Wkano

Hvordan være en god prom date (for gutta)

Så dansen kommer opp og du har spurt noen. Er du nervøs ennå? Her er noen tips fra jenter og gutter som sier de vet hvordan å være det beste av det beste.

Trinn

Hvordan være en god prom date (for gutta). Kle ditt aller beste.
Hvordan være en god prom date (for gutta). Kle ditt aller beste.
 1. 1
  Kle ditt aller beste. Plukk klærne ut på forhånd slik at du ikke rushing om i siste minutt. Sørg for at de er rene. Har ikke en anelse om hvordan fancy prom er? Ring daten din og spør hva du skal ha. Hvis du kommer med en jente, spør henne hvilken farge hun har på seg, slik at du kan koordineres.
 2. 2
  Praktisere god ridderlighet. Trekke ut stolen for henne, åpner bildøra for henne, og generelt sette henne først.
 3. 3
  Ta med blomster. Blomster er tidløs klassiker, og de fleste jenter elsker dem. Men pass opp, noen mennesker kan se dem som klisjéaktige! Hvis du ikke er sikker på om hun ønsker dem eller ikke, spør henne.
 4. 4
  Ikke vær redd for å danse med henne. Hvis du er sjenert, bare lukke øynene og spørre. De fleste jenter egentlig ikke bryr seg om du er god eller ikke, de bare ønsker noen å ha det gøy med.
 5. 5
  Husk at promenadekonsert natt er ikke ment å være helt om romantikk. Det er bedre å ha flere venner med deg enn bare betydelige andre. Men hvis du kommer til å være romantisk, (slow-dans, kyssing, osv.), sørg for at dere to er alene.

Tips

 • Når du ser henne for første gang, kompliment henne, "du ser flott ut", "wow", eller hvis du er sjenert, kompliment en bestemt ting som "din kjole er utrolig". Uansett hvor liten kompliment, vil det gjøre hele natten mer fantastisk.
 • , Hviske det i øret hennes mens du danser.
 • Ha detaljene utarbeidet på forhånd. Hvis du kjører, gass bilen dagen før, ikke på vei til å plukke henne opp. Sørg for at tux har alle delene.
 • Bringe henne blomster når du møter opp.
 • Bestem deg før hånd hva du vil gjøre. Skal du legge armen rundt henne (jenter elsker det) eller tilby henne jakken din når hun står utenfor (jenter elsker at enda flere) Eller skal du kysse henne?
 • Vær oppmerksom på om hun er en sjenert eller flørtende person. Gjøre vedtak basert på hvor langt du er og hva du tror hun ønsker å gjøre.
 • Sørg for at du har en fin bil stilt opp og være helt sikker på det er rent.
 • Hvis det ikke fungerer, ikke får motløs! Det er nok mer fisk i havet. Setter pris på din prom for hva det var, en spesiell kveld for å feire slutten på high school. Klapp deg selv på ryggen for å være en utmerket prom date og gjøre daten din føle seg spesiell. (Dessuten må du college å se frem til!)