Wkano

Hvordan vandre til skolen eller hoppe klassen uten å bli tatt

Har du noen gang trenger å gå et sted i skolen, men læreren ville ikke skrive deg et pass? Kanskje du hadde en test i engelsk, men du gjorde ikke studere? Her er en løsning for deg.

Trinn

Hvordan vandre til skolen eller hoppe klassen uten å bli tatt. Unngå å bli fanget.
Hvordan vandre til skolen eller hoppe klassen uten å bli tatt. Unngå å bli fanget.
 1. 1
  Unngå å bli fanget. Men hvis du er, later ikke til å kjenne, og / eller være påståelig og handle som om du har en grunn.
  • En av de enkleste teknikker for å bruke når vandrende skolen uten et pass er å bare spille det kult. Hvis du handle som om du har et sted å være, og du ikke gjør noe galt, ni av ti ganger, ingen vil stoppe deg å spørre deg om et pass eller hvor du skal.
 2. 2
  * I tillegg er presentasjon viktig. Når hoppe klasser, vil du se "profesjonell" som i seg anstendige klær og ikke ser "sketchy". Hvis du ser ut som du gjør noe galt, er sjansen stor for alle vil tenke sånn.
 3. 3
  Planlegg din timing. Den vanligste tiden å bli fanget hoppe er like før og under lunsjtid. Imidlertid er den beste tiden å hoppe rett etter lunsj. Resonnement går, at etter lunsj, som ønsker å hoppe over? De fleste hopper over å få mat eller røyk. Men lærerne figur, hvis studenten har allerede spist, de ønsker ikke å hoppe. Dermed blir elevene ikke sjekket for pass og fakultetet er ikke patruljerer skolen så mye.
 4. 4
  Hvis du forlater campus, vet hvor kameraene er. Noen skoler ikke kontrollere kameraer med mindre det skjer noe, men du vet aldri når de kan skumme gjennom opptakene og se deg!
 5. 5
  Prøv ikke å gå forbi vinduene. Fra entreen til klasserom, kan noen være der og se en eneste student spasertur ved. Det åpenbart ville virke mistenkelig, så styre klar av dem!
 6. 6
  Kjenn din timeplan og legge planer. Det er vanskelig å bolt fra campus hvis du har ingen anelse om når du skal gå.
 7. 7
  Pass på at du ikke kjører inn i dine venner. Unngå å kjøre inn i venner hvis ikke de ville vite at du har hoppet over lærepenge for den dagen, og som kan gjøre deg til dype problemer.
  • Vit hvor skjermer er, og når de er på vakt.
  • Dessuten vet hvilke lærere er forsiktige med frammøte. Valg av feil klasse kan være dødelig!
  • Noen skoler la elevene gå utenfor i en åpen gårdsplass under lunsj. Hvis de gjør dette, kan du bruke det til din fordel! Se til at skjermen er distrahert, og løpe, Forrest, RUN!
  • Prøv mangler homeroom, eller hva klassen som tar din viktigste frammøte for dagen. Hvis du møter opp med venner, dette fungerer underverk! Sørg for at du har alle et godt møte spot. Hvis vennene dine bor langt fra nabolaget ditt, er dette anbefales.
 8. 8
  Vit hvor du skal gå. En ensom gutt vandrende i gatene kan være rart noen steder.
 9. 9
  Prøv å få tak i en "gull" element - de som lar du gå hvor du vil. Dette er ikke din gjennomsnittlige skolemateriell, men hvis du kan bære en av disse elementene ingen vil stille noen spørsmål.
  • Mopp
  • Bucket
  • Stige
  • En rullestol
  • Enhver form for kurv (bærer læreren ser utstyr)
 10. 10
  Enhver form for hall pass vil gjøre deg godt hvis du hopper over noen klasser, men ikke alle. Få et blankt og fylle det ut, kan du streife gangene for en stund. Selv om skjermen sjekker dine går, vurdere å endre passerer ofte. Hvis din i gangen på 12:00, trenger du ikke vil at pass å si "Avvist på 10.30." Også bære en genser eller noe med deg å skifte klær hvis du ser den samme skjermen mye. Det kan virke som å gå litt for langt, men noen skjermer kan ta på.
 11. 11
  Hvis hoppe en klasse...
  • Vurdere å gjemme på badet med en telefon eller en håndholdt spillkonsoll.
  • Hold deg unna som klasserom
  • Aldri tekst venner i det aktuelle klasserommet. Du ønsker ikke læreren din til å fange dem tekste deg.
 12. 12
  Later til å være lærer hvis du er eldre. Alt du trenger å gjøre (for gutta) er der noen fine klær som khakis og en skjorte og slips med kjole sko. For damene, kanskje en fin skjørt eller formelle slitasje. Deretter til felles sikkerhetsvakt du synes å være en erstatning eller ekte lærer. Dette fungerer bra (ikke prøv dette hvis lærerne bære ID-kort mens du er på campus eller gå deg til en liten skole).
 13. 13
  Hvis du har tunge, merkbare poser, kan det være lurt å vurdere å forlate dem i en krok der ingen kan finne dem. Hvor ofte opplever du trenger elevene går rundt skolen i midten av klassen med sine poser?
 14. 14
  Hvis du ønsker å droppe klasser etter lunsj periode, så snart lunsj er opp, dra til et gjerde som du er positiv du kan fjerne. Så snart du gjør det, gå et sted du vil ikke finne mange politifolk, dvs. en venns hus.
 15. 15
  Hvis du vil hoppe hele dagen, bare ikke gå på skolen. Spør en av vennene dine som er nødlanding med deg for å posere som dine foreldre og ringe inn syk for deg, så gjør du det samme for dem. Noen skoler også e-post foreldre og ringe senere etter skolen. Så forberede seg til å få foreldrenes passord ved enten å be om det på grunn av rimelig situasjoner eller å finne det selv. Har også tenkt å være hjemme etter skolen og dine foreldre er ikke dersom skolen gjør samtalen.
 16. 16
  Prøv teknikkene nevnt i denne artikkelen å fake sykdom og holde seg hjemme på den måten.
 17. 17
  Nøkkelen til å bruke falsk ut foreldrene er de klamme hender. Det er en god uspesifikke symptom. Mange mennesker vil fortelle deg at en god falsk feber er en død lås, men hvis du har en nervøs mor, kan du ende opp i et legekontor. Det er verre enn skolen. Du forfalske en mage krampe, og når du er bøyd over, stønn og jammer, slikke deg håndflatene. Det er litt barnslig og dum, men så, så er high school.
 18. 18
  Prøv å bruke falsk et anfall. Dette fungerer best hvis du er i en klasse med mange venner og en erstatning. Begynner å riste ukontrollert, mens vennene forsikrer læreren at dette er en helt vanlig foreteelse, og at alt vil bli bra hvis de kan frakte deg til helse-kontoret. Fortell dem at selv om situasjonen er under kontroll, er det ikke nok tid til å skrive deg et pass.

Tips

 • Unngå områder tett befolkede med lærere og administratorer, slik som Lærerens Lounge eller Front Office.
 • Aldri se frem og tilbake flere ganger, skanning for lærere. Dette vil bare gjøre at du ser mistenkelig. Hvis du er paranoid av folk som går bak deg, investere i noen av de nyanser som har speil på dem som lar deg se bak deg uten å snu seg. Ser kul og normal. Hvis du ser ut som du vet hva du gjør, vil folk flest ikke stille spørsmål.
 • Også prøve og unngå steder med mye kameraer og unngå passerer ett kamera mer enn én gang. Hvis du fortsetter å føre den, vil politiet trolig legge merke til at du kjører rundt på skolen, snarere enn bare å gå til uansett hvor du skal gå.
 • Mest av alt, husk at livet går ganske fort. Hvis du ikke stoppe og se deg rundt en gang i blant, kan du gå glipp av det.
 • Hvis du blir tatt prøver å være et kyss opp og si "Jeg beklager, jeg visste hva jeg gjorde var galt, vil jeg ikke gjøre det igjen" eller "Sorry sir / savner jeg visste ikke hva jeg gjorde"... bare prøve å gjøre dem føle seg dårlig, og du vil få mindre problemer.
 • Hvis fanget, ikke. Dette vil bare gjøre at du ser mistenkelig, pluss skolene kan lett trekke opp ansiktet foran kameraet. Kjører fra myndigheter (spesielt hvis du har politiet på campus din) vil bare få deg i mer trøbbel. Bare eie opp til det.

Advarsler

 • Skulke skolen er mot loven. Det regnes som skulk. Bare gjøre det, hvis du er forberedt på konsekvensene av å bli tatt.
 • Når du hopper over, kan du få fanget. Hvis du blir tatt og gå "Uhh, Uhh" med øynene lurer og ansiktet får rødt du kan få forvaring, blir suspendert, eller bli utvist.

Hopp klasse