Wkano

Hvordan vite om en jente er en for deg

Denne Google artikkelen vil forklare hvordan du kan forberede deg, og forberede et forhold, slik at du enkelt kan fortelle om en jente er riktig for deg.

Trinn

Hvordan vite om en jente er en for deg. Bli kjent med vennene hennes.
Hvordan vite om en jente er en for deg. Bli kjent med vennene hennes.
 1. 1
  Bli gode, casual venner med jenta i spørsmålet. Ikke kall henne hver dag og snakke i timevis. Når du snakker til henne, være oppriktig, ærlig og underholdende når du kjører inn i sentrum av henne, eller i klassen, eller på en kaffebar. Bli kjent med henne i moderasjon, hvis du over anstrenge deg selv prøver å bli kjent med henne, vil du øke risikoen for at du synes avhengig eller klengete.
 2. 2
  Bli kjent med vennene hennes. Vi mennesker er sosiale vesener, og ofte, våre nære venner er gode representanter for hvordan vi selv er, for eksempel, hvis en av hennes nære venner ligger og lurer på regelmessig basis, holde at atferd i tankene. En jente kan ikke være en for deg hvis hun og hennes venner er ofte uærlig.
 3. 3
  Se etter muligheten til å foreslå å gå et sted, bare dere to. Denne muligheten er best utnyttet i en tid da dere begge ler, smiler, eller på annen måte ha en god tid. Ikke ydmykt spør om hun ønsker å gå i stedet, foreslår at du både gå et sted sammen. f.eks: "Jeg vet dette flott restaurant downtown La oss gå dit sammen på fredag." Hvis hun virker urolig, kan hun ikke finner deg attraktiv, eller hun ikke kan være sikker på sine egne følelser. Dette er et faktum av livet. Hvis du virkelig er å være deg selv, og dere to tydelig trives i hverandres selskap, kan hun rett og slett ikke være interessert i deg utover vennskap. Akseptere det og gå videre, bor venner med henne. Hvis hun godtar forslaget, gratulerer.
 4. 4
  Gjør dine intensjoner med din første date klart fra få farten. Forstå at din første date, men mer spesifikt, hvordan du selv nærmer deg den, er den viktigste måten å fortelle om en jente er riktig for deg. For å få en nøyaktig perspektiv av hva en jente er som virkelig, må du presentere deg selv som den selvsikre, kule person som du kjenner deg selv å være. (Hvis du er komfortabel med deg selv, vil det være vanskelig å si hvem som er rett for deg, siden de fleste jenter ikke date usikre mennesker).
 5. 5
  Gjør det eksplisitt klart at du skal på en date, og ikke kommer bare "som venner". Avklare med en spøk. Et eksempel på en jente med en god sans for humor er, "Så, når du ønsker å ta det til neste nivå -. Før eller etter middag ** kyss, kyss ** jeg kanskje ikke har tid før" Denne type kommentar kan føre samtalen inn kort alvor å klargjøre at du vil ha en date, og hindrer forlegenhet for å bare bringe opp temaet uten noen god grunn.
 6. 6
  Ikke nøl med å kompliment henne, selv en enkel "øynene dine ser ganske" kan sette deg opp for et forhold, men ikke høres altfor obsessive eller hun vil synes du er skummel.
 7. 7
  Bedømme hvor enkelt og komfortabelt du er i stand til å snakke med henne om både trivielle og alvorlige problemer. En lang, vellykket forhold er avhengig nesten utelukkende på god samtale. Hvis du finner deg selv sliter med å finne noe å snakke om - ikke ut av nervøsitet, men rett og slett fordi du har både "går tom for ting å si" - da hun ikke kan være en for deg. Men hvis dere to føler ikke noe press, og kan bare nyte hverandres selskap og selve datoen, så du har funnet deg en ganske god kvinne!
 8. 8
  Forstå at å opprettholde forholdet blir vanskeligere etter hvert som tiden går. Flere og flere irriterende ting om dere begge er avslørt over tid. Kanskje hun oppdaget du bite negler. Kanskje hun ikke vaske håret ofte, eller flørter med vennene dine. Hvis du er i stand til å konfrontere partneren din lett om disse slags irriterende egenskaper, og enten rette trekket direkte, eller rett og slett velger å le med / på partneren din i stedet, har du funnet deg en flott kvinne og et godt forhold. Hvis du ikke klarer å konfrontere partneren din lett, kan det hende at forholdet ikke vare så lenge.
 9. 9
  Når du har passert ett år mark, bør det være ganske klart hvorvidt denne personen er riktig for deg. Argumenter vil skje, sikkert, men du vil være i stand til å putre ned og løse konflikten uten mye bråk.
 10. 10
  Det tar tid... mye tid...
 11. 11
  Men husk, selv om det tar mye tid, når du er sammen med henne, vil det være verdt ventetiden.

Tips

 • Lær å være deg selv rundt alle du kjenner framfor alt i enhver sosial situasjon -. Du må bli komfortabel med hvem du er. Oppnå selvforståelse er den beste måten å vise tillit, en egenskap som nesten alle kvinner finner å være attraktive. Mens dette forslaget er bare oppført som et tips, anser det å være en fundamental del ikke bare i disse trinnene for å finne ut hva jenta er en for deg, men for å lykkes i livet som helhet.
 • Husk bursdager, jubileer, og de ​​tingene i livet som hun elsker over alt annet ikke gjør en stor deal ut av å huske disse datoene og hennes favoritter -. Men hver gang og en stund, overraske henne med noe som viser at du er klar over hva hun vil. Ikke gjør disse overraskelsene vanlig, eller du vil virke klengete eller obsessive.

Advarsler

 • Kvinner er vant til menn å sette på en annen person rundt kvinner de er tiltrukket av, så ikke "handle" annerledes rundt jenta. Være tro mot hvordan du er rundt alle andre. Erte henne, flørte med henne - men holder ingenting tilbake. Viktigst, liker å være i din egen hud og å være i hennes selskap. Kvinner vil vite når du er en ekte person ved å vise tillit, og det er ingenting mer sexy enn en mann som vet hvem han er og hva han ønsker.
 • Prøv å unngå kvinner som liker å få overdreven oppmerksomhet, de er ofte grunne og manipulerende, og nesten alltid usikker.
 • Later ikke til å være noen du ikke er, bare vær deg selv.
 • Hvis du er ung, ikke rush inn i den intime delen av forholdet.
 • Når du blir kjent med en kvinne, spesielt noen du kanskje tror er "the one", ønsker du å virkelig engasjere seg i reelle samtaler, og som krever lytting. Unngå å snakke om deg selv ustanselig. Spør henne spørsmål som du vil bare være i stand til å be ved å vite ny informasjon avslørte hun i samtale henne. Hvis du ikke er sikker på hva du spør, bare spør henne hvordan hun følte seg på et bestemt tidspunkt i sin historie eller anekdote, og hvorfor hun følte det sånn. Hun vil sette pris på at du forstår henne.
 • Komplimenter er bra, men pass på at de ikke alltid på hvor sexy hun er. Mens de fleste jenter liker å bli fortalt at de er sexy i varmen for øyeblikket, vil hele tiden kommenterer kroppen hennes gjør henne føles som et seksuelt objekt, snarere enn en kjæreste eller fremtidige kone.
 • Ikke noen gang bli mener med henne, aldri falle ut med henne, vil hun tror du er "usikker"
 • Avhengig av hvor gammel du er, kan dette være din fremtidige kone så velg med omhu.
 • Smilende og nikker til henne er aldri et alternativ med mindre du har en veldig alvorlig samtale og avbrudd ville være uhøflig.

Ting du trenger

 • Deodorant
 • Köln
 • Friskt pust
 • Rene tenner
 • God hygiene
 • Tillit
 • En kjærlig hjerte fullt av all den kjærligheten du kan gi til henne.
 • God sans for stil