Wkano

Hvordan slutte å hate andre kvinner

Er du den type jente som tror hun bare virkelig føles komfortabel i selskap med menn? Føler du at andre kvinner er catty, mener dristig, konkurransedyktig eller air-ledet selv, og at du har noe til felles med noen av dem?

Enten du har følelser av apati, forakt eller du virkelig forakter andre kvinner, hating din kamerat kjønn er rett og slett ikke bra - it'll avskåret mange muligheter for gode, forståelse vennskap og for sunne sosiale relasjoner generelt. Hvis du har vært å investere mye tid å unngå gal pals, noe som gjør gjøre med menn alene som venner og skyte ned de svakheter i ditt eget kjønn, så er det på tide å ta en pause og omstille. I stedet for å sette all din energi til skyting dolker på andre kvinner, lære å akseptere andre kvinner vil åpne opp nye innsikt for deg og kanskje du til og med legge til en kvinne eller to i din venneliste.

Trinn

Hvordan slutte å hate andre kvinner. Vurdere årsakene som kan være årsaken deg til å presse andre kvinner unna.
Hvordan slutte å hate andre kvinner. Vurdere årsakene som kan være årsaken deg til å presse andre kvinner unna.
 1. 1
  Vurdere årsakene som kan være årsaken deg til å presse andre kvinner unna. Kanskje du vokste opp i en husholdning med dominerende eller vanskelig kvinnelige slektninger som sette deg av som ønsker å være rundt kvinner for all tid. Eller kanskje du hadde en flott venninne på skolen som plutselig sluttet å snakke til deg, spre rykter om deg og knuste hjertet ditt. Uansett traumatiske tidligere erfaringer har ført deg til mistillit alle kvinner, ta disse tidlige erfaringer og bruke det generelt vil fortsette å få deg til å gå glipp av! Ikke alle kvinner er like fattige kvinnelige rollemodeller av din fortid. Her er en rekke mulige grunner til hvorfor du kan skyve andre kvinner bort fra deg:
  • Mobbing opplevelser i din første årene. Ble du ertet eller mobbet av andre jenter da du var liten? Eller gjorde en kvinnelig familiemedlem skjelle eller skremme deg? Mobbing er svært alvorlig og kan ha ødeleggende effekt på et utviklingsland personlighet.
  • Oppfatte kvinnelige ledere eller kolleger som "vanskelig" eller som forråder deg. Har du jobbet med mener dristig, tøff-hearted eller vanskelig kvinnelige kolleger eller ledere? Noen kvinner i arbeid kan falle foul av overdøve de "holde-up-med-mann" trekk og behandle andre kvinner mer brutalt enn de gjør sine mannlige kolleger. Har du følt at noen kvinner i arbeid har målrettet deg på denne måten, og fikk deg til å tro at de var ute for å gjøre livet ditt surt? "Å være under tommelen" av myndighet kan være en smertefull opplevelse, særlig hvis sjefen din eller kollega bør være på din side, og du føler at de forråde kjønn tilkobling. På den annen side, er du fast i et mønster av bare fornøyd mannlige sjefer eller kolleger fordi du kan bruke ditt utseende og flørtende måter å få dem på siden? Vær ærlig, dette er ikke en refleksjon av at du er en dårlig person, det er bare en unhelpful vane som du kanskje ikke har klart å vokse siden den tid av å være "pappas lille jente".
  • Etter å ha hatt en problematisk oppvekst. Det er sannsynlig at nesten alle kan liste opp en eller to irriterende, pinlig eller smertefull opplevelse med sin mor, bestemor eller en god gammel tante. Men hvis din barndom var fylt med disse typer erfaringer (for eksempel en nedlatende eller narsissistisk mor), kan du ha utviklet en kompleks mot andre kvinner som et resultat. Noen ganger på hvilken måte menn i familien din har behandlet kvinner kan få deg til å anta det verste av andre kvinner, eller kanskje du var enebarn eller var det ingen sønner i familien, og du var en "erstatning" sønn og don ' t virkelig vet hvordan å få kontakt med andre kvinner som resultat. Alle slike grunner kan være komplisert og bør diskuteres med en mental helse profesjonell, men vær klar over at de kan være årsaken deg å holde kvinner på avstand.
  • Du føler at menn ikke stille de vanskelige spørsmål av dere som kvinner gjør. Kanskje du føler virkelig sårbare på grunn av depresjon, en sykdom eller du prøver å oppnå i en jobb som er fortsatt kjent som en stort sett mannlig domene. Du kan være redd for at andre kvinner vil automatisk se gjennom dine forsøk på å takle, spot dine svakheter og komme rett på hva som sårer deg inne. Du har ikke råd til å vise svakhet eller å bli mollycoddled som dette, slik at du har en tendens til å helt unngå det.
  • Misunnelse. Den store. Du er rett og slett misunnelig på andre kvinner i dine omgivelser, enten på grunn av deres status, skjønnhet, utdanning, popularitet, intellektuelle ferdigheter, dating evner, kraftige stillinger, morsrollen, uansett. Muligens du er i en ganske lukket sosialt miljø, og ikke gå utover den sirkelen mye, så du er å oppfatte en "type" av kvinnen mye. Og i dette tilfellet, er din usikkerhet kjører misunnelse og kutte deg av fra kvinnelige vennskap fordi du ikke stoler på noen av kvinnene i denne tett sirkel. Eller, kan du føle opprørsk, sint eller frustrert om de valgene andre kvinner har gjort og ennå hemmelig ønske du hadde gjort dem også, slik som tidlig morsrollen, bor-at-home eller sjonglerer barn og en karriere, etc.
  • Frykt for å miste din mannlige partner. Noen kvinner hater andre kvinner på grunn av en enorm følelse av usikkerhet at andre kvinner vil stjele bort din mann. Dette kan stamme fra dårlige tidligere erfaringer eller det kan stamme fra det faktum at din nåværende partner er ikke til å stole annen grunn (i så fall, er det på tide å revurdere forholdet snarere enn å skylde på alle kvinner).
 2. 2
  Tenk at du kan være redd for å avsløre for mye i nærvær av kvinner og følelsen sårbare som følge av dette. Ved å være "en av gutta", få deg til å distansere deg fra kvinnelige temaer hele tiden, og kanskje du føler deg kraftigere, mindre tilbøyelig til sårbarhet. Men mens du kan føle deg lettet over ikke å bli altfor "touchy-feely", ved å ikke ønsker å komme for nær andre kvinner som kan dele alle dine hemmeligheter og være åpen om følelser, er det sannsynlig at mye av de tingene som du er ikke deler bare komme flaske opp inne og kan godt bygge opp til følelsesmessige problemer senere. Dette har betydelige konsekvenser for dybden på noe vennskap med menn også fordi du kan forvente for mye av dem når du åpne opp og snakke om følelser eller avsløre følelser, områder der menn har en tendens til å ta en annen tilnærming fra kvinner, og kan føle ubehag når en kvinne øker dem.
 3. 3
  Vit hva du går glipp av ved å skyve kvinner unna. Du går glipp av mye ved å ikke inkludere andre kvinner i ditt liv, inkludert å ha venner og fortrolige som virkelig kan ta tak i de tingene du opplever fordi du er en kvinne, og de er også (ting som PMT, overgangsalder, ha babyer, etc.). Videre savner deg ut på "girl power", som utrolig opplevelse der kvinner kommer sammen til bindingen som kvinner og la alle de mannlige domener virkelig bak og bare "henge ut", "få det ut" og bekjenner til den villeste, zaniest og dypeste begjær som du ville bare ønske en annen kvinne til å høre fordi hun vet akkurat hvor du kommer fra.
  • Når du begynner å bli mer og mer som moren din, bare dine kvinnelige venner vil virkelig forstår og vet hvordan de skal uttrykke. Og du kan bare ha "Min mor rotet meg opp" snakke med andre kvinner, de fleste menn bare ikke diss moms, selv ikke for casual småerte.
  • Det vil bli tap, ned tider og store seire i livet ditt som du vil ønske å dele med kvinner fordi de vil ha en uuttalt forståelse av hva du opplever eller går gjennom uten at du trenger å forklare, beklager eller tærne rundt noe.
  • Det er en kilde med styrke til å trekke på blant dine søstre. Uansett hvor mye du elsker mannen / mennene i ditt liv, kvinner er en viktig del av revitalisering dine energier og styrke også.
 4. 4
  Tenk på de kvaliteter du setter pris på de mannlige venner du har omgitt deg med, og hvordan disse kan føre til de samme kvalitetene du kan finne i en kvinne. Ikke alle kvinner er catty meanies som de du kan se på reality-TV eller kanskje de i din nåværende sirkel eller bekjente. Og som med alle generalisering, du er blendet av å male alle kvinner i samme lys, men kvinner har mange kvaliteter og personligheter, det er ikke nyttig å klump alle kvinner sammen fordi ikke alle kvinner er de samme - tross alt, klart du finner selv annerledes nok. Og selv de kvinnene du oppfatter som catty eller hovmodige har myke underbellies at utholdenhet i vennskap eller taktfull ærlighet kan noen ganger avdekke. Kvaliteter som du kan beundre i et menneske er like synlig hos kvinner, som for eksempel:
  • Sannhet. Hvis en grunn til at du ikke liker andre kvinner er fordi du ble brent av en kvinne som var enten to-faced eller som fortalte deg en ting, men mente noe annet, så du kan se mannlige venner er mer ærlig. Vanligvis er det sagt at gutter liker å "si det som det er" og ikke ønsker å spille spill med sine knopper - en kvalitet du kan holde nære og kjære. Likevel, de fleste kvinner er sannferdig også, og faktisk kan de være mer sannsynlig å fortelle deg at du setter på litt for mye vekt, jobber for mange timer, eller at din mann har blitt sett med en annen kvinne, enn en mannlig venn ville. Husk at han fortsatt ser deg som en kvinne, og han kan føle seg flau eller ikke ønsker å såre følelsene dine. På den annen side kan en kvinne være mer sannsynlig å ønske å være sikker på at du er klar over problemene for å hindre ytterligere skade.
  • Lojalitet. Kanskje du tror at gutta er mer sannsynlig til å feste med hverandre gjennom tykt og tynt, og foretrakk sine kamerater i løpet romantiske interesser. Likevel, hvis du tror at mannlige vennskap og bonding er dypere enn mellom kvinner, forlater deg i en prekær vennskap gitt at du er kvinnen befriending hanner, så kan du virkelig være sikker på at dine mannlige venner vil fortsette å behandle deg som "en av guttene "? Kan det være at de ville slippe vennskap med deg hvis push kom til stykket, bare fordi du er en kvinne? Mens det kan være umulig å vite, kvinnelige vennskap tendens til å tåle like sterkt som mannlige vennskap. De kan voks og avta gjennom tider med ekteskap og barneoppdragelse, men mang en kvinne vet hun kan ringe eller sende en kvinnelig venn og plukke opp der de sist slapp.
  • . Selvfølgelig har ikke alle respekt for hverandre, uansett kjønn, men når gutta er med sine venner, de vanligvis prøver å respektere den andre fyren og ikke finne måter å grave på hverandres svakheter. I tilfelle av kvinner, det er tilfeller av cattiness, sosial status trekke og sette ned andre kvinner i uvennlige måter. Men å anta at disse generaliseringer om menn og kvinner holder for alle menn og kvinner er å gjøre alle en bjørnetjeneste. Usikre menn prøver å dra ned andre menn, mens sterke kvinner aldri ville drømme om å sette ned en annen kvinne. Folk er individer, så unngå å sette dem inn i stereotype typer og ta dem slik du finner dem i stedet, uansett kjønn.
  • Stol. Selv om det er (en annen) en generalisering, kan du føle at du kan fortelle en fyr en hemmelighet, be ham om å holde det hemmelig, og det vil mest sannsynlig bli låst i hvelvet. På den annen side, kanskje du er bekymret for at kvinner er kjent for å være gossipy med konfidensiell informasjon, som kan være en kvalitet du forakter mest. Selvfølgelig, det er ikke dette enkelt og likevel er svaret enkelt; ikke mistro alle kvinner og tror ikke tror alle menn er troverdig, eller du kommer til å bli dypt såret av den mann som ikke spre rykter om deg eller som er leakier enn en punktert luftmadrass. Lær å få øye på sladder dronning eller konge og backstabbing artiste og styre klar av dem, uansett kjønn - de er vanligvis åpenbare.
   • For all del rot ut sladder dronning og dronningen bee (eller dronning has-been) fra din sosiale sirkel hvis du ikke kan håndtere dem. Enda bedre hvis du lærer hvordan du skal håndtere dem, men forlater dem bak eller ignorere dem fungerer like bra. Bare ikke anta at alle kvinner oppfører seg på denne måten. De fleste kvinner er så ubehagelig og flau som du i nærvær av ryktespredning kvinner og mudslingers, og svaret er ganske enkelt å gi slike kvinner bred køye.
 5. 5
  Tenk om dempende hat eller nedlatenhet du føle for kvinner å bringe fred og balanse tilbake til livet ditt. Kanskje du ikke ønsker å løpe ut og bli med i en Bunco gruppe eller Garden Club, men du kan sikkert dempe den forakt du har for andre kvinner - for din skyld. Hate å være rundt kvinner skjærer du av fra mange aktiviteter, mange av dem kan gi deg pusterom fra de andre opplevelsene i livet ditt, for eksempel sport, hobby aktiviteter og utflukter der kvinner er hovedsakelig involvert. Her er noen måter å roe ditt hat og gjenopprette litt balanse:
  • Vurdere hva hating andre kvinner gjør med din sinnstilstand. Mane frem hat tar mye energi, som kan ta bort fra aktiviteter eller innsats du bør sette frem i livet ditt.
  • Når du føler deg irritert eller irritert på en annen kvinner, gjør pusteøvelser og mental visualisering. Hvis du føler din irritasjon kommer på, ikke la den ta deg til neste nivå. Pust dypt inn gjennom nesen og puster gjennom munnen. Hvis mulig, lukke øynene og prøve å visualisere et sted hvor du føler fredelig og rolig.
  • Undersøke muligheten for å prøve terapi. Mens terapi kanskje ikke for alle, kan det være en instrumental verktøy hvis du har vært utsatt for mobbing eller overgrep eller din tenkning er bare alt messed up. Ditt hat for kvinner kan muligens være et symptom på et større personlig sak, og da skylder du det selv å søke helbredelse.
 6. 6
  Håndtere din selvfølelse problemer hvis du virkelig er bare sjalu eller usikker. Dessverre, hvis du har lav selvfølelse, kan du være konstant sammenligne deg selv til andre kvinner, som kan fôring brannen av hat. Videre, hvis du er usikker fordi du tror at din nåværende mannlige partner har et vandrende øye, kan du bli vettskremt av hver kvinne som krysser hans vei. Ingen av disse metoder er en god måte å være. I stedet er det på tide å gripe tilbake selvtilliten og land opp din følelse av personlig velvære, med eller uten en mann i livet ditt.
  • Prøv å huske på at det ikke er en konkurranse, og hvis noen holder score, det er deg. Utforske hvordan ville du føle hvis du ikke hele tiden sammenligne deg med andre kvinner, og kunne bare sette pris på dine likheter og forskjeller.
  • Hvis du hater kvinner fordi du er redd de vil stjele din mannlige partner, bestemme hvor denne usikkerheten kommer fra. Hvis det er fra deg, søke terapi eller arbeid gjennom den usikkerheten som bruker elektroniske hjelpen eller biblioterapi. Det kan også bidra til å fortelle deg selv at andre kvinner er ikke interessert i partneren din og som bør noe slikt skje, så er det hans tap, ikke ditt, og at du er sterk nok til å takle. Hvis din usikkerhet er fordi din mannlige partner er virkelig ikke til å stole går av de kjente fakta, deretter revurdere bor hos ham. Det er nok av menn som ikke vil vandre.
  • Øv la gå når din mannlige partner snakker med andre kvinner, selv flørtende de. Ta dype åndedrag og bare la ting være. Du kan også finne det hjelper å snakke med ham om din frykt, slik at han kan forstå hvordan hans oppførsel kan føre til at du føler deg, sørg for å understreke at du stoler på ham og at dette er noe du jobber med å overvinne. Men vær forsiktig så du ikke mengden ham ut eller gjøre ham til å føle at han ikke kan kommunisere med andre kvinner, eller han kan bli for frustrert med sjalusi din.
 7. 7
  Tenk befriending en kvinne. En måte å presse utover din hat mot andre kvinner er å prøve å smi et sunt forhold til en annen kvinne på et tidspunkt i nær fremtid. Hvis du har identifisert årsaken til at du har valgt å hate andre kvinner, og du aktivt arbeide gjennom de underliggende problemene, tillate deg selv muligheten til å se om å ha et vennskap med en annen kvinne kan fungere for deg.
  • Finne en kvinne som deler dine interesser og smak. En av de beste måtene å innlede et vennskap er å finne en felles plattform. Prøver å bli venner med en av ditt barns venners foreldre er ikke den beste måten å få nye venner fordi den eneste fellestrekk er at barna dine er venner - de får inn i en kamp eller det andre barnet gjør noe du ikke liker, og du er tilbake på torget. Møt mennesker gjennom din kjærlighet til yoga, maling eller selv gjennom arbeid.
  • Gå sakte. Du ønsker ikke å starte ut som bestevenninner, faktisk, det er en urealistisk forventning til å holde, og det er nok dømt til å mislykkes hvis du presse for hardt den andre veien. Hvis den andre kvinnen kommer på for sterk, kan det være lurt å revurdere vennskapet eller i det minste fortelle henne at det er hyggelig å vite henne, men at du trenger mer tid før man vurderer henne til å være en god venn. Ha kaffe eller gå til gym sammen hver gang på en stund, kanskje se film eller shopping sammen er en god start.
 8. 8
  Hold positive. Hvis du føler deg selv å falle tilbake til gamle måter, som ønsker å kjøre tilbake og gjemme med gutta, eller om noen nye kvinnelige vennskap går sørover, prøv å huske på at dette er et enkelt eksempel - ikke alle vennskap med kvinner er de samme. Videre, husk at du sannsynligvis til å bli fortsatt bærer litt merkelig følelsesmessige bagasjen som andre kvinner ikke kommer til å finne kjente.
  • Gi komplimenter. Gjøre det motsatte av det som skremmer deg - fortelle at andre kvinnen du synes hun er vakker, smart, fantastisk, talentfull, etc., i stedet for internt berating selv for ikke samsvarer opp til henne. Hun vil bli glad for å vite at du tror det, og hun vil se bra ut i deg, og du vil se bra ut i deg også. Jo mer som kvinner anerkjenner det gode i hverandre, jo mer støtte kvinner gir hverandre, jo mindre fristelsen vil det være å gå ned i sladder, nedlatenhet og hate at du sannsynligvis bekymret. Innse at mens det er lett å kutte ned en annen kvinne, i å gjøre det du gjør verden mindre gjestfrie for alle kvinner, sammen i stedet, og bidra til å gjøre ting bedre for alle kvinner.
  • Hvis din nye venninne begynner å gjøre noe som forstyrrer deg, for eksempel sladre eller gir deg den tause behandling, nappe den i knopp. Si noe sånt som: "Jeg liker virkelig ikke å snakke om folk bak deres rygg" eller "Jeg vil heller at du fortalte meg rett hva som er galt i stedet for å gi meg en kald skulder, jeg kan takle å snakke det gjennom, men jeg ' m ikke kommer til å bli værende for å bli ignorert. " Tross alt, du har brukt mye tid med gutta, så bruk deres linjer for å sette en stopper for ting du tror ikke viser womankind i et godt lys!
  • Unngå låsing alle dine håp på et enkelt vennskap. Kom deg ut og bli venner med mange kvinner fra alle samfunnslag, for å utvide perspektivet og for å hjelpe deg til å klikke med ulike personligheter.
  • Til syvende og sist, nærme alle forhold i livet ved å følge den gyldne regel: Behandle andre som du ønsker å bli behandlet. Kjønn rett og slett ikke kommer i ligningen!

Tips

 • Prøv å huske at ikke alle kvinner representerer en dårlig opplevelse du kan ha hatt i din fortid eller noe du er for tiden konfrontere.
 • Undervise jentene i ditt liv å ta vare på andre jenter, slik at de vokser opp til å omfavne kvinnelighet og andre kvinner i sitt liv. Gi dem kvinnelige mentorer å se opp til, og i prosessen, lære selv om de fantastiske tingene kvinner har gjort i denne verden.
 • Hvis en annen kvinne forteller deg noe om en mann i livet ditt som er forrådte deg eller gjør noe for å bringe deg ned, for all del være forsiktig, men på samme tid, ikke skyt budbringeren. Kvinnen kan meget vel være å prøve å hjelpe deg ut, ikke sabotere deg.
 • Før du gjør deg klar til å dømme eller gi en annen kvinne "stinke øyet" ta et dypt pust og prøve å forestille henne som en fyr.

Advarsler

 • Hvis du hater kvinner fordi du ser deg selv som rettferdige mens vurderer at andre kvinner er verdiløs eller syndig, husk at det ikke er din sted å dømme andre kvinner. Praksis medfølelse og aksept og slutte å oppfatte deg selv som den eneste Paragon av dyd. Alle har feil og slik også gjøre deg.
 • Skjønnhet er i øyet som ser, og det forsvinner. Hate andre kvinner på grunn av sitt utseende er meningsløst og grunt, og det har en tendens til å følge self-body hat som må arbeidet gjennom personlig, ikke stedfortredende ved å sette ned andre.
 • Å være en del av en minoritet eller utvalgt gruppe kan føre til at noen kvinner å hate andre kvinner på grunn av vrangforestillinger som en "type" av kvinnen la ned "andre" typer kvinner i mindretall eller gruppe. Dette er en del av splitt og hersk mentalitet som kan rive i stykker solidaritet, så ikke la dette skje med planleggingen.
 • Generaliseringer synke folk og gjøre verden krympe. "Alle mennesker dette, alle kvinner som" er lat diskusjon. Ikke gå i fellen med å tenke eller snakke på den måten, det er et tegn på hemmet vekst.
 • Få profesjonell hjelp hvis du har opplevd overgrep fra en annen kvinne, og dette fortsetter å infisere ditt syn på livet.
 • Vær forsiktig med å skape den situasjonen du frykter. Hvis du beskylder din mannlige venn eller partner foretrakk andre kvinner over deg, kan du få til en situasjon hvor de vil ta ditt råd og la deg bak å tilbringe mer tid med den kvinnen. I så fall vil en selvbekreftende profeti nettopp har spilt. Rett og slett ikke engang gå dit!