Wkano

Hvordan unngå å bli banket opp av en bølle

Du våkner opp, går på skole eller arbeid, og neste ting du vet, en haug med stuck-up mobberne skyve du rundt som en ball. Hvis du bestemmer deg for å opptre som en tøffing, og en kamp er nært forestående, her er hvordan du sikkerhetskopierer ned motstanderen.

Trinn

Hvordan unngå å bli banket opp av en bølle. Komme i en truende holdning-ikke.
Hvordan unngå å bli banket opp av en bølle. Komme i en truende holdning-ikke.
 1. 1
  Komme i en truende holdning-ikke for nedlatende, eller du vil se dum, du ønsker ikke at fordi det vil mest sannsynlig bli andre ser på. Men samlet ikke bekymre deg for mye om hva folk tenker. Hvis du kan treffe mer og ta flere slag så er det ikke noe problem. Bare gjør det ut i live.
 2. 2
  Si noe som kan gjøre motstanderen din tror at du ikke er verdt det, for eksempel "hva vil du?" eller "Jeg ønsker ikke å kjempe deg." Hvis de ikke synes å lytte, være forberedt på å forsvare deg selv.
 3. 3
  Snakke opp for å skremme mobberen. Ikke vær sjenert eller sutrete. Øve snakker fast, høyt, og med forsikring. Hvis du ikke kan riste mobberen, kan du være i stand til å overbevise folk ser, og mobberne mister mye makt når folk ser på spørsmålet hans eller hennes overlegenhet.
 4. 4
  Få øyekontakt. Ikke skift blikket ned, se deg rundt, prøv å ikke gråte. Se rett på dem eller-hvis det er for vanskelig fokusere på sine øyenbryn. Å se bort er å invitere en ekkel sucker punch som kan legge deg ut flat og sårbare.
 5. 5
  Endre emnet. Det eneste som vil ivareta og omdirigere spenningen som er fôring en potensiell kamp er hvis du lære å endre faget til noe annet, enten det er ved å knekke en ikke-truende spøk, eller enda bedre, spør et spørsmål. Det er bedre om det emnet du skifte til et vis er relevant for din samhandling med denne personen, fordi hvis det er for opplagt at du endrer faget, vil det bli ignorert og spenningen vil fortsette å utvikle.
 6. 6
  Vet hvordan de skal og være forberedt på å la mobberen vet at du vil skade dem foran noen. Forhåpentligvis, hvis du har blitt truet eller trakassert gjentatte ganger av denne personen, har du forsøkt å lære selvforsvar ferdigheter. Hvis du ikke har, bør du vurdere å lyve og si med en sterk, men rolig stemme: «Hør her, jeg har tatt karate i ett år, jeg tror ikke dette er en god idé." Deretter gange unna, men se tilbake!
 7. 7
  Tips en troverdig voksen som foreldre eller lærere. Med mindre du er helt ny på skolen, vil du komme til å vite hvordan forskjellige lærere reagerer på mobbesituasjoner. Slå først til de som liker deg og liker ikke mobbere. Lærernes holdninger varierer mye, så ikke se til den som er alltid for opptatt eller spør "Hva gjorde du for å provosere dem?" hvis du blir banket opp. Noen lærere kan faktisk tror mobberen er i riktig, avhengig av deres filosofi og skolens filosofi på den.
 8. 8
  Anbefaler ikke å lyve om din ikke eksisterer dyktighet! Det er en invitasjon til å kjempe for noen bølle. La dem finne ut på den harde smertefull måte ved å holde hva du vite en hemmelighet. Noen ganger er ukjent akkurat nok til å riste en bølle tillit. Kanskje akkurat nok.
 9. 9
  Smile. Handle som om du kommer til å nyte dette, selv om mer enn sannsynlig vil det være motsatt. Vanligvis hvis du ser på ham og smiler, vil han tror noe er opp. Det er en enkel måte å begynne å psyke ham ut og kan være det lille ekstra dytt for å gjøre det slik at han ikke vil begynne å slåss. Og hvis han spør hvorfor du smiler ikke si noe, holde smiler og bare nyte i tanken på at han nå er litt redd.
 10. 10
  Stålsett deg. Hvis du er tvunget inn i en konfrontasjon og føler at en kamp skal skje som en siste utvei er det flere ting du kan gjøre for å beskytte deg selv.
 1. 1
  • Opp med hendene ved ansiktet ditt, som om du snakker med hendene, beskytter dette mot en sucker-punch, eller et uprovosert slag av mobberen. Også, stramme magen i tilfelle han prøver å slå deg der.
  • Snu litt sidelengs slik at kroppen er ikke så stort et mål.
 2. 2
  Se tilbake. Mobbere har som regel en følgende. I likhet med musa og løven, er du nå kjemper for livet ditt. Følgelig er den eneste regelen til å overleve ved å gjøre hva det tar å sette ham ned med deg gange unna.
 3. 3
  Tenke på konsekvensene: Ditt liv er ikke satt i en film, slo feil person opp og du blir nødt til å tenke på hvordan hans venner ville reagere når du handler, går til baren, gå til skolen (og hva ikke). Slo opp folk i det virkelige liv har konsekvenser. Ikke bli involvert i noe du ikke er klar til å sikkerhetskopiere på noen måte nødvendig.
 4. 4
  Hvis nevekamp er nært forestående: Lov og slåss som du har ingenting å tape, og prøve å gjøre det offentlig. Du tror kanskje du vil se latterlig ved å bli banket opp foran hele skolen, men dette er et selvmordsforsøk for å få beviset du trenger for mobberen å bli straffet og problemet løst.

Tips

 • Kjenn din mobber og hva hans intensjoner er. Er han ute etter en billig latter eller vil han se deg vondt? Hvis han vil ha en billig latter, oddsen er han er ikke bedre enn deg som en fighter. Men hvis han stadig forsøker å presse på for konflikt, sørg for at vakt er opp, fordi han må vite hva han gjør for å være så trygg.
 • Hvis du kan komme bak dem bør du forsøke å kvele dem ut jo mer de sliter jo mer oksygen de bruker opp. Dette vil føre dem til å miste kontrollen over motoriske ferdigheter slik at du kan tenke bedre enn dem, når deres ørhet deretter få dem på bakken og sørge for at de ikke vil rote med deg igjen, gjøre hva det tar så de vil huske deg
 • (VELDIG farlig! Ikke forsøk med mindre ditt liv er i fare!) Hvis mobberen har allerede presset deg inn i konflikten og er virkelig prøver å skade deg (ikke bare slag, men spark i ansiktet, eller har et våpen) FIGHT FOR YOUR LIFE. Hvis du noen hvordan tippe oddsen i din favør, holde dem der, bruker en ikke-fatalt kamp finisher, som å bryte et bein. Dette høres ekstreme, og det er. Derfor bør det bare brukes hvis du er i en alvorlig kamp. Hvis du gjør dette, og han går ned, RUN, ender det med det. IKKE LA SHIFT i din favør gå deg til hodet, oddsen er han ned og ut, og at kampen er over.
  1. Definitivt enig. Når kampen starter, aldri slutte slag, spark, eller noe annet kommer til hjernen, inntil kampen er offisielt over, og du er ute av det. Du kan hvile, gråte, riste eller skift klær senere i privat. Hvis fyren er større, gå for spark til knærne, smette unna hans hender og armer. Hold deg i bevegelse slik at han ikke kan få deg på bakken. Hvis på bakken, bite, scratch, huljern, etc. Svare til skolens rektor eller politiet bedre enn å tilbringe måneder på intensiven! Ikke vær redd for å såre mobberen, de brakte det på dem selv. Du kjemper for å overleve ikke for nytelse så du har ingen grunn til skyldfølelse av noe slag.

Advarsler

 • Hvis du gjør rapporten til en voksen, må du melde fra om selvforsvar som du brukte nøyaktig, slik at når de oppdager det senere vil de vite at du er den lovlydige en heller enn automatisk tenke at du er en uærlig bråkmaker.
 • Forstå selvforsvar, men vet sine begrensninger. Det er beskyttelse fra skade. Noen ganger er det fysisk, noen ganger går eller unndra et problem på andre måter. Dens formål, når det er fysisk, er noe mer enn å stoppe deg fra å bli fysisk skadet. Selvforsvar kan noen ganger anklage deg (gjøre deg virke som en kriminell, som kan kreve en dommer å avgjøre). Du må bestemme om ikke å rapportere kriminalitet etter at du bruker selvforsvar.
 • Husk at noen hensikt å berøre deg uten din tillatelse (eller tillatelse fra en voksen person som har sann autoritet over deg) kan være en forbrytelse, selv om gjerningspersonen er et barn, og bør rapporteres til en voksen du stoler mindre det er så liten at du gir din tillatelse etter loven.
 • Hvis dine foreldre (eller en annen voksen) er mobberen, er det mer komplisert å rapportere det fordi de har mye makt over deg. Hvis det kan være ulovlig berøring (som fysisk juling eller seksuell berøring) deretter rapportere det til en voksen som du stoler på.
 • Hevde deg selv med voksne (og mobberne) som mener at barn bør ignoreres, men innser at alle voksne er ikke støttende for barn rapporterer forbrytelser. Rapportering gjør du hørt, og skaper et papir sti som gir bevis på at du er lovlydig borger (og ikke en trouble maker). Vil mobberne ikke som dette? Selvfølgelig vil de ikke liker det. Ikke gi etter for deres psykiske press. Rapportering til myndigheter vil etter hvert skape en vegg av støtte rundt deg som er vanskelig å slå.
 • Rapportere enhver kriminalitet når det er trygt for deg å gjøre det, men forstår at det er ikke lett å gå gjennom denne prosessen. Mange politi, foreldre, lærere, osv., mener at det er galt å rapportere forbrytelser av barn på en skole setting. Og du kan ha til å lytte til dem. Være helt ærlig i rapporteringen til voksne. Det er den beste måten å bygge tillit med dem.
 • Rapporter nødhjelp som aller siste forbrytelser som involverer en umiddelbar trussel mot helse, liv eller eiendom når det ennå ikke har vært noen kompetent voksen intervensjon ved å ringe 9-1-1 så raskt som mulig. Rapporten forbrytelser uten strøm trussel eller når du kan nå dem raskere enn politiet, til en lærer, rektor, helsesøster, rådgiver, foreldrene dine, og la en av dem hjelpe deg rapportere det til politiet.