Wkano

Hvordan få din gen Y barnet å spare til pensjonisttilværelsen

Motivere barnet til å spare til pensjonisttilværelsen kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis din sønn eller datter er fortsatt en ung voksen sliter med å få endene til å møtes. Unge voksne kan ofte bare se den umiddelbare fremtid som viktig, selv om egentlig de forstår at å sette deigen til pensjonisttilværelsen bør være en prioritet. Hvis Gen Y barnet har startet en ny jobb, arbeider lange timer for mindre eller ser ut til å være problemer med budsjettering penger til pensjonisttilværelsen, gir en styrende hånd for å demonstrere hvordan spare for fremtiden ikke trenger å kutte i sin nåværende livsstil.

Merk: Denne artikkelen omhandler pensjon alternativer tilgjengelig for amerikanske borgere, men mange av konseptene er anvendelige i andre land.

Trinn

Hvordan få din gen Y barnet å spare til pensjonisttilværelsen. Snakke om med barnet ditt.
Hvordan få din gen Y barnet å spare til pensjonisttilværelsen. Snakke om med barnet ditt.
 1. 1
  Snakke om med barnet ditt. Siden den store depresjonen ingen annen ung voksen generasjon har opplevd en ekstrem grad av økonomisk fiasko som Gen Y. I motsetning til de siste generasjonene før dem, er Gen Y mer opptatt av å lage og spare penger, fordi denne generasjonen har sett foreldre mister jobber, inntekter og hjem på grunn av lavkonjunktur. I tillegg har denne generasjonen også inngått en tom arbeidsmarked til tross for rekordmange barn fullføre college, slik at mange utdannede Gen Y unge voksne med ingen andre valg enn å ta lave betalte jobber for å tjene noen form for en lønnsslipp.
  • Diskuter barnets strategisk plan for fremtiden. Avhengig av hvor barnets nåværende pedagogisk eller arbeid status er nå, diskutere hvor han eller hun ønsker å være i de neste fem årene, og hvordan dette målet skal nås. Selv om han eller hun ikke kan være jobber for tiden i en ønsket posisjon, diskutere hvordan han eller hun vil gå videre og trinnene som trengs for å få til å nå sine mål.
  • Spør om barnet er opptatt av å spare penger for fremtiden. Selv om mange unge voksne er bekymret for å spare penger, kan de ikke tro at de tjener nok penger til å bidra til et pensjonsfond (eller for å øke utbetalingene til det). I tillegg kan noen unge voksne ikke forestille sine gyldne år i det hele tatt (det er så langt unna i deres sinn som å være irrelevant), og de ønsker ikke å høre om pensjonsalder og alderdom. Du må finne ut om barnet ditt er mentalt forberedt på å ha en samtale om fratreden før du legger ut et budsjett og undersøke besparelser kjøretøyer.
  • Hvis han eller hun ikke synes interessert eller bekymret for fremtiden, vise dem den harde bevis for at nå er den beste tiden for å lagre. Legg ut noen fakta og tall, som for eksempel å fortelle dem senere de venter, jo mer vil de måtte gi fra lønnsslipp deres, og at de kan ha for å fungere godt i sine syttitallet (som kanskje ikke er et attraktivt alternativ, spesielt for en angstfylte ung voksen). Også fortelle dem at å sette til side bare en liten sum penger fra hver innbetaling vil ikke være like smertefullt som de kan forestille seg. I det minste, tar sikte på å åpne sitt sinn til muligheten.
 2. 2
  Gi utdanningsmuligheter for barnet ditt å lære mer om å spare til pensjonisttilværelsen. Noen ganger barna ikke ønsker å lytte til sine foreldre, men det kan ta en ekspert råd.
  • Ordne en avtale med pengene dine manager. Neste gang du besøker din finansielle rådgiver, gjøre en avtale for barnet ditt også. Han eller hun kan snakke mer fritt om å spare for fremtiden med en ekspert som kan legge ut en bestemt plan.
  • Abonner på finansielle publikasjoner. Mange finansielle magasiner er fulle av strategier og måter å spare penger, rettet mot unge voksne. Hvis voksne barn bor hjemme fortsatt, klippe ut artikler som kan gjelde deres spesifikke situasjon eller om de bor på egen hånd, har abonnementet gå direkte til huset deres.
  • Snakk med andre Gen Y sparere. I noen tilfeller vil motivere barnet og hans eller hennes venner å samle penger å spare ideer gnist ideer om måter å spare. Alle er i samme båt, og mest sannsynlig strapped for cash. Hva kan fungere for en ung voksen kan være noe som en annen ikke tenke på å prøve. Ideen deling kan motivere og inspirere barnet til å begynne squirreling bort noen penger.
 3. 3
  Lag et budsjett. Selv om en ung voksen i hans eller hennes tjueårene tror kanskje at pensjonisttilværelsen er lysår borte, skape en karriere-lang budsjett som vil ta barnet inn i pensjonisttilværelsen. For å opprette din budsjett, samle informasjon som gjeldende lønn (som forhåpentligvis vil øke gjennom årene), alder han eller hun planlegger å pensjonere seg, når han eller hun planlegger å begynne å spare til pensjonisttilværelsen, hvor mye penger være nødvendig for å opprettholde utgifter behov og forventet avkastning på pensjonisttilværelse besparelser.
  • Forklar barnet ditt hvordan early bird får ormen - du til slutt nødt til å sokken bort mindre hvert år hvis du begynner nå. Eksperter sier at hvis du begynner å spare i midten av tyveårene og ønsker å fratre ved fylte 65 år, vil du bare trenger å spare 15 prosent av lønnen din. Hvis du venter til dine midten av trettiårene å begynne å spare, må du spare 24 prosent hvis du ønsker å pensjonere seg ved 65 år. Spill med flere scenarier, for eksempel pensjon i en alder av 57 eller 70, sammen med flere måter å lagre startdatoer.
  • Fokus på barnets nåværende situasjon. Selvfølgelig vil han eller hun mest sannsynlig tjene mer penger i tid, men fokusere på aktuelle variabler for den mest realistiske anslag. Du kan justere tallene når barnet ditt får en raise eller markedsføring (eller hvis barnet mister jobben sin).
  • Ikke ta Social Security eller arv i betraktning. Ingen vet om Social Security vil være rundt for barnet ditt senere i livet, men dagens spådommer er ikke bra. Plus, hvis barnet er gunning for Tante Betty formue når hun går bort, kan han eller hun stå ute i kulden, og flere og flere baby boomers velger å "bruke det hele" og å ikke la noe bak. I stedet fokusere på de kontrollerbare variabler for å komme fram til et realistisk budsjett. Hvis noen av de omkringliggende faktorer kommer til å realiseres, vil barnet ha overskuddslikviditet.
 4. 4
  Undersøke ulike pensjonisttilværelse kjøretøy. Fordi begrepet pensjon kan synes å være så vanskelig for barnet å bryte hans eller hennes hode rundt, vil du ønsker å identifisere en enkel, smertefri kjøretøy for lagring.
  • Oppfordre barnet til å spørre om 401k eller pensjonisttilværelse programmet hans eller hennes jobb. Forklar barnet ditt at en av de enkleste måtene å lage en pensjonisttilværelse nest egg er å bidra i arbeidet. Pengene er tatt direkte fra lønnsslipp, før skatter og noen selskaper kamp bidrag. Etter en lønnsslipp eller to, vil han eller hun ikke engang gå glipp av ekstra penger.
  • IRAS kan supplere eller brukes i stedet for en 401k plan. En tradisjonell eller Roth IRA er både levedyktige pensjonisttilværelse alternativer. Hver IRA har sitt eget sett med fordeler, som for eksempel fradragsberettiget trekk ved den tradisjonelle IRA og Roth IRA kan være ideelt for de som er selvstendig næringsdrivende.
  • Aksjemarkedet. Anses å være den mest risikable kjøretøy for pensjonering, kan sysle litt i markedet garner ekstra kontanter. Hvis barnet ditt er å leve hånd til munn, kan investere i markedet ikke være et levedyktig alternativ. Men hvis din sønn eller datter har investert i hans eller hennes 401k på jobb og har noen merinntekt, konservative investere (spredt jevnt mellom aksjer og obligasjoner) kan bidra til pensjonisttilværelsen. Istedenfor å gå i blindt, vurdere å snakke med en dyktig penger manager eller noen med kompetanse i markedet.
 5. 5
  Har en sporadisk oppdatering prat med barnet ditt om sin pensjonisttilværelse besparelser planer. La dem vite at du alltid er tilgjengelig for å hjelpe med råd og være tålmodig - det kan ta tid før barnet ditt til å ønske å høre budskapet, som er egentlig ikke noe nytt i den eldgamle tradisjonen med foreldre!

Tips

 • Vær realistisk om hva barnet kan eller ikke kan lagre. Husk at han eller hun er fortsatt ung, så vil ikke råde dem til å fullstendig kutte ut den sosiale fond.
 • Se etter finansielle utdanning seminarer i ditt område og foreslår at barnet delta på en.
 • Gitt at Gen Y voksne anses å være "digitale innfødte", ikke bli overrasket over å høre hvor behagelig barnet ditt er med å investere på nettet, ofte ser det som "moro". Også, ikke bli overrasket over å lære hvordan han eller hun har lært å spare mer takket være lavkonjunktur. Noen ganger dårlige tider lærer gode leksjoner som selv foreldre ikke klarer!

Advarsler

 • Ikke mas barnet om penger - det vil bare slå ham eller henne til ideen og legge ned noen mulighet for utdanning.
 • Være åpne for det faktum at mange i Gen Y generasjon ikke ser pensjonisttilværelsen i samme lys som eldre mennesker, eller som et alternativ. Dette handler ikke bare om å være pragmatisk og fokusert på re-careering gjennom hele livet, det handler også om en endring i tenkning om eldre liv og bor kreativ, produktiv og oppfylt før et mye senere alder. I dette tilfellet er det viktig å fokusere på å sikre at de har støtte på plass i tilfelle av helseproblemer.