Wkano

Hvordan være en skikkelig ung dame

Lyst til å bli en skikkelig respektert ung dame? Les videre for å lære hvordan i bare noen få trinn. Nyt.

Trinn

Hvordan være en skikkelig ung dame. Ta vare på det du har.
Hvordan være en skikkelig ung dame. Ta vare på det du har.
 1. 1
  Ta vare på det du har. Det er ingen vits i fretting om det faktum at du ikke er tre inches høyere, eller at øynene dine er grønne og ikke blå som du ønsker. Du må jobbe med det du har.
  • Vaske en gang om dagen er viktig, må ansiktet ditt til å være vasket og fuktig gang om morgenen og deretter igjen i kveld før du går i dvale. Dusje ofte, og husk å barbere leggene og under armene. Sørg for å klare en vaskeklut, kropp håndkle, og et gulv håndkle. Sørg for å holde gulvet håndkle rett på gulvet, og kroppen håndkle i nærheten, og absolutt holde vaske tøy i dusjen og ta alle tre ut når du er ferdig.
  • Neglene må være godt bevart, du må ikke bite dem eller la neglelakk chip.
  • Håret må være godt vedlikeholdt og holdt sunn, du bør ikke farge det en unaturlig farge. Hvis du bestemmer deg for å farge håret, aldri la røttene dine viser. Uansett frisyre du slitasje må være ryddig, rent og passende for anledningen (dvs. håret i en strikk for gym er mer komfortabel, men en updo ville være mer hensiktsmessig for en formell.) Du trenger ikke å krølle eller rette håret, selv om du kan hvis du vil.
  • Make up bør være naturlig under dagtid hendelser, farget fuktighetskrem er fantastisk hvis du har klar hud. En lett mineral pudder foundation anbefales hvis din hudfarge er flekkete og full av blemmer. En concealer som passer din hudtone er nyttig i skjul ekle kviser, men ikke la deg falle inn i "mer er bedre" felle, fordi det er virkelig ikke, ser ut som en kake er ikke å få deg noe nærmere å være en skikkelig ung dame. Heavy øye sminke bør bare brukes om natten hendelser, slik tilfellet er med røde eller andre mørke nyanser av leppestift. Men man bør ikke bruke rød leppestift med tung sminke, det må være det ene eller det andre.
  • Parfyme bør være nøye utvalgt, en klassisk lettere duft bør brukes hver dag, noe tyngre for å gå ut, men husk å aldri bruke noe du føler at du ikke har tillit til å trekke seg.
  • Øyenbrynene er en svært uttrykksfulle trekk ved ansiktet ditt, og bør være godt vedlikeholdt. Men det er over-klimpring ikke nødvendig eller anbefales. Tennene er også svært viktig og ofte oversett, sørg for å børste og floss dem minst to ganger om dagen. Ved hjelp av en munnvann er også ganske effektiv.
  • Hvis du har lys hud, skum på solkrem og bevare din egen form for skjønnhet. Soling er ikke bare usunt, men det kan se dårlig når det begynner å skrelle.
  • For de som er oliven flådd og kan oppnå en brunfarge etter litt tid i solen være forsiktig, stygge tan linjer er nesten like ille som solbrenthet og må unngås. De av afrikansk avstamning med mørk hud, i en verden av tanning du er velsignet!
 2. 2
  For klær, vet hva som ser best ut på deg. Dette kan være alt fra farger til teksturer av stoff som ser fantastisk ut på deg. Bruk klær som passer for anledningen. Ikke ha noe som ikke er rent eller ryddig, som ikke går godt sammen med et annet klesplagg du har på deg, eller som er overdrevent pyntet. Når du kjøper klær ser etter kvalitet. Du bør også ha din egen personlige stil. Ikke ha klær bare for å bli populær eller for å passe inn i en sosial norm.
 3. 3
  Husk at kunnskap er makt. En skikkelig ung dame må være godt lest. Jane Austen, George Orwell, Shakespeare, Bronte, Dickens, Oscar Wilde, Henry James, Virginia Wolfe er alle gode eksempler på folk du bør lese. Noen av klassikerne kan være et forsøk lest, men du må komme gjennom dem, det er nettsteder med rikelig notater på alle disse bøkene så selv om du ikke forstår dem, i tid vil du.
  • Prøv å lese minst to forskjellige aviser annenhver dag, å vite hva som skjer i verden rundt deg fra flere synsvinkler er viktig.
  • Å ha en bred kunnskap om musikk og kunst er også oppmuntret, musikk særlig mer så i disse dager. Ikke begrense deg til hva den lokale radiostasjonen blurts ut, være eventyrlysten og gå oppdage. Lytt til klassisk og renessansemusikk, er det svært rik på historie og kultur.
  • Hvis du fortsatt er i skolen holde opp dine studier er svært viktig. Så mye som mulig, studere ting du liker og er gode på. Men sørg for å gjøre ditt beste på alle fag og prøver å være interessert i dem. Fremfor alt trenger ikke late som vet mye om noe som du ikke gjør det, vil sannheten komme ut i de mest pinlige måte.
 4. 4
  Hold deg til dine prinsipper. Du bør ha en code of conduct at du følger til enhver tid. Ikke bo ut for sent, ikke gå gale, og alltid være høflig.
 5. 5
  Ha en hobby, for eksempel idrett eller et instrument. Dette vil bidra til å gjøre deg mer interessant og talentfull person. Å ha en lidenskap er svært attraktive for andre. Det viser at du ikke er lat, du streber etter å forbedre deg selv og er flittig.
 6. 6
  Hjelp eldste i alle aldre og små barn. Fordelene med din hjelp til tross, fra et personlig ståsted er det svært opplysende å hjelpe andre og å utvikle din følelse av medfølelse for alle typer mennesker. Frivillig arbeid og veldedighet er tankevekkende måter å forstå mennesker, få ferdigheter, og bidra til å gjøre en forskjell.
 7. 7
  Vær oppmerksom på måten du snakker. Prøv å formulere dine vokaler og konsonanter, ikke bruk slang, eller sverger. Prøv å unngå korte ord og bruke ord som du åpenbart ikke vet betydningen av. Pause og tenke på et brøkdels sekund før du åpner munnen og snakker ikke for fort eller for sakte heller.
 8. 8
  Vær høflig. Dine sosiale ferdigheter er av avgjørende betydning mot å bli en sjarmerende skikkelig ung dame. Hilse folk med et smil, fast (trygg) håndtrykk eller kysse avhengig av hva som er passende for situasjonen. Hvis du er i feil, beklager hvis noen har gjort deg urett, godta deres unnskyldning. Hold deg korrespondanse du har med folk, RSVP til arrangementer på gang, svare på brev eller e-post du mottar dersom det kalt for det. Går ikke på grunn av det, og ikke flaunt dine bragder for verden å se. Ikke senk dine moralske standarder for andre, være sterk i hvem du er. Spør folk hvordan de er og gi dem sjansen til å snakke om seg selv, folk elsker å snakke om seg selv. Lytt til hva andre sier, selv om du ikke er eksternt interessert, er du nødt til å lære å ta hensyn. Lære å manipulere en samtale er svært viktig, men når du har lært seg ferdigheter du vil bli frelst fra mange kjedelige / klosset samtaler. Behage og takk er utrolig viktig, og blir mer og mer glemt i denne verden. Hold deg unna fra å snakke om politikk, religion og penger, og du bør være i orden.
 9. 9
  Være sunn. Å være sunn vil gi deg en glød som skjønnhetsprodukter ikke kan oppnå. Du bør prøve å få minst åtte timers søvn en natt, mer hvis mulig. Trene, spise sunt, sørg for at du får nok frukt og grønnsaker hver dag. Drikk rikelig med vann, vil det gjøre utrolige ting for huden din. Røyker ikke, det er ikke sexy, det er ikke vakkert, det er en kvalmende stygg vane. Ikke drikk for mye, hold deg unna brennevin og cocktailer. Har regelmessig helsesjekk hos legen for å sørge for at du er så sunt som kunne være.
 10. 10
  Aldri har en kjæreste uten foreldrenes tillatelse. Du kan ikke være riktig hvis du skjuler ting fra foreldrene dine, kan du ikke?
 11. 11
  Respekter deg selv slik at andre kan og vil respektere deg.
 12. 12
  Ikke vær redd for å si noe fint. Du vet aldri hva de vil si tilbake.

Tips

 • Aldri slutte å vokse / utdanning selv.
 • Hjelp familien.
 • Respekter eldste.
 • Lytt godt før du snakker.
 • Snakk ordentlig.
 • Lytter oppmerksomt.
 • Aldri slutte å elske deg selv.
 • Verdsetter den oppfatning av andre.
 • Følg regler.
 • Være ryddig og organisert.
 • Bruk riktig ordforråd og enunciation.
 • Ikke bruk cuss ord.
 • Krysse bena og dekke opp din cleavage, det ser trashy.