.
 • Hvis du kjenner noen som har en fledging øko-skrivesaker eller annet nydannede skrivesaker virksomheten, spør dem for gratis forsyninger i retur for å dele informasjon om sin virksomhet med andre foreldre eller skolen.
 • Tenk å ikke kjøpe noe. I Europa, alle statlige grunnlover krever at barn i staten har tilgang til en "gratis offentlig utdanning." Krever betaling av avgifter eller kjøp av utstyr for å delta på offentlige skolen kan være veldig vanlig, men det er ikke lovlig. Husk imidlertid at lærerne ofte må levere varene ut av sine egne lommer for studenter som ikke bringer forsyninger. Å gjøre et stativ når du egentlig hadde råd til grunnleggende skolemateriell kan passere denne byrden på urettferdig.
 • Sjekk kunst forsyne selskaper på nettet som Jerrys Artarama, Dick Blick eller Utrecht online for å sammenligne priser og gode kjøp. Noen ære andres kuponger og kampanjer. Du kan også dele en online bestilling med venner eller andre foreldre for å få gratis frakt og en kvantumsrabatt på toppen av alle de andre rabatter. Fargestifter, blyanter og andre forsyninger kommer ofte i "klassen pakker" på kunst forsyne steder, vanligvis for 12 barn - hvis du kobler med fem andre familier i gjennomsnitt to barn hver, splitte kostnadene for klasse Packs begynner å bli sprø billig.
 • Lære barna ansvar for å ta vare på tingene sine og ikke miste det. Du kan fortsatt forvente en og annen penn eller blyant til å forsvinne, men hvis du kan holde styr på de store tingene, kan du velge kraftigere ting og planlegger å bruke dem.
 • Sjekk prisene på nettet. Hvis du ikke trenger å reise mellom flere butikker for å sammenligne kuponger, men bare klikk, så du spare kostnadene av gass ditt. Online leverandørselskaper har mye lavere overhead enn murstein og mørtel butikker, slik at deres priser er ofte opp til 50% av listen - og det er før salget prisene, dype rabatt tap ledere og kuponger. Husk å faktor i fraktkostnader hvis du kjøper på nettet.
 • Kjøper opp forsyninger gjennom hele skoleåret, når du oppdager dem på spesielle, kan være en fin måte å spare penger. Hold en spesiell skrivesaker skap for å samle inn forsyninger. Hvis du ikke bruker dem alle opp på slutten av ditt barns skolegang, donere det som er igjen, eller lagre det du kan for bruk i løpet av sommeren eller neste skoleår. Grunnleggende for å holde et øye for blant annet:
  • Kulepenner svart eller blå
  • Blyanter, fargede og grafitt, pluss sharpeners
  • Linjaler, vinkelmålere, kompass
  • Foret papir
  • Viskelær
  • Subject mapper med lommer eller bindemiddel
  • Highlighters
  • Ryggsekk, pennal, matboks
  • Stiftemaskin og stifter
  • Saks
  • Limstaver (merk at disse har en tendens til å tørke ut, så bare kjøpe hvis de vil bli brukt i løpet av skoleåret)
  • Kalkulator eller vitenskapelig kalkulator
  • Sport og musikk utstyr (alltid dyrt, så det lønner seg å være på jakt etter disse elementene kommer i salg hele året)
 • Ikke anta at dollaren butikker vil ha de beste prisene. Oftere, vil de større navn butikker har bedre avtaler på høyere kvalitet elementer.
 • Hvis du har et barn i barnehage eller første klasse og virkelig ønsker å spare på ryggsekker, bør du vurdere å kjøpe dem en vandring veske eller en ryggsekk laget av en anerkjent "utendørs" selskap, (som LL Bean eller Lands End) som velges med omhu, kan vare dem gjennom college. Mens de ekstra 15€ (gjennomsnitt) kan være en splurge nå, besparelsene legge opp når du tenker på det faktum at den gjennomsnittlige ryggsekken er mellom 15€ og 20€, og du ellers bruker dette beløpet hvert år i 12 år. Du kan tilbringe 30€ nå og likevel ende opp med å ha brukt mindre enn en forelder som kjøper en ny ryggsekk hvert år av den tiden barnet nyutdannede videregående skole (eller utenfor). Gjøre denne typen investering når du er sikker på at barnet ditt er ansvarlig nok til ikke å miste sekken.
 • * Ikke nødvendigvis gå for det generiske merke. Noen elementer kan brekke eller slites ned raskere enn andre. Hvis du har brukt et bestemt merke i det siste, for eksempel arbeid, fritid, osv., bruke denne kunnskapen til å kjøpe forsyninger.

Advarsler

 • Bare nekter å kjøpe noe hvis du virkelig ikke har råd til det. Ikke bare vil barnet bli utpekt som "dårlig" en, men de får morsomme ser fra lærere, fordi lærerne nå må kjøpe alt barnet trenger absolutt ut av sin egen lomme. Mens det krever skolemateriell på en offentlig skole er et smutthull i loven, er ikke å kjøpe noe å dra nytte av læreren.
 • Ikke vær en gratis-loader og dra nytte av programmer satt opp til å levere fattige eller hjemløse barn med de tingene de trenger for skolen. Ikke bare er denne grusomme, men det kan få deg i trøbbel. Å bruke pengene på skolemateriell er bedre enn å betale bøtene vil du bli belastet bør du få fanget.
 • Prøv å ikke la shopping til siste minutt. Salg tilbys gjennom hele sommersesongen, og selv mens du er på ferie, bla gjennom skrivesaker seksjoner som du velger solkrem og andre ferie godbiter. Du kan vanligvis finne rom for å ta med hjem noen ekstra elementer av skrivesaker kjøpt på et røverkjøp!

Ting du trenger

 • Budsjett
 • Skole rekvisitalisten
 • Internettilgang
 • Kataloger
 • Transportere