Wkano

Hvordan være en jentete jente

En jentete jente helhjertet omfavner sin kvinnelighet. Hun nyter å være en jente og jobber hardt på den hver dag. Hun håndterer verden med nåde og følsomhet. Her er hvordan det gjøres.

Trinn

Hvordan være en jentete jente. Ta vare på huden din.
Hvordan være en jentete jente. Ta vare på huden din.

Grooming, make-up og helse

 1. 1
  Ta vare på huden din. Vask ansiktet to ganger om dagen, ta på fuktighetskrem hver dag, bruke solkrem selv om det er overskyet, overskyet eller regn, og ikke overbelaste ansiktet med sminke. Bryr seg om huden din.
  • Vask ansiktet med en mild ansikt såpe som fjerner sminke, smuss og olje hver morgen, dag og natt. Du kan gi deg selv en steam ansikts hver uke for å få alle dine og hudormer ut, men ikke overdriv. Det kan tørke ut huden og forårsake urenheter. Sørg for at ansiktet ditt er rent før du tar på noen form for krem.
  • Prøv å bruke en passende acne krem ​​(som Clean & Clear Persa 10 Gel, maksimal styrke eller Benzen) som er anbefalt av hudleger. Nesten alle akne kremer eller gels vil tørke ut huden din. Det er derfor det er best å investere i en glatting fuktighetskrem også. Clinique Dramatisk Different SPF 15 Moisturizer Gel, for eksempel, er flott for alle hudtyper. Hvis huden din ikke har nok olje og blir tørket ut av kremer, vil den gå inn i en olje vanvidd og gjøre deg bryte ut mer. Clinique fuktighetskrem vil gi huden en spesiell ingrediens for å gjøre det ikke gå i olje overbelastning. Du bør sette den på om natten etter at du har tatt på kremer og i morgen etter en dusj.
  • Hvis du ofte har alvorlige eller smertefulle kviser, bør du vurdere å se en hudlege. De vil anbefale hva som er best for huden din.
  • I dusjen bør du vaske med en duftende bad gel og svamp. Etterpå, bruke en fuktighetskrem med solfaktor i den. Sett lotion på bena, knær, albuer, armer og hender. Hvis du gjør dette, vil du ha fuktig myk hud hele tiden.
 2. 2
  Bruk sminke som gjør at du ser polert. og mascara er perfekt for daglig slitasje (men pass på at du bruker det jevnt. klumper er ikke attraktivt). Du kan også bruke blush eller highlighters på kinnene og litt av noen ganske øyenskygge i en jentete farge som rosa eller lilla, hvis du vil. Foundation gjør huden din ser feilfri, men pass på, for mye kan se falske. Concealer er godt å dekke opp blemishes. Eyeliner gjør dine øyne pop, men det kan være vanskelig å bruke eyeliner hvis du er en jentete jente nybegynner.
  • Bruk en makeup svamp til å bruke din makeup. Det sprer makeup jevnt. Ikke legg makeup over tørr hud, fordi det vil tørke ut huden og at det ser flassende. Bruk et pudder over at for å gjøre huden din ser mindre skinnende. Prøv nøytrale farger på øyelokkene (brun og gull er bra).
 3. 3
  Ha god hygiene. Være rene og stelle deg selv hver dag. Sørg for å bruke en kam til en del håret når det er vått, holde neglene smuss-free og alltid malt i en interessant, men pen farge, børste tennene og dusj daglig. God luktende ånde er et must! Når du vasker håret, bruke en sjampo som hjelper håret ditt bli krusfritt og skinnende (ikke fet, men skinnende).
  • Ved sprøyting, bruke akkurat nok. Overdreven bruk av parfyme er mot sin hensikt og ikke forbedrer din hygiene, til tross for mange tror. Du trenger ikke nødvendigvis å bruke parfyme, skjønt, spesielt hvis du bruker et bad gel og sjampo med en tydelig duft. Å være ren er viktig, forårsaker alle til å nyse og unngå at du ikke er jentete, eller ladylike.
 4. 4
  Ta vare på dine negler også. Neglelakk er en stor ting. Unn deg selv en pedikyr / manikyr en gang i blant, og sørg for å holde fra å bite negler, plukke på dem, osv. Folk legger merke til hendene mer enn du tror, ​​og taggete negler ser ikke fint. Prøv å gå til en spiker salong for å få neglene gjort. Hvis du ikke kan, bare gjør det alene eller sammen med et familiemedlem. Eldre søstre og mødre er ofte flinke til spiker-maleri. Hvis dette er din første gang er en girly-girl-i-trening, prøv å ikke bruke mørke farger som svart eller mørk lilla. Bruk jentete farger som rosa, baby blå eller lavendel (lys lilla), etc. Sørg for at hendene er myke også, investere i en god håndkrem som Vaseline Intensive Care Sunn Hand & Nail Revitaliserende håndkrem. Det gjør neglene sterkere og hendene mykere. Neglelakk kan være ekstremt feminin og elegant på samme tid, og det kommer i tonnevis av forskjellige farger. Prøve og bruke en neglelakk som matcher antrekket.
 5. 5
  Se etter håret ditt.
  • Vær forsiktig, for mye børsting årsaker flatt og kjedelig hår. Et par slag for å få ut floker og stil vil det gjøre håret vakkert. Du vil se ut som håret flyter når du går. Ikke bruk elektronisk hår maskiner som blåse dryers og curling strykejern for ofte, eller de vil kjedelig håret. La håret lufttørke. Kontroller at du gre det med en bred tannet kam eller en børste.
  • Vaske håret annenhver dag, avhengig av din hårtype, og ikke bruke altfor mange hårprodukter. Det ser brutto når håret er alle stiv og oser med hårspray og mousse.
  • Hvis du har flatt hår (som betyr ingen volum), bruk en Volumizing spray. Spray det nær røttene og arbeide hendene gjennom håret ditt. Hvis du har krøllete hår, bruker tonnevis av hårspray og mousse vil gjøre håret ditt ser kjedelig. Ikke dra håret tilbake (halv opp og halvparten ned) hvis du har krøllete hår og angripe den med mousse og hårspray. Det ser ikke bra ut når du gjør det.
  • Rette håret hver dag vil skade den, så du må bruke en varme protectant. Påfør protectant mens retting eller tørt hår. Start på ryggen og jobbe mot fronten til håret er stylet. Rette håret når det er helt våt kan skade håret alvorlig. Det er vått-tørt rettetang tilgjengelig, men det vil gjøre det samme. Sørg for at du vet hva slags produkt du bruker.
  • Prøv forskjellige frisyrer hver dag, som en halv-up halvt ned, høy hestehale, side-flette, lave musefletter, krøller, side hestehale, rotete boller med et pannebånd, og tiara fletter. Pixie kutt kan være søt på høyre ansikt type. Vær kreativ! Hvis du er bekymret for håret ditt ser veldig rotete med den stilen du har valgt, eller du er bekymret for din frisyre kommer ugjort, bruke litt hårspray for å hjelpe din frisyre ser litt mer polert.
 6. 6
  Ta vare på deg selv. Spis sunt og daglig. Men dette betyr ikke sulte deg selv. Bare ikke spise for mye junk food, fordi husk, du trenger ikke å være tynn for å være vakker. Så lenge du er frisk, du er fin! Hvis du tror du er farlig overvektig, se en lege og spørre om hvilke typer dietter der er der ute for deg. Til syvende og sist, kan du ikke være en jentete jente hvis du ikke har tillit til utseendet ditt.
 7. 7
  Holde tennene fin og hvit Det er flere måter å få den perfekte blendende smil. Hvis tennene er skjeve, ikke viker unna bukseseler. Bare tenk på dem som smykker for tennene! For Whitening, kan du enten gjøre det selv hjemme med en butikk-kjøpte produktet, eller gå til en tannlege. Se etter noen som har kompetanse på området kosmetisk tannbehandling å få dem profesjonelt whitened.

Klær og stil

 1. 1
  Har en følelse av stil. være moteriktig er viktig. Merk at dette ikke nødvendigvis betyr "trendy". Prøv å lese flere moteblader for å lære hva slags klær går godt sammen. Prøv ungdoms magasiner som Teen Vogue og Seventeen for startere, og hvis du vil, gå videre til voksen motemagasiner som Elle og In Style. Prøv å mikse og matche klærne i skapet ditt. Resultatene kan ikke alltid være stor, men du er bundet til å oppdage nye og søte kombinasjoner. Sørg for å ha din egen stil har din egen stil, fordi det ikke er riktig å bruke noe som bare ikke er deg. Det er ofte bedre å ha en grunnleggende personlig stil enn å alltid være jage den siste "kjepphest" utseende. Du kan kaste bort hundrevis av kroner på klær bare for dem å gå ut av stilen noen uker senere. Når du kjøper klær for å sette opp garderoben, kjøpe jentete jente grunnleggende.
 2. 2
  Sakte legge spesielle brikker til din garderobe som vil fremheve ditt utseende. Pink er en typisk jente farge, men ikke viker unna de svarte og blå, som de kan også se veldig søt! Din garderobe bør inneholde:
  • Light-vask og mørke-wash denim skjørt
  • Light-vask og mørke-wash shorts
  • Minst ett par mørk vask skinny jeans.
  • Seks vanlig tank-topper i farger: rosa, fersken, blå, lys grønn, lavendel og hvitt. Disse vil være bra for lagdeling eller en helg casual look da sammen med shorts eller jeans.
  • Søte truser. (Ingen vil se dem, selvfølgelig. Men de vil at du skal føle søt, likevel.)
  • Minst tre komfortable par sko: ett par trening joggesko (en jentete jente er aldri å bli sett utenfor gym med joggesko), og et par av parene av søte sko (hæler, mokkasiner, leiligheter, sandaler, ta din hakke). I siste instans kan en jentete jente aldri ha for mange sko!
  • Tre søte kjoler. Når du shopper for kjoler, husk: kort eller stramt, valgte bare én. Ikke koble dem begge. Gå for nøytrale farger som kan matches med andre ting for fancy anledninger, men også kjøpe fargerike og søte sundresses for sommeren!
  • Bruk det meste pastellfarger, men nøytrale gå med alt. Har nok klær i begge typer av farger for å mikse og matche.
  • Bruk klær som passer. Ikke ha low cut jeans hvis du ikke føler deg komfortabel, men sørg for at jeans passer deg og er ikke tett eller baggy. En belte er greit, men det passer sier alt. Prøv på mange merker, stiler, kutt og størrelser. Ikke alle størrelse jean vil passe den samme, avhengig av merke. Det samme gjelder med skjorter. Ikke stram, ikke baggy. Hvis din skjorte er så tett du kan se din bra eller du har problemer med å få skjorta av ryggen din, da er det for stramt. For å se om den konstante er for liten, heve armene opp. Hvis magen viser når du gjør dette, så er skjorten overdrevent kort! Ting som camisoles er ment å passe stramt imidlertid.
  • Husk, du trenger ikke å kjøpe merkenavn klær. Brands er bare statussymboler laget for å gjøre folk føler seg overlegen. Ikke bli fanget opp i denne atferden, fordi du egentlig ikke trenger å bruke mye penger for å være jentete. Bare sørg for at du velger klær veldig nøye, slik at du ikke kaster bort penger. På den annen side, hvis du liker noe som er rimelig, og det er et merkenavn, ikke unngå å kjøpe det bare fordi du ikke ønsker å kjøpe merkenavn.
 3. 3
  Gode ​​butikker å kjøpe jentete klær er:
  • Forever 21 (trendy klær og tilbehør for kvinner og menn)
  • Rue 21 (uformell klær for både kvinner og menn)
  • Wet Seal (moderat priset klær og tilbehør for unge kvinner)
  • Charlotte Russe (klær og tilbehør for tenåringsjenter og unge kvinner)
  • Alloy (klær for tenåringer og studenter)
  • Dillard er (et bredt utvalg av klær for kvinner og menn)
  • Ardene (rimelige klær for unge kvinner)
  • Justice (klær og livsstilsprodukter for unge jenter)
  • Victorias Secret (fasjonable ytre og under slitasje for kvinner)
  • Aeropostale (søt, trendy klær for tenåringer og både menn og kvinner)
  • Hollister (søt, mer sporty look for ungdoms jenter og gutter)
  • Abercrombie og Fitch (fasjonabelt utseende for unge menn og kvinner)
  • Delia sin (søte klær for jenter og ungjenter)
  • H & M (søt og fin lyse klær)
  • Zara (søt men dyrt)
  • Rubi (nydelige sko)
  • Cotton On (dyrt, men total glamour)
  • Kmart eller Target (lyse farger og søte kjoler)

Atferd

 1. 1
  Være grasiøs. Substitute klossethet og stive bevegelser med grasiøs og væske handlinger. Sanne jentete jenter ser ut som de er flytende. Sett skuldrene tilbake og opp med haken. Dette er et vanskelig trinn, men også en avgjørende en. Å være grasiøs betyr ikke at du må hate sport og gå på tærne. Bare sørg for at du går med hodet opp, rullet skuldrene tilbake og ryggen rett. Ikke sprade, eller svinge hoftene. Det ser overdrevet og merkelig. Ikke sving armene heller - holde dem ved din side, eller for en søt touch, bak ryggen din (så lenge det er i en uformell måte).
 2. 2
  Har en lys, sprudlende, morsom og glad personlighet. Ikke fnise hele tiden, fordi folk vil finne det irriterende. I stedet gjør andre folk til å le, og være søt. Ikke ta deg selv så høytidelig.
  • Alltid være hyggelig og sjenerøs. Å ha en egoistisk og stygg holdning overfor andre vil dra deg langt unna å være ladylike. Har alltid et smil på ansiktet ditt, og være villig til å la folk låne ting fra deg. Vær hyggelig mot alle, selv folk som du tror er tapere, fordi ingen er en taper og alle er et menneske med følelser. Alle fortjener en sjanse. Utelukker ikke folk fra spill, gaver, etc. holde løfter og ikke sladder. Ikke være slem eller hissig - alltid holde hodet kaldt.
 3. 3
  Ikke la noen rotet med deg. Hvis noen mobber deg i enhver sak, trenger du ikke å sette opp med det. Ikke la noen gå over deg. Dette er tiden for å rolig fortelle noen som er feil av din niceness og generøsitet for svakhet som du ikke lenger vil bli assosiere med dem. Ikke "slippe løs den ekle" da dette vil føre til at folk tror at du er en falsk person.
  • Har noen kommentarer forberedt hvis noen er fornærmende deg. Men alltid være hyggelig. Det finnes ingen unntak.
 4. 4
  Være romantisk. Å være en jentete jente er også assosiert med romantikk. Sørg for å lese romaner og utvikle en interesse for poesi. Du kan også gjøre dette din musikkstil ved å lytte til kjærlighetssanger.
 5. 5
  Stopp banne. Banne eller snakke altfor høyt er mest definitivt skjemmende, og ikke ladylike. Det kan være vanskelig å stoppe, men banning er en av de verste tingene du kan gjøre hvis du prøver å være jentete.
  • Prøv å lage en avtale med dine venner om ikke banne for en dag. Bevise for deg selv at du kan kontrollere ting som kommer ut av munnen din. Prøv å si ting som "Åh, bæsj" og "Darn it." Prøv å ikke bruke sårende ord som "idiot" eller "idiot". De er ikke greit. Prøv å lage rolige og sivile comeback, ikke de vanlige harde fornærmende ord. Det tar praksis, men det er et stort skritt mot å bli ladylike og jentete.
  • Lær å snakke godt. Snakker vel er ganske en kunst. Finn en god tone slik at folk kan høre deg uten å belaste sine trommehinnene eller dekker ørene. En middels tone er best. Hvis du formulere dine ord i en sterk aksent, vil ikke mange forstår deg.
 6. 6
  Ikke ting ansiktet med mat. I stedet, tygge maten grundig og ikke gjør noen lyder eller svelge det ned. Ikke ta store biter heller - bare normale sortene. For å se normalt som mulig når du spiser ta en bit og telle til 20 i hodet ditt mens tygge deretter svelge. Unngå å spise noe som kan bli rotete og klissete.
  • Ikke henge slapt når du sitter i en stol - trykk opp mot baksiden av stolen og plante føttene godt på gulvet. Unngå å brette armene også - det gir av en "gå seg vill" vibe, og kan gjøre at du ser usikker på hvem du er og hvor du står. Prøv ikke å sette hendene i lommene for mye heller. Bare øve å holde dem ved sidene. Det føles vanskelig i begynnelsen, men faktisk ser helt normal.
 7. 7
  Henge med andre jenter. Jenter elsker kjøpesenter, shopping, og nesten alt forbundet med skjønnhet. Få en gruppe av venner og ha en shoppingtur, makeovers, en venninne, en bake salg eller noen jente-relatert aktivitet.
 8. 8
  Hold en dagbok. Skriv ned hva motiverte deg i løpet av dagen eller noe som var interessant.
 9. 9
  Være organisert. Hvis du er organisert, vil du alltid kunne finne det du leter etter. Å være distré er unladylike og forårsaker stress.
  • Sørg for at dine eiendeler er ryddig. Du bør merke og dekke alle dine permer, mapper og lærebøker. Prøv å dekke dem med klare kontakt papir - det ser mye penere. Hvis du liker mønstret kontakt papir, prøver de metalliske jakt varianter som kommer i rød, sølv, blå og gull. Merke tingene dine og se etter dem for å sørge for at de ikke blir borte eller skadet. Kjøp noen fine blyanter og penner - igjen, dette trenger ikke å være dyrt. Sørg for at du alltid har nok av alt, fordi stadig ber om å låne ting er ikke ladylike. Når du kjøper en skole bag, gå for lyse og nøytrale farger og mer "posh" merkevarer - ting som er bra kvalitet. Ikke kjøp noe i mørke farger som marine blå eller svart.
 10. 10
  Konsentrere seg i. Det er viktig å være intelligent på skolen. Ikke si "liker" i det hele tatt, med mindre du bruker den faktiske ordet i en grammatisk korrekt setning eller lignelse. Prøver hardt i alle fag og klasse du tar, og alltid hånd i lekser i tide. Ikke snakk i timene - du har masse tid til det senere. Ikke passere notater, det er flaut hvis du er fanget. Still spørsmål og delta i diskusjoner. Prøv å bli involvert med skolen og dens aktiviteter også. Lese om bakgrunnsinformasjon om et emne du studerer er bra, og kan faktisk være interessant. Hjelpe andre hvis de sliter, og ikke suge opp til dine lærere.
 11. 11
  Lese blader. Magasiner er en flott måte å hjelpe deg å bli fanget opp på alt som skjer i Hollywood og i moteverdenen. De mest populære magasiner er sladder og mote, men du kan lese noe du liker. Massevis av moteblader gir deg livsstil tips som kommer godt med hele tiden. De sladder blader holde deg oppdatert på hva som skjer med eventuelle kjendiser du liker

Tips

 • Få litt lipgloss og søte smykker som passer deg, men ikke gå over toppen.
 • Hvis du har noen gode ferdigheter eller type talent, slik som å tegne, eller danse, synge eller spille noe instrument, ikke skjule det, men jobber det. La folk se hvor god du er ved å dele dine kunstverk, eller kanskje spille et instrument. Hvis du er god til å opptre, se etter en del i noen spill på teater.
 • Total, bare få ut at jentete del av deg og ikke gjemme deg. Vær trygg, være en sterk kvinne, være deg. Ikke vær redd for å bli fanget i regn eller spise en sjokolade bar hver gang på en stund, bare prøve å være deg selv og vise frem ditt potensial!
 • En jentete jente har alltid fikk holdning med et snev av høflig og uskyld.
 • Når du er på skolen, alltid ha en organisert skap og skrivebord. For en ekstra touch, legge dekorasjoner.
 • Uttrykk deg selv og la ut dine ekte følelser. Ikke prøv å være noen du ikke er. Ingen liker en poser.
 • Alltid holde deg rolig rundt gutter, og aldri være redd for å snakke med dem. Dette gjør at du virker mye mer moden, og de vil respektere deg. Ikke vær en flørt bare for å få det du ønsker - det er uvennlig og urettferdig oppførsel.
 • Ikke vær for sjenert. Å være en jentete jente betyr at du har personlighet pluss. Ikke vær redd for å vise frem litt.
 • Prøv sammenkobling rosa med en annen mørk farge.
 • Hvis du vil, kan du bruke både leppestift og gloss. Dette kalles farging. Først legger en base coat av leppestift. Trykk leppene lett mot en vev for å fjerne overflødig leppestift. Deretter legger balsam eller glans å forsegle i den fargen!
 • Ikke gjør noe for å få deg i trøbbel. Prøv ikke å bryte for mange alvorlige regler, og alltid tenke på konsekvensene av dine handlinger. Du vet aldri - det kan bare spare deg en unladylike forvaring.
 • Respekter dine foreldre eller foresatte.
 • Være intelligent. En jentete jente bør være en god samtalepartner. Derfor er det viktig å studere ting som du finner interessant og viktig for livet. Les bøker og forbedre ordforrådet ditt. Folk vil beundre deg fordi du er smart og har tillit.
 • Alltid være trygg, det er ikke slutten av verden! Men alltid sørge for at du være tro mot deg selv og gjøre gode valg!
 • Skriv med ganske floral / rosa note papir. Det ser virkelig søt hvis du prikken din jeg er med små hjerter. Hvis du ikke kan få papiret, bare jobbe med det du har.
 • Pass på at du ikke passere gass, rape eller plukke på nesen foran andre. Det er veldig unladylike, og vil slå folk. Du ønsker alltid gode manerer uansett hvor du er!
 • Når du er tekstil, e-post, eller snakke på noen måte på internett eller et sted du må skrive, sørg for at din grammatikk, er tegnsetting, staving og bokstaver riktig. Du ønsker ikke å se uintelligent, og skrive uten grammatikk kan være veldig ubehagelige.
 • I din makeup bag, ta med grunnleggende nødvendigheter som mascara og lipgloss.
 • Ikke vær ytterst ubehagelig. Ikke si det samme gjentatte ganger og ikke handle for falsk eller så glade.
 • Når du kjøper en telefon så får en jentete farge som limegrønn, rosa, baby blå, etc. Men hvis du allerede har en telefon som ikke er en jentete farge, kan du alltids kjøpe en søt beskyttende deksel for det.
 • På skolen, holde litt lipgloss / balm med deg hele tiden, og kanskje en liten blikkboks av concealer. Du vet aldri, kan du bare få en kvise, eller enda verre, et sted i løpet av dagen.
 • Ikke ha for mye sminke. Feste med det grunnleggende: (. Men ikke for mye hvis du ligner en klovn, du har overdrevet det) lipgloss eller balsam, mascara og øyenskygge.
 • Jentete jenter er nesten alltid på sine mobiltelefoner - så sørg for at din har en søt sak som passer din stil. Men pass på at du ikke er på telefonen så mye at det er uhøflig og ytterst ubehagelig, og gjøre samtalen med folk rundt deg også.
 • En jentete jente bør ikke ha for mye hår på bena (litt er greit nok), men ingen hår på armene.
 • Være venner med så mange mennesker som mulig, men kan ikke utelukke noen eller handle som om du er over andre og er eksklusive. Å være en jentete jente betyr også å være snill mot alle, selv om de er frekk selv.
 • Sørg for at håret er ryddig hele tiden. Sett den i en annen frisyre hver dag, for å gjøre alle blendet. Ikke alltid la håret ned. Flette det. Krølle det. Rette det.
 • Alltid bruke BH. Hvis du ikke har en, kan du vurdere å få montert. Et godt sted å få montert ville være Victorias Secret.
 • En ekte jentete jente vet at en veske er viktig. Stor eller liten, bør vesken har det grunnleggende: mints / tannkjøtt, en neglefil, vev, avgjørende makeup (som regel mascara og lipgloss), hårbørste, penner og notatbøker, og et lite speil.

Advarsler

 • Aldri bite negler. Dette kan føre til skade på neglene og da kan du ikke male dem, og de vil være rufsete og skitne.
 • Hvis du er naturligvis en guttejente, og prøver å imponere noen, tenke to ganger før du prøver å være en jentete jente. Fyren du prøver å imponere bør ikke forvente deg å endre for ham. Det er bedre å ha en kjæreste som elsker deg slik du er - og siden du er en guttejente, bør du ikke endre på noen andre!
 • Noen mennesker kan mislike deg eller ringe deg stuck-up eller nerdete. Hvis du vet at du har gjort noe galt eller ekkelt, bare ignorere dem. De prøver bare å bringe deg ned fordi de føler seg usikre, men det er ikke ditt problem.
 • Ikke alltid henge med gutter, vil du begynne å kopiere sine måter. I stedet henge ut med masse jentete jenter og legg merke til de tingene de gjør, de catchphrases de bruker, hva de spiser, deres frisyrer. Men det er godt å ha et bredt spekter av venner og bekjente i mange forskjellige kretser.
 • Ikke bli skitten eller gjørmete. Dette bare ruiner dine sko og ditt antrekk.
 • Hvis du gjør dette i midten av skoleåret, kan det være lurt å ta små skritt og endre litt etter litt. Hvis du normalt ha en hettegenser og svette hver dag, vil det ikke fly over for godt med alle hvis du plutselig begynne å komme til skolen i et miniskjørt og hæler. Ta det en dag av gangen. Om ikke annet, vil du ikke bli altfor investert hvis du oppdager at det å være en jentete jente er bare ikke deg.
 • Tenke to ganger om å få tatoveringer og piercing. Folk har en tendens til å dømme andre etter hvordan de ser ut. Også huske på at selv om tatoveringer og piercinger er individuelle uttrykk, kan de være permanent eller vanskelig (selv kostbart) for å fjerne hvis du ombestemmer deg i fremtiden. Få en hvis du virkelig ønsker det, men hvis du er i tvil om hvordan tatoveringer og piercinger kan påvirke deg i fremtiden, glemme dem og finne andre måter å uttrykke deg selv, for eksempel lage kunstverk, poesi, hobbyer, osv. Likevel, øre piercinger er alltid flott for en jentete jente. Navlen og øyenbryn piercing er mer av en dårlig jente type ting, ønsker du å være god og jentete.
 • Prøv å være en god person. Å være fint aldri vil slå tilbake på deg (så lenge du ikke er en dørmatte). Men å være ekkel og grusom kan ha en hel rekke konsekvenser.

Ting du trenger

 • Skinnende lipgloss eller balsam
 • Mascara for daglig slitasje (svart er vanlig, men brun og tydelig fungerer godt også)
 • Girly tilbehør
 • Foundation, pudder, blush, eyeliner, øyenskygge og concealer (valgfritt)
 • Passende kjoler og denim miniskjørt
 • Nice jentete luktende parfyme eller body spray
 • Flatt jern, varme valser, Barrel curlers, ringlet curlers, og crimpers
 • Tyggegummi, pust mints, en liten flaske med rensemiddel, og en reise-størrelse flaske lotion
 • Håndholdt speil
 • Brett opp børste for de dårlige hår dager
 • En veske fylt med pudder, mascara og gloss / balsam
 • Travel-size body spray for når du glemmer å sette det på eller trenger en touch-up
 • Personlig jente ting som tamponger, pads, osv.
 • Venner (for støtte)
 • Cute workout klær
 • Makeup kluter (for makeup katastrofer)