Wkano

Hvordan være en stereotypisk "perfekt" jente

I videregående skole er det alltid synes å være feilfri jente som er smart, pen og god på alt. Enten det sport, i klassen eller hennes omgangskrets, alt ser uanstrengt og flott. Her er en enkel å følge guiden til å være den jenta. Dette er Googles hvordan å være en stereotypisk "perfekt" jente.

Trinn

Hvordan være en stereotypisk "perfekt" jente. Ha modell-perfekt hud.
Hvordan være en stereotypisk "perfekt" jente. Ha modell-perfekt hud.

Ser perfekt

 1. 1
  Ha modell-perfekt hud. Du ønsker å vaske ansiktet minst to ganger om dagen. Akne er genetisk, og noen ganger ikke kan stoppes med bare vanlig ansiktsvask, så se en hudlege for å se hva de kan foreskrive deg. Cerave fungerer veldig bra og er hudlege anbefalte. Ikke skrubb for hardt som det vil forlate ansiktet rødt. Kjøp vaskekluter bare for å bli brukt av ansiktet og vaske dem og putevar ofte. Alle liker et rent ansikt.
 2. 2
  Få signatur frisyre. Rett hår er vanlig stereotypi stil, men krøller fungere bra også. Hvis du har rett hår, bør du bruke den i løse krøller hver gang på en stund (to ganger i uken er bra), hvis det er krøllete, retter du det av og til! Sørg for å få håret klippet ca hver 3. måned.
 3. 3
  Få perfekt. Du ønsker å pusse tennene to ganger om dagen med whitening tannkrem. Deretter floss. Skyll med munnvann.
 4. 4
  Bruk alltid skinnende rene klær. Pass på at når du bærer noe som du setter den i vask så snart som mulig. På den måten klærne lukter bedre og mer som vaskemiddel du tilbringer en formue på. Og for å hjelpe miljøet bruker 2x konsentrere flasker. Folk legger merke til om klærne lukter rent eller skittent.
 5. 5
  Kle stilfullt og elegant. Ha en god sans for stil. Bruk en grafisk t-skjorte med jeans, en fin topp med et skjørt / shorts. Sette bånd i håret ditt enten som et pannebånd eller som en bue når håret er i en hestehale er en veldig søt måte til toppen av hver frisyre. Designer solbriller er super søt, men hvis du ikke har råd til det da knock-offs eller bare vanlige solbriller er søte. Store vesker er "in" akkurat nå, og så er designer vesker, men designer er alltid dyrt så se på eBay eller bare se deg rundt, og du kan finne noen som ligner til en lav pris.

Lov perfekt

 1. 1
  Få riktig mengde søvn hver natt. Sørg for å en full 8-10 timer hver natt. Det kalles skjønnhet hvile for en grunn! Ingen liker sorte ringer under øynene. Rengjør sengetøy minst en gang hver 2 måneder og endre ark en gang i uken. Prøv å lese eller skrive i en journal for å hjelpe slappe av selv.
 2. 2
  Komme i form. Vaskebrett abs og Buns av stål. Du bør trene minst 2-3 ganger i uken og minst 20 minutter. Knebøy gjør tonet ben, mens tilbakerulling-Jumps arbeid ben og mage.
 3. 3
  Spis sunt hver dag. Apple en dag... Spis sunt ved å spise frukt og grønnsaker. Sørg for å følge maten diagrammet. Prøv å ha en mat diagram på kjøkkenet og har en kalender, krysse av hver du spiser de riktige porsjoner av hver matvaregruppe.
 4. 4
  Jobbe hardt for å være god på alt du gjør. Prøv ditt beste for å score karakterer over gjennomsnittet på skolen. Bruk en kalender å notere ned eventuelle kommende tester, spørrekonkurranser, store arrangementer, eller eksamener som du har. Ta riktige notater i klassen, og prøver ikke å døse av når læreren forklarer noe... selv om det er veldig kjedelig. Hun kan være snakk om viktig informasjon som du trenger for å bestå en test.

Tips

 • Vær trygg.
 • Ha respekt for andre.
 • Ikke handle falske.
 • Finn din egen unike stil - enten det er laid back nabojenta, den Beachy skjønnhet eller pin up look!
 • Ikke vær redd for å ha det gøy en gang i blant! Å være perfekt betyr ikke bli en robot.
 • Prøv å ikke bli som tyggegummi for noen mennesker. Du vil ikke bli populær hvis du alltid holde fast med den populære mengden. De kan bare tenke at du er en plage.
 • Studere flittig
 • Whitening strips også gjør en fin jobb å gjøre tennene hvite.
 • Skal alle avrundet.

Advarsler

 • Ikke prøv så hardt å gjøre dette fordi det er ingen definisjon av perfekt. Selv etter å oppnå dette, vil det alltid være en feil som du har som noen andre gjør ikke, og det er naturlig. Så bare vær deg selv og ikke stress for mye føre til at resultatene kan komme ut helt motsatt enn det du forventet.