Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg flytte ut når du slår 16

Disse trinnene fungerer bare hvis de følges riktig! Og det er ekstremt vanskelig for de fleste tenåringer. Dette rådet vil fungere best med tenåringer som har en god track record (manerer, ingen dårlige merker, ikke krangle for mye, etc...) med sine foreldre.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg flytte ut når du slår 16. Vis økonomisk ansvar.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg flytte ut når du slår 16. Vis økonomisk ansvar.
 1. 1
  Vis økonomisk ansvar. Det betyr å få en jobb, har en garasje salg og plassere pengene i banken din. Ikke bruke det (du trenger det).
 2. 2
  Planlegg på forhånd! Finne ut hvor du skal bo omtrent en måned i forveien før du ønsker å flytte ut. Sørg for at du vet følgende:
  • Pris per måned (det eksakte beløpet, ingen områder (300€ til 375€);
  • Koste å bevege seg i (innskudd, flytting avgifter);
  • Hvor langt unna det er (jo nærmere jo bedre - foreldre hater å se sine 16 år gamle flytte hundrevis av miles unna.
  • Hvor lenge du skal bo der. "Forever" er ikke et svar. De vil naturlig nok anta at du kommer til å flytte dit for en liten stund så gå av med venner.
  • Hva venner (hvis noen) vil leve med deg og hvor lenge. Gutt / Girlfriends kan ikke bli akseptert (igjen av de fleste foreldre) men du bør være i stand til å fortelle sannheten og stole på dine foreldre, slik at de kan stole på deg tilbake. Løgn får deg ingensteds.
  • Hvis du planlegger å oppgradere videregående skole eller høyskole (for de fleste tenåringer uansett). Må være ja eller nei! Ingen "maybes".
  • Samle penger du trenger for å leve for en tredjedel eller halvparten av tiden vil du bo der. De fleste foreldre vil hjelpe deg i å betale for deg, men det er alltid en grense.
 3. 3
  Spør dine foreldre (s) å samle i stua et sted alle kan sitte ned. Slå av TV, Radio, spill system, etc...
 4. 4
  Si noe sånt som dette: "Mamma, pappa (det som passer for din familie), som du vet jeg bare slått 16, og jeg tror jeg er ansvarlig nok til å flytte ut i mitt eget sted jeg har vært forsker boliger alternativer og fant dette stedet. (presentere din informasjon). Det er bare (x) miles unna, og jeg vil være levende (alene eller sammen med venner), og vil / vunnet 't fullføre videregående skole og høyskole. Nå forstår jeg at jeg bare 16 (hjelper dem å forstå deg forstår hva du ber om), men jeg vil gjerne sjansen til å bevise at jeg er i stand til å leve på min egen til meg selv og til deg. jeg elsker dere begge veldig mye og jeg håper du vil respektere meg som jeg respekterer deg ", ( se hvor track record spiller inn på?).
 5. 5
  Vent og be / håper / sitte stille, uansett hva du gjør når du vil ha noe virkelig ille. Forhåpentligvis ting går din vei, og du kan flytte ut.

Tips

 • Ikke noen gang kjefte eller heve stemmen. Dette bare ruiner eventuelle fremtidige muligheter har du for å overbevise dem.
 • Administrere pengene klokt. Ingen bruke penger på "ekstra" fordi foreldrene dine vil merke at du er mer interessert i utgifter enn å spare.
 • Hvis alt annet mislykkes, noen steder er det lovlig å flytte uten deres samtykke, i andre er det ikke. Hvis du ønsker å gjøre dette, sørg for å forske loven i ditt område, ikke bare på dette selv, men på nøyaktig hva du har lov til å ta med deg. For eksempel, i New Zealand, kan du lovlig flytte ut uten tillatelse på 16, og du kan ta noe som ble kjøpt for deg eller du selv har kjøpt. Du kan også skrive inn dine foreldres hjem når de ikke er hjemme for å få ting, forutsatt at du ikke bryter inn (eksempel: Bruk en nøkkel). Finn ut om lignende lover i ditt område før du prøver noe sånt som dette.
 • Ikke tvinge foreldre til å ta en beslutning den dagen. La dem tenke på det. Tross alt er det et stort skritt du tar.
 • Hvis de sier nei ikke bli opprørt (se tip # 2)

Advarsler

 • Erkjenne at med mindre foreldrene dine er fornærmende eller på annen måte inhabil, du sannsynligvis ha en mye bedre liv med dem enn du ville leve på egen hånd. For eksempel, har du sannsynligvis bor i et hus som du ikke betale boliglån for, spise mat som er kjøpt og noen ganger utarbeidet av andre, og trenger ikke å bekymre deg for å betale for verktøy. Foreldrene dine kan også kjøpe klærne og vaske tøy. Når du bor på egen hånd, vil du sannsynligvis ikke har mye ekstra penger (du må betale for alle dine nødvendigheter) eller tid (du må jobbe ekstremt hardt for å være i stand til å støtte deg selv mens du går til skolen heltid). Det vil ikke være en non-stop party.
 • Disse trinnene vil ikke fungere for alle! Resultatene vil variere.