Wkano

Hvordan spare mye penger som en gutt, på egen hånd, uten å bruke en bankkonto

Foreldre som regel støtte sine barn ved å gi dem penger når de har høye karakterer, hjelpe andre, ikke gjør støy, og gjøre husarbeid. Mange barn liker å spare pengene sine og prøve å få mer. Dette kan gjøre at du føler at disse pengene er ditt, og du jobbet for å få det på mange måter. Det er barn som har foreldre åpne en bankkonto for dem og la dem spare pengene sine der. Her kan du lese for å gjøre dette uten en og kanskje de vil hjelpe deg å få mer penger.

Trinn

Hvordan spare mye penger som en gutt, på egen hånd, uten å bruke en bankkonto. Advarsler.
Hvordan spare mye penger som en gutt, på egen hånd, uten å bruke en bankkonto. Advarsler.
 1. 1
  Spør dem, hvis de ikke allerede har et barn, hvis du kan klippe plenen deres for en viss sum penger. Vær realistisk i mengden av penger som de vil betale deg. Spør om du kan rense sine takrenner, eller hvis du er mer teknisk orientert og de er ikke, spør om deres datamaskiner trenger å bli reparert, eller om de trenger noe installert.
 2. 2
  I løpet av ferien sesonger, mange par ønsker å forlate hjemmet for en god natt ute. Men de kan ikke gjøre det ved å forlate barna sine så spør om du kan sitte barnevakt. Et godt utgangspunkt er beregnet til 5€ en time.
 3. 3
  Dine foreldre kan betale deg ekstra hvis du regelmessig gå hunden din, ta ut søpla, ta ut resirkulering, rydde rommet ditt, vakuum osv.
 4. 4
  Familier er en god måte å tjene penger. Spør dine familiemedlemmer hvis de trenger noe arbeid gjort.
 5. 5
  Spør foreldrene dine om du kan samle aluminiumsbokser i huset ditt, og deretter ta dem til en gjenvinningsstasjon. Noen steder vil de betale deg fem på ti cent per can.However, andre steder bare gi deg 02:58 cents så ringe før du drar.
 6. 6
  Hvis mulig, holde det i en sparegris eller et trygt sted, for eksempel en lommebok, jar, eller boks.
 7. 7
  Som du får penger, skrive ned dato og beløpet du fikk i en loggbok. Dette vil hjelpe deg å holde styr på pengene dine, slik at du vet om du har mistet noen, samt hjelpe deg å holde styr på hvor mye du har lagret.
 8. 8
  Når du er i ferd med å kjøpe noe, tenk deg godt om det. Hvor ofte vil du faktisk bruke det? Hva vil du gjøre med det? Er det virkelig nødvendig? Ikke kast bort penger på ting du ikke trenger, og du vil ha mer penger for ting du ikke trenger.
 9. 9
  Det er mange restauranter eller kafeer som kan bruke hjelpen. Spør noen familiemedlemmer eller venner for å se om de har noen informasjon om det. Eller se i din lokale telefonboken.

Tips

 • Ikke forvent å tjene 75€ per dag. Sjansene er du ikke vil tjene penger de fleste dager. Imidlertid er en krone spart like god som en dollar tjent, og jo lenger du sparer, jo mer vil du være i stand til å kjøpe. Bare fortsette med det, og før du vet ordet av det, vil du ha de pengene du trenger.
 • Lage et mål i begynnelsen slik at du alltid har noe å jobbe mot. På den måten vet du hvor mye du trenger. Hver lille mengden hjelper.
 • Holde på kvitteringer for å holde oversikt over hva du har kjøpt.

Advarsler

 • Ikke bruke pengene på små ting som du snart vil glemme og angre på å kjøpe. Vurder om dette kjøpet er verdt før du kjøper.
 • De fleste er trollbundet med et element, betyr at de skal få det? Nei Gjør noen undersøkelser. Er det billigste i den butikken, eller en annen butikk? Er det verdt det?
 • Enkelte land kan kreve en barnevakt lisens for deg å være barnevakt.