Wkano

Hvordan ta av falske øyevipper

Falske øyevipper er en flott måte å fylle i tynne øyevipper og ramme øyne. Mange salonger feste øyenvippe utvidelser som kan vare opp til 8 uker, eller du kan velge å feste falske øyevipper hjemme med en øyenvippe kit, som vil vare under en uke. De falske øyevipper feste like over øvre øyevipper linje med en semi-permanent lim. Disse lim inneholder ofte cyano akrylat, ellers kjent som superlim, og kan være svært vanskelig å fjerne. Fjerning av falske øyevipper er en delikat prosess fordi dine virkelige øyevipper kan lett bli strippet bort hvis du ikke er forsiktig. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du fjerner falske øyevipper hjemme.

Trinn

Hvordan ta av falske øyevipper. Kjøp piske limfjerner.
Hvordan ta av falske øyevipper. Kjøp piske limfjerner.
 1. 1
  Kjøp piske limfjerner. De fleste steder som selger falske øyevipper vil også selge snert lim remover. Pass på å lese etiketten for å se om du er allergisk mot noen ingredienser. Den limfjerner kan ha en lukt som neglelakkfjerner fordi det er en mild oppløsningsmiddel.
 2. 2
  Fjerne sminken. Dette vil gjøre det lettere å se hvor falske og ekte øyevipper linjer begynner. Varm, dampende vann vil også bidra til å fjerne limet fra porene lettere.
 3. 3
  Legg en stripe av snert lim remover på en bomullsdott før det er grundig fuktig.
 4. 4
  Stå foran et speil. Du må se hva du gjør for å sikre at du vil plassere snert limfjerner på de riktige områdene. Du bør også velge et speil som er over en vask, i tilfelle du trenger å vaske øynene eller på hendene.
 5. 5
  Sett bomullsdott i din dominerende hånd og dra forsiktig ned på hjørnet av en av dine øvre øyelokk med den andre hånden. Nå dine øvre øyevippene skal peke ned, og du bør ha en bedre oversikt over den øvre vippekanten hvor de falske øyevippene er vedlagt.
 6. 6
  Flytt bomullsdott med lim remover over vippekanten fra det ytre hjørnet til det innerste hjørnet. Arbeid pinnen fra ytre hjørnet til innerste hjørnet gjentatte ganger som remover begynner å oppløse snert lim.
 7. 7
  Etter ca 15 swipes av bomullspinne, kan du prøve å ta tak i enden av de falske øyevippene med din dominerende tommel og pekefinger. Det skal reagere på berøring og raskt komme igang med svært liten innsats.
  • Hvis det ikke føles som om slutten av vippekanten er lett å gripe og fjerne, legger litt mer snert lim remover på en ny bomullsdott og gjenta det du allerede har gjort.
 8. 8
  Grab enden av den falske øyehårskanten og forsiktig løfte den slik at den er vinkelrett på vippekanten. Du ønsker ikke å trekke, i ditt tilfelle ekte vippene er viklet inn i de falske. Hvis det er tilfelle, prøver å skille dem med babyens eller olivenolje.
 9. 9
  Fortsett å løfte fram hele linjen fjernes trygt.
 10. 10
  Sette mer øyenvippe lim remover på den andre enden av en bomullspinne. Plasser den ved vippekanten, hvor falske vipper var, for å fjerne alt overflødig lim. Det kan somle i flere dager og sette seg fast i det virkelige vippene hvis du ikke fjerner den med en gang.
 11. 11
  Gjenta prosessen på det andre øyet.
 12. 12
  Vask og skyll øyelokkene med en mild ansiktsvask.

Tips

 • Du trenger ikke å kaste ut vippene etter bruk, spesielt hvis de er dyre. Hvis du tar godt vare på dem, kan du få 5-7 bruksområder av ett sett!
 • Hvis du kan, bør du ikke bruke limet som følger med vippene. Også bruke lim på selvklebende vippene også. Invester i en god snert lim, som Duo, LashGrip, eller til og med Revlon Precision Lash Adhesive.
 • Du trenger ikke å få MAC eller Makeup For Ever vippene for dem å være god kvalitet. Ingen kommer til å vite hvilket merke de er fra! Jeg får all min vippene fra apotek, eller til og med Forever21 selger noen for bare 5€ for deg! Hvis du følger tipset ovenfor, vippene dine kan være 20 cent eller mindre en bruker!
 • Cutting hver vipp i halvparten gir deg ikke bare vakre demi vippene, men det sparer deg for penger og er enda enklere å fjerne. Bruk denne metoden hvis du er ny på falske vipper eller ønsker en mer naturlig look.

Advarsler

 • Vær forsiktig hvis du bruker pinsett til å fjerne dem. Skarpe gjenstander + øyne ikke alltid = en god ting!
 • Ikke sove i falske øyevipper. Limet er ikke ment å vare over lengre tid, og du kan ende opp med å miste vippene i sengen din!