Wkano

Hvordan slutte å holde tritt med naboen

Vi vet alle "at" family... den lykkelige, perfekt familie som ser ut til å ha alt. Alle har en "Jones" familien på blokken sin og mens noen trekker på skuldrene og ikke bryr seg om at "Jones" nettopp hentet hjem en ny Mercedes, andre føler som om de trenger å ikke bare holde opp, men å overgå denne nabo eller selv venn. Hvis du føler deg tvunget til å holde tritt med naboen, men ønsker å slutte å forfølge en potensielt ubegrensede konkurranseevne, er det få skritt du kan ta for å gå av "one up" tog.

Trinn

Hvordan slutte å holde tritt med naboen. Tenk på hva som får deg til å reagere på Familiens velstand eller handlinger.
Hvordan slutte å holde tritt med naboen. Tenk på hva som får deg til å reagere på Familiens velstand eller handlinger.
 1. 1
  Tenk på hva som får deg til å reagere på Familiens velstand eller handlinger. Hva som ligger i hjertet av å ville holde tritt med denne familien? Det er som regel en dypere grunn til hvorfor du ønsker å holde tritt med naboen, og det er ikke bare fordi du vil ha en ny yacht. Grave ned dypt inne for å prøve å finne årsaken til at du kan føle seg tvunget til å "one up" noen andre:
  • Karriere frustrasjoner. Hvis du har følt som en hamster på et hjul på jobb, hvor du jobber hardere, men synes ikke å komme noen vei, kan du føle litt stukket av andres materiale utmerkelser. Det kan være fristende å anta at noen andre har det mye enklere enn du og får fine belønninger for å starte opp.
  • Lav selvtillit verdt. Føles som om du ikke kan få venner uten å imponere folk eller "imponere" dem med penger eller en visning av et perfekt liv? Hvis du er lys i lommeboken, kan du føle deg som om du ikke kan få venner eller holde dem uten å ha imponerende elementer og i stedet for å realisere dette som en urealistisk måte å gjøre vennskap, kan du bli forbannet din mangel på midler for din mangel på å holde tritt med andre.
  • Personlige liv problemer. Hvis et område av ditt personlige liv er under angrep, og selvtilliten er i fare, kan det være fristende å se etter "rask og enkel" fix til følelsen bedre enn andre. Begrepet "den som dør med flest leker vinner" er en som ikke er tapt på deg - du tror at materiell rikdom definitivt vil kjøpe deg riket, samtidig løse noen personlige problemer som er opprivende du for øyeblikket.
  • Tøff barndom. De som kan ha blitt oppdratt til å "gjøre uten" kan lengte etter store boliger og fancy biler som voksen. Å se en annen familie som oppnår denne typen status kan være noe du mener bør bli din slik at du tar sikte på å holde følge. På den annen side kan mange barn som vokser opp i lavere inntekt familier være mer takknemlig og akseptere av vesentlige poster de jobber for og tjene heller enn å føle seg som om de fortjener dem fordi de "tapte" i løpet av barndommen.
 2. 2
  Vurdere hvilke aspekter du prøver å matche eller ta opp med. Selv om mer enn ofte det handler om penger, noen ganger er det flere aspekter en Jones-type familie utstråler som driver folk sinnsyk, inkludert relasjoner og arbeid prestisje. Noen eksempler på ikke-monetære spurs til konkurrerende inkluderer:
  • Perfekt ekteskap. Hver gang du støter på dem, de er alle smiler, kos og full av gjensidig støtte. Du er redd for at grouching du og din ektefelle har går i øyeblikket har noe dypere til det enn søvnløse netter med en ny baby, og for mange arbeid tidsfrister, men dette griner bare ser ut til å vises når du kommer over denne perfekte par.
  • Perfekte barn. Du har hørt at de har fått toppkarakterer, lede idrettslag og ikke svare tilbake. Du lurer på om alt som kritisk tenkning og "følge hjertet ditt ønske" samtaler du har vært å lære barna var en så god idé likevel når du ser Jones 'veloppdragen pakke flytte i synkronitet.
  • Tonnevis med penger. Det virker som de har en god del mer penger enn deg - den bilen, de klærne, medlemskap i den lokale klubben du føler at du bare kan håpe på...
  • Imponerende karriere. Du er ikke helt sikker på hva det er de gjør, men konsernsjefen tittelen virker mest imponerende. Du lurer på om det er verdt sliter med sykling til jobb hver dag for å sitte i en bås og Mull over kontorpapir når du kan sveve som dine naboskap CEOs.
 3. 3
  Ta aspekter av jones 'liv som du tror du er misunnelig på, og bryte dem ned i noen virkelighet biter. Ved å gjøre dette, vil du begynne å se at din fristet deg til deres livsstil inneholder noen store feil. Tar eksemplene ovenfor, la oss sjekke ut de andre mulighetene og ting du kan lære om deg selv:
  • Perfekt ekteskap. Det kan virke som de har en sublime ekteskap uten hikke. Selvfølgelig, det du ser er ikke alltid hva du får. Selv om lykkelig mann og kone kan kysse hverandre på verandaen hver morgen før han eller hun hodet på jobb, betyr ikke dette det er regnbuer og solskinn hjemme. Videre kan de ha vært gjennom tøffe flekker og løste dem, mens du fortsatt navigere en, det er bare et spørsmål om timing, ikke fullkommenhet.
  • Perfekte barn. Toppkarakterer og kapteinen på fotballaget eller hodet cheerleader bor vegg i vegg kan gjøre deg føler seg utilstrekkelig i foreldrerollen avdelingen. Likevel er det prestasjoner som dette ikke betyr at en forelder har hevet den perfekte barnet og hvem vet hva de hedrer barna gjør under dekke av å være "perfekt". Pushing et barn å "være som" en annens barn vil bare skape intern uro og bråk, pluss at du egentlig ikke vet hva som foregår inne i de andre familiene.
  • Tonnevis med penger. I en kreditt-drevet samfunnet, vil mange mennesker gi illusjonen om at de er lastet, når det i realiteten de skylder skjorten av ryggen og litt til. Selv om den andre familien gjør en massevis av penger, for diskusjonens skyld, hvordan gjør de det? Hvis det er grunn til års utdanning, enorm hardt arbeid og vilje, ta notater om hvordan å komme videre i karrieren din og ikke hva de nylig har kjøpt. Hvis det innebærer dem arbeider alle tider på dagen og aldri tilbringe tid med de perfekte barn, vel, kanskje du er den som har gjort det riktige, om enn dårligere, valg.
  • Imponerende karriere. Hvis George Jones er en bilselger, akkurat som deg, men synes å være å gjøre så mye bedre, bruke sin suksess som en motivator ikke et poeng av påstanden. Noen ganger folk blir presset til å utmerke seg og tenke utenfor boksen når de blir vitne til suksess for en annen. Men hvis George er en rakettforsker, kanskje du bør beundre det faktum at du har en rakettforsker som nabo og i stedet setter pris på hans suksess i stedet for å prøve å konkurrere med det. Har noen gode garn med ham i stedet for å prøve å score meter over ham.
 4. 4
  Tenk hvordan besettelse med å holde opp er påvirker livet ditt. Hvor besatt er du med å holde opp? I noen tilfeller kan en liten dose misunnelse være en sunn motivator som går en lang vei å tenne en ild under det som var en sovende karriere eller forhold i livet ditt. Men hvis du stadig holde orden eller poengsum, bør du vurdere det faktum at du har en usunn besettelse som må komme til en slutt.
  • Slutte å holde spore hva de gjør. Selv i tilfeller hvor Jones er dine nære venner, ta gjenstand for besettelse din (penger, relasjoner etc.) ut av ligningen for å fri deg fra denne smalere fokus. For eksempel, hvis du er besatt av hvor godt Jones barna gjør på skolen, forplikte seg til å holde alle samtaler med familien til andre emner, og ikke barna. Eller du kan åpne deg opp til å lære om hva det er som er inspirerende disse prestasjonene, slik at du kan låne sin erfaring og tilpasse den til din egen foreldre.
 5. 5
  Reflekter over dine personlige mål og prestasjoner. Noen ganger når du blir altfor fokusert på hva noen andre gjør, glemmer du om hvor langt du har kommet i din egen rett eller du tar for gitt prestasjoner du har gjort.
  • Gjensyn opprinnelige mål, håp og drømmer - sjansene er, de har ingenting å gjøre med klipp. De kan rett og slett ha blitt en unnskyldning eller en indikator på det interne uro for å få deg tilbake på sporet med dine egne mål.
 6. 6
  Tenk på worst case scenario, og deretter jobbe tilbake derfra. Hva ville skje hvis du var i stand til å holde opp? Hvis du fortsatt klamrer seg til forestillingen om at du trenger å holde opp eller overgå bedriftene til en annen familie, ta en god titt på hva som ville skje hvis du faktisk nådde målet ditt.
  • Lag en liste over hvordan du ville være bedre hvis du hadde det Mercedes eller kjøpt det store huset. Sørg for å inkludere ulemper med resultatet så at listen er balansert!
  • Vurdere alle aspekter av livet ditt, inkludert din økonomiske og personlige velvære. Er livet ditt virkelig bedre eller vil du være fastspent med en overveldende økonomisk byrde og en ulykkelig familie?
  • Hva er din bane hvis du fortsetter som du er nå? Hvilke forbedringer ønsker du å gjøre? Er du klar til å komme videre med å lage dem nå?
 7. 7
  Forfølge de tingene som du bryr deg om i overflod. Enten det er i helgen, skriver på netter, lære barna de periodiske tabeller eller male et veggmaleri på yttervegg, bort i de tingene som virkelig brann opp din kreativitet og tar deg inn i flyten tilstand av sann glede. Penger og status er dårlige erstatninger for å finne din sweet spot av kreativitet og jo mer du unne deg dette, jo mer oppfylt du vil bli.
 8. 8
  Del deg rundt. Når det gjelder å holde tritt med en annen familie, husk at du er den eneste som holder score. Hvis du er virkelig interessert i å imponere nabolaget, gjør det med din godhet eller sjenerøsitet. Være der for folk, gi en hjelpende hånd, være en lyttepost og tilby ønsket råd når det trengs. La folk få vite at de kan komme til deg for støtte. Tilby din visdom til samfunnet og familien Jonsen vil bli virkelig imponert stedet for å være forundret av noen etterligne deres hver bevegelse.

Tips

 • Status varer kan aldri gjøre opp for det som ikke er inne i deg. Penger, dyre "leker" og klær, juveler og utenlandsreisene vil ikke fylle tomheten av en karakter som mangler eller intern lykke. Bruk mer tid på å utvikle sider ved deg selv som du føler mangler enn i å prøve å dekke over disse delene av deg selv med baubles.
 • Innse at vi alle har ulike drømmer og ulike ideer om hva oppfylle oss. Dessverre, noen ganger vi forvirre hva vi vil med det vi tror vi ønsker fordi det har blitt sosialt drevet gjennom media, jevnaldrende og andre trykk. Det er viktig å minne deg selv på dette regelmessig, og spør deg selv hvorfor du vil ha noe som noen andre har før du antar det er en god ting for deg å ønske også.
 • Se ærlig på sine valg og dine. Det er ikke uvanlig for folk som holder tritt med naboen for å være i en situasjon av gjensidig misunnelse. De har mer penger, men du er flinkere til å håndtere regninger og ikke ender opp med å gå tom for mat på slutten av måneden. De har en fancy bil, men du har den nyeste gaming maskin og en virkelig misunnelsesverdig samling av spill. Fordi du valgte å beholde mer lommepenger for spill, du valgte en økonomi bil - og hver gang du nevner får den nyeste utgivelsen, er Jones Mercedes eier rist tennene i frustrasjon. Ofte at gresset er grønnere på begge sider av gjerdet! Bryte denne syklusen ved å bli mer komfortabel med dine egne valg.
 • Tappe inn dine interesser og kreativitet og investere i en aktivitet eller forsøke at du alltid har ønsket å prøve. For eksempel, hvis sculpting eller skuespill er drømmen du har skrinlagt i det siste, støv av den drømmen og ta en klasse eller prøve ut for samfunnet teater - gjøre noe som vil styrke ditt sanne interesser.

Advarsler

 • Hver bauble, hver gjenstand, må hvert element eid å bli støvet, vedlikeholdes og plassert. Det vil roper på din oppmerksomhet og kan lure deg unna ting du heller vil gjøre, bare fordi du har betalt så mye for den, eller du føler deg forpliktet til å vise den frem. Tenk nøye før du fyller opp livet ditt med trofeer.
 • Det er fullt mulig at de Joneses er blakk, men er sjonglerer alt mellom kredittkort og måltider av toast. Vær forsiktig med hva du er misunnelig på...
 • Holde tritt med naboen kan ofte føre til økonomisk ødeleggelse. Før du går på et forbruk rangel å holde tritt med noen andre, ta en hard titt på din økonomi. Du trenger ikke objekter for å bevise din selvtillit verdt.
 • Hvis du lever over dine midler, stoppe nå. Hvis du bor innenfor det betyr, fortsett med det. Hvis du er vellykket nøysom nok til å leve komfortabelt under ditt betyr med en jevn vane besparelser, vil du definitivt få le sist. Sett ditt kredittkort i fryseren hvis du er svak vilje!
 • Hvis de synes å ha mer penger, se nærmere og diskutere økonomi med dem. De er enten veldig flinke til å leve sparsommelig, har mye mer penger til å starte med, eller de lever på kreditt bevare masken. Det siste er mer vanlig blant en-upmanship spillere enn det ser ut. De er den forbrukes med misunnelse av deg for ting du tar for gitt. De kjøpte all makt verktøy Home Depot har å tilby, men du kan ha bedre ferdigheter med et mindre verktøysett.
 • Se opp for en-upmanship spill. Hvis du nevner noe positivt, som ungen trekker opp en D minus til en solid B i sin verste faget, vil Jones gratulere deg og nevne hans datter fikk toppkarakterer i det og en plus siste semester. Det er lett å bli hekta på hans syn på det, og tror ungen er ikke så bra. Sannheten er, har barnet en større prestasjon å komme opp bakfra. Han vil ikke prøve det hardt igjen hvis du fille på ham om å slå nabojenta som elsker sin verste faget og har et talent i den.